|תופים||מחולות||שירים||ריקודים| טדם טדם..

|תופים||מחולות||שירים||ריקודים| טדם טדם..../images/Emo13.gif

הנה זה מגיע. המנהלים הצליחו להסתיר, והראשי אולפנות חרקו שיניים מרוב מתח, אבל....זה הגיע. לא, זה לא הפירוט של המינוס של האולפנא, זה דו"ח האולפנות הגדול, דו"ח שאתן, התלמידות כותבות. איך זה עובד? מעתיקים את הטופס הבא ופשוט ממלאים אותו במספרים מ1 עד 10. ובסוף פשוט לעשות ממוצע. ובנות, בבקשה, תרשמו אמת..בסדר? שם האולפנא: שם הראש אולפנא: {הרב} שליט"א שם המנהל: עיר/ישוב/כפר/התנחלות: אני חברה במחזור: רמת אוכל: רמת התפילה: רמת הבנות: רמת לימודי הקודש: רמת לימודי החול: רמת המורים: רמת הפנימייה: רמת הבית מדרש: רמת המקום: רמת הטיולים: רמת הניקיון: רמת התקציב: רמת הארגון של דברים: רמת אמינות למורים: רמת הקשר עם המורות: רמת השיעורים מחוץ לחובת השיעורים הרגילים(אם יש הרבה 10 אם אין 1): רמת שיעורי עזר(אם יש הרבה 10, אם אין 1): אם יש למישהי סעיף להוסיף היא תמיד תוכל להוסיף... כמובן לא לשכוח להוסיף ממוצע בסוף.

../images/Emo13.gif

שם האולפנא: "אמונה" שם הראש אולפנא: {הרב} שליט"א אהמ.. הרב ניר בכר שם המנהל: הגברת אילה שטרן
עיר/ישוב/כפר/התנחלות: בני ברק
אני חברה במחזור:נ"ה רמת אוכל:ארונ"ה שליטה! 9 רמת התפילה:6 רמת הבנות:5 רמת לימודי הקודש:8 רמת לימודי החול:9 רמת המורים:10 רמת הפנימייה:אין
רמת הבית מדרש:8 רמת המקום:9 רמת הטיולים:8 רמת הניקיון:8 רמת התקציב:4 רמת הארגון של דברים:6 רמת אמינות למורים:6 רמת הקשר עם המורות:7 רמת השיעורים מחוץ לחובת השיעורים הרגילים(אם יש הרבה 10 אם אין 1):8 רמת שיעורי עזר(אם יש הרבה 10, אם אין 1):9 יוצא שהאולפנא די טובה
אבל אני עדין שמחה לסיים

../images/Emo13.gif

שם האולפנא:
אוכ"פ שם הראש אולפנא: {הרב} שליט"א
הרב יורם צוהר שיח' שם המנהל:
גילה שרים עיר/ישוב/כפר/התנחלות:
כפר פינס אני חברה במחזור:
מ"ז
רמת אוכל:
7 רמת התפילה:
9 (בתפילות משותפות, כן?) רמת הבנות:
8 רמת לימודי הקודש:
9 רמת לימודי החול:
7 רמת המורים:
9 רמת הפנימייה:
אם היו שואלים שנה שעברה, הייתי אומרת 9.. השנה? 6-7 רמת הבית מדרש:
10 רמת המקום:
6 ח-ו-ר רמת הטיולים:
10 רמת הניקיון:
6 רמת התקציב:
איפשהו ברצפה.. רמת הארגון של דברים:
8 רמת אמינות למורים:
9 רמת הקשר עם המורות:
9-10 רמת השיעורים מחוץ לחובת השיעורים הרגילים(אם יש הרבה 10 אם אין 1):
9 רמת שיעורי עזר(אם יש הרבה 10, אם אין 1):
7 סבבה לגמרי, הא?

אלעריש

New member
יו-הי!

בס"ד שם האולפנא: מעלה לבונה! שם הראש אולפנא: {הרב} שליט"א- הרב גדי בן זמרה שם המנהל: נורית בן זמרה עיר/ישוב/כפר/התנחלות: מעלה לבונה אני חברה במחזור: מז"ל! מחזור ז' לבונה... רמת אוכל: 7 רמת התפילה: 9 רמת הבנות: 9+ רמת לימודי הקודש: 9 רמת לימודי החול: 7 רמת המורים: 8 רמת הפנימייה: 7-8 רמת הבית מדרש: 8 רמת המקום: 4 [גררררררררררר לא יכלו ישוב פחות תקוע?] רמת הטיולים: 10 רמת הניקיון: 7 רמת התקציב: 2 [חיחיחי
] רמת הארגון של דברים: 8 רמת אמינות למורים: 10 רמת הקשר עם המורות: 10 רמת השיעורים מחוץ לחובת השיעורים הרגילים(אם יש הרבה 10 אם אין 1): 10 רמת שיעורי עזר(אם יש הרבה 10, אם אין 1): 9

Efrat K

New member
זה מוזר

שיש לכם בנפרד מנהל ובנפרד ראש אולפנה כי אצלנו זה אותו אחד. או שאתם מתכוונים למנהל ולסגן מנהל?

למעלה