(תופים)...קבלו את המנהלת הראשונה!!

oribarak

New member
(תופים)...קבלו את המנהלת הראשונה!!

בחיפושי בארכיון מצאתי את העמוד הראשון של הפורום שלנו אי פעם...וכן, את השם של המנהלת הראשונה שהקימה את הפורום!! yael floyd חשבתי שיהיה נחמד אם נחזור לשורשים...אז שלחתי לה מסר, שתבקר קצת, והיא נשמעה שמחה... אז, קבלו בברכות את המנהלת הראשונה שלנו!! יעל, תשמיעי קול אם את רואה את השרשור

אני זוכר את הימים ההם../images/Emo3.gif

הם לא כל כך רחוקים דווקא אבל יהיה מאוד נחמד לראות אותה פה פעילה

new revolution1

New member
כבוד למייסדת!!!

למרות שלא הייתי בתקופה ההיא, אשמח אם היא תשתתף בדיונים..

Yael Floyd

New member
../images/Emo9.gif

האמת שזה נורא נורא מפתיע.. אבל כל הכבוד לכם, באמת. כמו שאמרתי לאורי במסרים, שבהתחלה תפוז לא רצו לפתוח את הפורום "כמה כבר אפשר לדבר על להקה שהתפרקה לפני שנים?" אבל באמת הוכחתם שאחרת. אתם פורום יפה וזה באמת מחמם את הלב לראות מה קרה פה אחרי שנה-שנתיים [?] [אין לי חוש זמן כלכך, עמכם הסליחה =] ] וזהו. שיהיה לכם שבוע נהדר, אני הולכת לישון אחרי השישי ההזוי הזה רק מעשים טובים, דארלינגז

../images/Emo24.gif

וואו, לא ידעתי שזה היחס שהיה. היום היחס של ההנהלה אלינו אחר לגמרי
וחוצמזה, רק בגלל הפורום הם התאחדו; כדי שיהיו חשדות.

The Albatross

New member
בהחלט מנהלת מצויינת.

מישהו זוכר את meandmeandme שהיה אמור לנהל את הפורום אחרי יעל ובסוף נעלם? מעניין מה נסגר איתו.

הוא ניהל אותו תקופה קצרה

עד שבאמת נעלם לו כשהגברת הראשונה הצטרפה. אבל אולי זה מלנקולי מן בכינויו הקודם? הוא דיבר על זה פעם

כשאני הגעתי הפורום לא נוהל

זה היה לפני כשנתיים וקצת, בקיץ. לא היה אז כל מנהל לפורום, ואת יעל לא הכרתי. היא עזבה לפני שגיליתי את הפורום. מישהי לקחה על עצמה לנהל את הפורום באופן זמני. meandmeandme הביע התעניינות בניהול הפורום, אבל אולי בשל גילו הצעיר, זה לא יצא. אני הצטרפתי כמנהלת שניה לפני שנתיים, והמנהלת הזמנית פרשה זמן לא רב לאחר מכן.

../images/Emo13.gif

היא פרשה משום שהיא ניהלה פורום אחר במקביל, וזה מילא את זמנה.

frikin shin

New member
הזוי ../images/Emo3.gif

אחת מהעובדות של אמא שלי קוראים לה יעל פלויד
.

למעלה