תופסים מעצמכם לא גזענים? תקראו

hagar116

New member
תופסים מעצמכם לא גזענים? תקראו

אני עדי, ואני מחפשת דירה עם שותפים עבור ידידי זוהר. זוהר אינו מצליח זה חודשים רבים למצוא דירה, למרות שהוא בחור שקט,לא מעשן,אינטיליגנטי(3 שנות לימודי חינוך מיוחד), ואמין. הסיבה היא מוצאו - בדווי, והיותו גיי.לאחרונה התפרסמה עליו כתבה בזמן הוורוד, אך אפילו בני הקהילה מסרבים לפתוח בפניו את דלתם, מבלי שאפילו פגשו אותו. רובם אינם מבדילים עצמם מהסטרייטים - כמותם הם מנתקים את השיחה לאחר ששמעו שהגיי הוא גם בדווי, ואפילו לא מעוניינים לגלות במו עיניהם מה טיבו. מעניין לחשוב כמה גייז קראו את הכתבה עליו, וחשו אמפתיה, אך כשענה על המודעה שפירסמו באותו עיתון, הזמן הוורוד, ניתקו לו בפרצוף. אם את/ה מחפש/ת שותף, ואינך נגוע/ה בגזענות, התקשר: עדי:054-647725.

SBK

New member
גזענים

עדי (או הגר) היקר(ה) מצער אך נכון. גזענות היא תכונה הוטנטוטית. היא רעה אם מופנית כלפיך אך עם הרבה סיבות והצדקות אם באה ממך. אולי אנחנו בכל זאת לא שונים מהאחרים גם אם זה מתבטא בחלקים הלא נעימים שלנו? אני לא יכול לעזור לצערי. מקווה שימצא פתרון לזהר. יוסי

yoavon1

New member
הלוואי הלוואי הלוואי והייתי יכול

לעזור... אם לא כבן-אדם אז לפחות כשותף למקצוע (חינוך מיוחד)... לבי נחמץ כשאני שומע על כאלה מצבים אטומים... אני מכיר את סגירת הדלתות הזו במצבים שונים בחיים, לא בשל מוצאי אלא בשל מוגבלות פיזית שנולדתי איתה... זוהר... אני מבטיח לכתוב בפורום אם אני אדע על מישהו שמחפש שותף, ואני גם אחפש במכללה שלי, ביום ראשון, מודעות לגבי השכרת דירה... אני מאחל לך הצלחה רבה
יואבון

hagar116

New member
נהדר לקרוא. ולמי שרוצה לעזור:

הובא לידיעתי שאין לפרסם מספרי טלפון באתר, אז המעוניינים מוזמנים לפנות אלי באימייל: [email protected] או לזוהר עצמו: [email protected] תודה:)

MARMELAD

New member
בעקרון את יכולה לפרסם כאן טלפון

רק שזה לא מומלץ. למה? כי את לא יודעת מי קורא את ההודעות. ויש כל מיני טיפוסים באינטרנט. אז באמת עדיף לדבוק באימיילים. יותר מוגן.
והמון המון בהצלחה ! גיא

לירוי25

New member
יודעים מה הקטע שהכי מגעיל אותי?

"הסיבה היא מוצאו - בדווי, והיותו גיי.לאחרונה התפרסמה עליו כתבה בזמן הוורוד, אך אפילו בני הקהילה מסרבים לפתוח בפניו את דלתם, מבלי שאפילו פגשו אותו. רובם אינם מבדילים עצמם מהסטרייטים - כמותם הם מנתקים את השיחה לאחר ששמעו שהגיי הוא גם בדווי, ואפילו לא מעוניינים לגלות במו עיניהם מה טיבו"

למעלה