תופעה אחרי הלידה

smadarse

New member
תופעה אחרי הלידה

מיד שהגעתי הבייתה אחרי הלידה החלו התופעות המלחיצות: פתאום קשה להניק, פצעים וכאבים בפטמה, אוקיי אז כל אלה עברו ונמצאו פתרונות אחרי היסטריה לא קטנה ואז באה תופעה חדשה: גירודים בכל הגוף!!! אז מילא להתעורר להנקה כל 3 שעות אבל גם לא לישון בינהם? בגלל הגירוד? פניסטל לא עוזר ומקלחות קרות - כמה כבר אפשר לעשות ? וזה עוזר לרגע או שניים ואז מתחילה ההיסטריה במקום אחר. מישהו יכול לעזור? אין לי זמן ללכת לרופאים ולא רוצה לגרור איתי את הילד שרק בן שבועיים. לעזרתכם אודה. האמא המאושרת של בן במבי ג'וניור. סמדר.

אפרת12

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אבל מעבר לזה - אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות, חוץ מאשר ללכת לרופא. אני מנסה להיזכר למי עוד קרתה התופעה הזו מהפורום, כי אני זוכרת שזה היה, אבל אני לא זוכרת. אבל את צריכה לזכור - זה שאת ילדת זה לא אומר שנמחקת. אל תעלימי את צרכייך לטובת אלו של התינוק, גם כי בשורה התחתונה זה יפגע גם בו. אם זה באמת מציק לך אז תלכי לרופא. וחוץ מזה - תנסי אולי למרוח אלוה-ורה

טיפוטף

New member
לא שמעתי על זה

נשמע כמו אלרגיה למשהו. פניסטיל לעיתים עוזר לאחר כמה ימים עד שבוע ממועד ההתחלה. לכי לרופא! נסי לשער למה את יכולה להיות אלרגית - תרופה חדשה - אולי אפילו לאופטלגין שלקחת אחרי הלידה? לחומר ניקוי? אבקת כביסה?

פשושולה

New member
ברוכה הבאה! לי דווקא היה משהו דומה.

אני לא יודעת אם זה אותו הדבר, אבל כמה ימים אחרי הלידה התפתחה לי אלרגיה מטורפת (כנראה בגלל שההורים שלי האביסו אותי בתותים...) ונהיתה לי פריחה אדומה בכל הגוף. הלכתי לרופאה עור פעמיים, עד שהיא נתנה לי כדורים שסוף סוף עבדו - אחרי יותר משבוע... זה סיוט. אהל אם יש לך אלרגיב, את חייבת ללכת לרופא, כי את לא יודעת למה את אלרגית, ואת יכולה להמשיך ולגרות/לגרד את עצמך עד לאובדן השפיות...

gali melenboim

New member
בקשר לגירודים

לצערי אני מכירה את התופעה. מביך כמה שזה מרגיז.... את חייהת להגיע לרופא עור כמה שיותר מהר. אני הלכתי וישד להם מה לתת אפילו לנשים מניקות יש משחות שמותר לשים והן מרגיעות ואף מעבירות את הגירוד. בדקי אם את מורחת איזו משחה שאת אלרגית אליה (אולי שמת ליידי פצפון<? הוא מכיל קלנדולה והרבה אנשים אלרגיים לזה. בנוסף, יש תופעה של אלרגיה לאחד ההורמונים שמופרשים בלידה. קראתי על זה איפה שהוא ואני לא זוכרת איפה. את חייבת להגיע לרופא! בהצלחה!

למעלה