תופעה בגן השעשועים

תופעה בגן השעשועים

נתקלנו בתופעה מזעזעת שמתרחשת באופן קבוע בגן השעשועים - הורים שמסייעים לילדיהם לעשות את צרכיהם בגינה הציבורית. חשוב לציין שלא מדובר ב"סתם" פיפי!!!! חוץ מהעובדה שזה ממש מגעיל, ולא ראוי למקום ציבורי ובטח לא למקום שבו מסתובבים ילדינו (ביחוד כאלה שזוחלים ומכניסים לפה כל דבר) ככה מועברות מחלות !!!!!

ninagil

New member
אתה רציני????

אתה מציע לצלם ילדים עושים צרכים???!!! איפה הגענו?

moshes20

New member
לא את הילדים אלא את ההורים

וכן את הכלבים ובעליהם הנכנסים עמם לגינה הציבורית. אסטתיות היא לא מילה גסה. וגם התחשסות באחרים לא.

sagi39

New member
אולי התקנת שירותים ציבוריים תעזור?

זה די מתבקש בגינה ציבורית עם עשרות ילדים.

Limor C

New member
רבותיי - קצת פרופורציה לא תזיק! |טמ

כנראה שלקלרית ילד העושה צרכיו בטיטול ו/או ילד מעל גיל 5 המסוגל להתאפק מעל לדקה וחצי... להזכירם – מדובר בילדים!! כאשר אני מגיעה לגן המשחקים עם שלושת ילדי (לאחר ששאלתי ווידאתי בבית שהם לא צריכים לשירותים), אני מתפללת לאלוהים ממש חזק שלא יצטרכו לעשות קאקי בחוץ. טוב, תפילותיי לא תמיד עוזרות...מעבר לעובדה שהם אינם נותנים לי "התרעה" מראש (וגם איני מצפה מהם בגילם הצעיר..) ונניח שהיו מתריעים מראש, לא היה באפשרותי להשאיר את שני ילדי הנותרים בגפם בגן ולרוץ הביתה לשירותים עם עולל מתאפק (ולקוות שגם יצליח להתאפק). קשה לי להאמין שהייתי עומדת במשימה בהצלחה, ללא אשפוז בגהה/קאקי במכנסיים/תלונה על הפקרת ילדים זבי חוטם ומוזנחים, בגן המשחקים בגפם. ועכשיו גם מרחפת סכנת צילום וחשיפה עיתונאית מעל ראשי.... אינני רואה כל בעיה עם עשיית צרכים בקצה הגן – במקום שאף תינוק – גם אם ירצה לא יגיע. ובדיוק כפי שעושים עם כלבים – לאסוף את ה"סחורה" לשקית ולזרוק לפח.

הבעיה באמת קשה

לימור, ביתי אכן עושה את צרכיה בטיטול (היא בת 10 חודשים)ולכן אני עדיין לא מודעת לבעיות הלוגיסטיות הקשורות לעשיית צרכים הבעיה שאת מציגה אכן קשה ויכולה להפוך את הבילוי בגינה לסיוט אחד גדול. אולי באמת צריך לפעול להקמת שירותים ציבוריים בגינה הציבורית, ככה שגם הילדים וגם ההורים יוכלו להתפנות ברגע הראשון שמתחשק להם. אני מתנצלת אם גרמתי לך לעוגמת נפש.

ronpel

New member
שרותים ציבוריים

המומחים בתחום מוסרים כי לא נהוג יותר להקים בגינות ציבוריות כי בלתי ניתן לתחזק זאת ברמה סבירה. במקרה שלנו יהיה פתרון נוח - המתנ"ס שבמתחם בית הספר יהיה פתוח ברוב שעות היום ויהיו בו שרותים. רונן

אברהם ג

New member
הצדק עם לימור! ריחו של הדיון קרא

לי למרחוק וכשקוראים לי אני בא. קצת הערות בכל זאת- קלרית, בהנחה ומדובר במוצקים-אני חוזר, במוצקים ולא בנוזלים למינהם (
) ישנם פיתרונות אחרים כמו שקיות לפינוי פסולת מוצקה כמו באתר שהוספתי את הכתובת שלו. יסתובב כל תושב מכובד מישובנו עם ערכה כזו מוכנה בכיסו על כל מקרה ובפרוץ הצרה, ינעצה בנחרצות לישבנו והכל ישוב על מקומו בשלום. בין שאר מוצרי החברה אפשר למצוא שקית שתן לילדים ועוד פנינות רבות,שווה להיכנס לאתר הזה. לסיום, מעניין יהיה לראות את הקרב בין הכלב שנכנס לגן השעשועים לבין האדם שעושה צרכיו, על הטריטוריה,אחד מהם ייאלץ להפסיק ולעשות צרכיו ברצף ומה עם המבוגרים אני שואל? לנו לא לוחץ? לנו אין את ההרגשה שאני רוצה לעשות ה-כ-ל כאן ועכשיו בדיוק כשהילדה מנדנדת בארגז החול ולא פעם השתעשנו במחשבה ללכת הצידה ולהתרוקן כמו הילד שלנו (ולהאשים את הכלב כמובן
..) אחחחחח... איזה ישוב יש לנו ואילו יציאות ברוכות !

sagi39

New member
יצא לי החשק ללכת לגינה..../images/Emo5.gif

האתר באמת מעניין, רעיון מקורי ובאמת אולי יעיל ואסתטי, אבל ממש מוציא את החשק ללכת לגינה, עדיף להישאר בבית קרוב לשירותים..

ninagil

New member
אני אתך- הגינה ממש לא מזמינה

רמת הנקיון הכללי בגינה מתחת לכול ביקורת. אין ניקוז ראוי למים זורמים. בעיית החיתולים והחתולים לא נפתרה עד היום. אם כבר החיתולים הם גורם ליותר סכנה למחלות שהם פזורות על הדשא. לא קבענו שלא יהיו פחי זבל בגינה???? עדיף להשתמש בפח גדול נגד חתולים. הפחים החדשים גם מזמינים חתולים.

אליבקר

New member
רק אנחנו אשמים

הפסולת והלכלוך בגינה לא נפלו שם בטעות. נהיה כולנו שוטרים של עצמינו וילדינו ונדאג לנקות אחרינו כל יום. גם אם ראינו ליכלוך של מישהו אחר זו לא בושה להרים ולזרוק לפח. התיסמונת הידועה בארץ ש"מישהו" כבר ינקה לא עובדת. אם כולנו נתאמץ הבעיה תעלם. מה כל כך קשה להכניס חיתול לשקית ניילון לקשור ולזרוק לפח ליד הדואר? שטחי הציבור בישוב ראויים ליחס זהה לזה שיש לנו לביתנו.

למעלה