תופעה חדשה בגן המשחקים

תופעה חדשה בגן המשחקים

לאחרונה בימי שבתות וכרגע גם לאחר החג נמצאים כדרך קבע שברי זכוכיות רבים של בקבוקי אלכוהול (וודקה, בקרדי, בריזרים למיניהם) נשאיר בצד את סוגיית השתייה לרגע ונתמקד דווקא בשברי הזכויות. אז נכון שכבר הגענו עם מטאטא מהבית ואספנו ובפעם אחרת הצלחנו לאסוף עם קרטונים אבל אתמול לא היה בנמצא עם מה לאסוף ולכן הצלחנו לעשות ערמה ככה שכולם יראו ויזהרו). כמובן שהדבר נשאר מדאיג - ילדים שנופלים, אופניים, ילדים יחפים - האם יש בחול גם שברי זכוכיות? ועכשיו להצעות: 1. האם רכב הבטחון יכול לנסות ביבמי שישי בערב ובלילה להיות קצת יותר ליד גן המשחקים על מנת לנסות ולמצוא מי עושה את זה , להסביר לומלנוע? 2. האם אפשר לדאוג לניקוי חד פעמי של האספלט מסביב לגן המשחקים על מנת לדאוג שבבטחון לא יהיהו יותר זכוכיוות באספלט? 3. האם יש דרך לבדוק אם בחול הכל במצב בטיחותי? 4. הורים יקרים - מילא להסביר על שתיה אבל אולי כדא י להסביר על מה עושים עם בקבוקי השתיה לאחר השימוש? יש פחים לא חייבים לשבור ולקלקל...

orela

New member
גן השעשועים - מושי?

דבר נוסף שיש לתקן בגן השעשועים, הוא הבורות שנוצרו מתחת לנדנדות. היעדר החול מסוכן, אך מסוכנים עוד יותר יסודות הבטון החשופים. אם יפול שם ילד הוא עלול להפצע באופן חמור!!!

ronpel

New member
נבדק - זה לא נוער מן הישוב

אלו ששברו את הבקבוקים הגיעו מבחוץ. כל מי שרואה תופעות מסוג זה מתבקש להזמין משטרה. תודה

בקבוקים ושאר מריעין בישין

מבקש מכל מי שנתקל בהשתוללות נוער, מבוגרים, ילדים או כל גורם אחר לפנות אלי בכל שעה של היום או הלילה. סיירי הישוב מונחים להשקיע יותר תשומת לב בנושא ביטחון ועברות רכוש,על מנת שאפשר יהיה להפנות אותם או אותי או לזמן משטרה בזמן אמת לטיפול בבעיות מסוג זה נא לפנות גם אם זה בשעות מוזרות. זה חלק מתפקידי ואנא אל תחוסו על שעות השינה שלי,אני יודע להרדם חזרה מהר לאחר טיפול בבעיה. ככלל פניה דרך דפי הפורום אינה מיצרת טיפול מיידי שחשוב על מנת לפתור בעיה. גם נוער שמגיע מבחוץ בדרך כלל מגיע לחברים מהישוב.אני קורא להורים לבדוק ולהסביר לבני הנוער על נושא השתיה בכלל ואובדן שליטה בפרט,במקרים של ונדליזם תעורב משטרה ואפשר למנוע את המקרים קודם לטיפול שעלול להשאיר כתם אישי על הנוער.

ogni

New member
ג'יפ הסיור אינו עונה

אתמול ב-3 לפנות בוקר התעוררנו לקול צעקות רמות של בני נוער (ללא ספק חלקם מהישוב) היושבים שותים ומעשנים בשביל היורד לרחוב העמק. ניסינו ליצור קשר טלפוני עם ג'יפ הסיור במשך מספר דקות ,אך ללא מענה. לבסוף נאלצתי לצאת לרחוב ולבקשם להתפנות. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו היה זה מקרה חרום,ולעניין בני הנוער הורים פקחו עיניים ואזניים לא כולם מחוץ לישוב...

יבדק

גם אם אין מענה מרכב הביטחון,נושא שיבדק. יש כתובת ברורה--רבש"צ הישוב. כבר אמרתי אין ספור פעמים וחוזר ואומר פעם נוספת,תתקשרו אליי. זה חלק מתפקידי לטפל בהפרעות מסוג זה.

מי מכיר?, מי יודע?

ביום ה' (6 באוקטובר 2006) בשעת ערב מאוחרת, (בין 22:00 ל- 23:00) , מישהו או 'משהו' "גילחו" (הרסו ללא תקנה) את מראת הצד של המכונית הפרטית שחנתה בצורה מסודרת ברחוב נחל מודיעין 17 ליד ביתנו. האם למישהו יש מושג מי האחראי למעשה זה? (הסיירים והרבש"ץ יודעו מייד). ולכל השכנים: אני שותף לקריאות המובעות מדי פעם בפורום, המעודדות ערנות נוספת ומתמדת שתעמוד בפרץ כנגד כל אלו המנסים (ומדי פעם לצערי גם מצליחים) לפגוע באיכות חיינו בישוב בכל מיני צורות. תודה מראש על כל סיוע אפשרי. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה !

למעלה