תופעה מאוד מעצבנת ב-NTV

MiCroZiP

New member
תופעה מאוד מעצבנת ב-NTV

אולי זה לא הכי קשור לפורום אבל זה באמ טי וי אז אוקצור... נכון כולנו מאוד אוהבים לראות קליפים ב-mtv? נכון.....אבל! בזמן האחרון mtv מחליפים עיצוב כל שני וחמישי וזה ממש מעצבן! נכון כל פעם שיש קליפ אז יש את החלון הקטן הזה שמופיע ונותן מידע על מי המבצע של השיר,שם השיר והאלבום ממנו הוא לקוח...אז עכשיו הם באמת עיצבנו בזה שהם החליפו את החלון הזה למין צורה זוועתית בסגנון הוואי משהו שהיא מחולקת לחלקים ואז מתחברת ושוב מתחלקת ולוקח לה שנה להיעלם מהמסך.... זה אולי הדבר היחיד שאני שונא באמ טי וי....העיצוב!!! אתם מוזמנים להגיב על הודעה דבילית זו :)

אני דווקא מאוד אוהב את זה...

כיף לי לראות כל פעם שינוי בעיניים. התחילו להימאס עלי המעברונים עם הזוג על האופנע וההוא עם הסקייטבורד...אהבתי את הקודם עם המשחקים הישנים.

ברודי

New member
שינויים זה נחמד

אבל העיצוב הנוכחי באמת מגעיל ז"א זה סתם קשקוש של ריבועים וקווים יכלו לעשות קצת יותר סיגנון ציבעוני או לפחות משהוא פחות יבש... אבל זה נראה כמו חירטוש של מישהוא עם דד-ליין עצבני.

MiCroZiP

New member
האמת היא שהעיצוב הזה...

הוא העיצוב הכי פשוט שיש...אני יכול לעשות כזה בפוטושופ....האמת היא שהעיצוב הוואי משהו שהם עשו לא הכי מפריע לי...זה יותר הקטע של השינוי כל שני וחמישי שהם עושים את זה...אני לא אומר ששינויום זה רע..אני רק אומר שזה כבר התחיל לעצבן...:)

למעלה