תופעה מוזרה - קרה לכן?

efroch99

New member
תופעה מוזרה - קרה לכן?

אתמול הלכתי לישון באחת עשרה, כדי לקום הבוקר מוקדם לריצת בוקר. במשך הלילה בן זוגי ציין שהגוף שלי חם. קמתי ברבע לשש, הרגשתי מצוין (רק קצת מטושטשת מהשינה, כרגיל), ורגע לפני שהתלבשתי, החלטתי למדוד חום. 37.3. חשבתי קצת ואמרתי שיהיה טפשי להעמיס על הגוף אם אני בדיוק מפתחת משהו. אז חזרתי לישון. בשמונה קמתי, מדדתי שוב, וזה 37.5. ומה שמוזר - אני מרגישה ממש מעולה. מדדתי עם שני מדחומים שונים כדי להיות בטוחה. חום הגוף הרגיל שלי הוא בעריך 36.4. אין לחץ בעבודה (זה בערך שבוע העסקים הכי מת בשנה), אז החלטתי לפרגן לעצמי יום בבית, כדי לראות לאן זה מתפתח. האם זה קרה למישהי - חום בלי שום תופעות לוואי? האם זה יכול להיות איתות של הגוף שהגזמתי קצת (שוב - למרות שאני מרגישה ממש בסדר גמור)? גם לא הגזמתי כל כך בפעילות - רק קצת יותר ממה שאני רגילה.

efroch99

New member
ורק לציין

שאני ממש מבואסת ש"הלכה" לי הריצת בבוקר, היה לי כל כך הרבה חשק לזה.... עכשיו אני יושבת פה בבית וחושבת מה לעשות עם עצמי.

zzebra

New member
חזירים?

זה מה שאומרים אצלנ האמת שלי אין אף פעם חום. גם כשאני חולה, עם אנטיביוטיקה, אין חום. יכול להיות סתם וירוס מסתובב. טוב שלקחת יום לנוח בשלב הזה ולא נתת לזה להתפתח. שיעבור מהר!

zzebra

New member
מה זה? נמחק חלק מהמשפט..

התכוונתי לכתוב: זה כמו שאומרים אצלנו במשרד על כל פיפס שמישהו לא מרגיש טוב..

ofec bar

New member
כן! קורה לי הרבה

יכול להיות שהתייבשת? אצלי בכל פעם שאני קצת מגזימה בעומס ישר עולה לי החום. זאת תופעה שהתחילה בצבא (השתחררתי לפני חצי שנה) ואני סבורה שזאת הייתה דרכו של הגוף שלי לקבל מנוחה... בצבא בלי חום אין ג'. המאמנת שלי טוענת שזה מצויין, כי ככה אני לא משחקת עם עצמי משחקים מנטליים של "אני באמת חולה או סתם מתפנקת?". אם יש חום - נחים. 37.3 מדליק אצלי נורה אדומה, אבל עולה לי לפעמים גם ל"חום תינוקות" של מעל 38.5.

efroch99

New member
ואללה?

לא נראה לי שהתייבשתי, כי סך הכל אני שותה באמת הרבה. נחכה ונראה.... בכל מקרה את מבדק הצח"מ של מחר בטלתי.

ביוץ

טמפרטורת הגוף עולה בזמן הביוץ ונשארת באותה רמה (גבוהה יחסית אבל לא באמת חום של מחלה) עד לתחילת המחזור.

efroch99

New member
יש מצב.....

אני מתחילה להרגיש קצת מטופשת, כי אני מרגישה באמת נפלא היום. יש סיכוי שתמיד החום שלי עולה ככה, ופשוט מעולם לא טרחתי לבדוק אותו??? איזה כיף שאפשר מחר לעשות ריצת בוקר...

efroch99

New member
עדכונון

אני מקווה שאני לא מעיקה על הפורום עם הנושא הזה, אם כן אז סליחה, אבל רק לסיום הסאגה - הבוקר החום חזר ל - 36.5, אבל לעומת זאת גיליתי בלוטה רגישה באזור המפשעה - אני מנחשת שהייתה לי איזה דלקת מקומית בגוף. בכל אופן יצאתי לריצת הבוקר המתוכננת היום, והיה מעולה!

susieada

New member
"אני וגופי" ../images/Emo13.gif

I think that as we use our bodies more in sport, we become more aware of each and every muscle, lymph node, ache and pain. It's natural and a good sign of feeling comfortable with our bodies. I'm glad that your temperarture went back down to normal and that you had a good run this morning! Have a good rest of the day! Susie

efroch99

New member
ממש ככה!

למרות שזה מנגנון שמושפע מכל כך הרבה גורמים, נעים לדעת פחות או יותר מה גורם למה, ושתופעות בגוף לא קורות "סתם ככה".

למעלה