תופעה מוזרה..

WingedDemon

New member
תופעה מוזרה..

בזמן האחרון, אני שמה לב שאני נתקלת בספרות זהות על השעון כמו: 20:20, 16:16, 03:03 וכן הלאה.. השאלה שלי, מזה אומר? זה חוזר על עצמו במסיביות.. או כשאני צופה בטלויזיה, או כשבאה לענות לסלולרי או עוברת ליד השעון בסלון..כאלה

Discordia

New member
תגובה

אני הייתי מפרשת את זה כמסר שהגיע הזמן למשהו. יש לך משהו גדול\חשוב\משמעותי שאתה רוצה לעשות או שאתה כבר הרבה זמן חושב עליו? אם כן, אז זאת השעה לעשות אותו.

WingedDemon

New member
המם..כרגע אני מתכננת להתחיל תהליך

כלשהו. מיותר לציין שאני גם חולמת חלומות שנוגעים אצלי בנקודות רגישות וגם, יוצא לי לקבל טלפונים ממספרים שאני לא מכירה וכאלה..

RainBird

New member
מאגיה זה תהליך שנובע מרצון, או ממודע. ייתכן שהרגישות שלך לעולם הניסתר הולכת וגדלה, אבל זה לא מאגיה פר-סה.

amphioxus

New member
כשרואים לראשונה סוס על גג רעפים

כשרואים לראשונה סוס על גג רעפים, מתחיל תהליך של תמורה נפשית, עליה במוכנות המחשבתית לאיתור סוסים על גגות רעפים. התדירות שבה רואים סוס על גג רעפים הולכת וגוברת עם כל סוס על גג רעפים שרואים וייתכן שיבוא יום שמאתר הסוסים על גגות רעפים יבחין בסוס בכל מקום בו יש גג רעפים לעמוד עליו. אבל יש פגם אחד עם האנלוגיה הזאת, שעונים תקינים לא מראים את השעות המשמעותיות האלה כל הזמן אלא רק כל שעה ודקה אחת (או שעה מינוס 23 דקות, לא כולל חילופי שעון קיץ וחורף או תיקוני זמן סיבוב כדה"א סביב צירו) מה שכן יכול לקרות, אבל מאוד לא סביר, שיבוא היום בו תביטי בשעון רק כל שעה ודקה (או שעה מינוס 23 דקות, לא כולל חילופי שעון קיץ וחורף או תיקוני זמן סיבוב כדה"א סביב צירו). להלן תמונה הממחישה עיקרון זה.

למעלה