תופעה מזעזעת

may6661

New member
תופעה מזעזעת../images/Emo18.gif

האופנה האחרונה!!!!!!!!!!!!!!! תחתוני גברים לנשים. לא עוד הגזרה הנמוכה, לא עוד החוטיני עם החוט הדק. אני רצינית לגמרי! ראיתי את זה בתכנית בtv - תצוגת אופנה של תחתוני גברים...על נשים. הטרנד החדש! ת-ו-פ-ע-ה

זו תופעה?!

זה הדבר הכי כייפי שיש.. הלאה תחתונים פיציים שנכנסים לתחת! ברוכה הבאה תחתוני סבא, בוקסר ושאר ירקות!

chicolico

New member
גם אני ראיתי את זה

בגיא פינס, ולפי דעתי זה ממש יפה... וגם אפילו סקסי... זה משדר מראה סקסי ונוח, בלי לומר: "אני שרמוטה עם חוט בתחת..." אההה... ו... התחתונים האלה הם גם בגיזרה נמוכה... מאוד נמוכה...

i l0ve u

New member
וואלה?נו אז שאאאווה...

זה כמו תחתוני סבא כאלה לא? בוקסר צמוד לבנות..

O Boy

New member
תופעה מזעזעת../images/Emo35.gif

דווקא אני ממש אהבתי, סקסי בטירוף... אבל זה לא ממש תחתוני גברים, כי גברים לא לובשים כזאת גזרה נמוכה (לפי מה שאני יודע)...

סמוראית

New member
גם אני אהבתי...

וזה לא ממש תחתוני גברים, כי כל התחתונים האלה הם צמודים ובגזרה נמוכה... במיוחד אהבתי את תחתוני סבא! כמו שיש ב-TNT!

מה לעזאזל הבעיה עם זה!

יש לי בוקסר (אני לא הולכת איתו) אבל הייתה תקופה שהלכתי.. זה נוח וכיפי, תק'אמת אני לא יודעת למה הפסקתי. כיפי!

i l0ve u

New member
וואי...סוף סוף חחחחחח

שיהיה קצת נוח בתחת.... כעיקרון זה קצת פחות יפה לדעתי כי בכל זאת שבת לובשת חוטיני זה יותר קטע של בנות <לא בהכרח!!> וזה סקסי יותר <לא לכולם...> וזה כמו שנים שמים חוטיני כאילו סבבה אבל זה יותר מוזר מאשר בת עם חוטיני או שונה לפחות...וככה זה עם תחתוני בנים לבנוות.. אבל בקטע של נוחיות וגם די מגניבות-אני בעד!

בלובלובלו

לא מזמן עשיתי עם מישהו התערבות - האם אני יכולה להיות עם חוטיני במשך שלושה ימים (אה - כל יום חוטיני אחר...) והמסקנות שלי הן: זה מציק
הבנים כל הזמן מסתכלים עלייך ואת מרגישה כמו שרמוטה זה לא נוח בכלל בכלל בימים האחרונים דווקא אני עם בוקסרים צמודים וזה שיא הנוח

shikma r

New member
תופעה טובה!! למה שלנו-הבנות-

לא יהיה נוח..?! גם נוח, את גם מרגישה מוגנת ולא שכל העולם תוקע מבטים בתחת שלך.. וזה כמובן גם סקסי... תופעה מעודדת מאוד לגבי נוחות הבגדים בזמן האחרון..

lior297

New member
נכון... לא מספיק ש...

אנחנו סובלות הכל כדי להיות יפות? ובנים לא סובלים בכלל! וחוצמזה אנחנו סובלות את המחזור אז לסבול מחזור וחוטיני ביחד? (לא ניסיתי... אבל זה בטח לא משהו!)

cutey

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה זה?

לא הבנתי מה זה בדיוק.. בוקסר לבנות?!

מאיה1983

New member
אוי הם ../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif!!

שתי הדוגמאות ששמת פה ממש יפים!! במיוחד הדוגמא השניה.... הייתי קונה
אבל אני לא יודעת מאיפה אפשר להשיג חוץ מTNT... רציתי לקנות את הדוגמא מTNT זאת שיש בקטלוג בתמונה של הזיעה. אם אתם זוכרים, תחתון ורוד עם ריבועים כתומים... ממש חומד. אבל דווקא אני לא הכי בטוחה שזה נוח ברגליים..
אז תגידו לי... מי שניסה כבר...ומי שרכש....

lior297

New member
יש לי משהו בסגנון....

או שכזה... (אגב מלפני חצי שנה ככה שזה לא כזה חדש...) והם ממש נוחות... אמממ... אם את רוצה אני יכולה לתת לך את האתר שהוצאתי ממנו היו שם פוול דגמים... אבל בכלל התכוונתם לדגם הזה או למשהו טיפה יותר ארוך סטייל הבגד ים של הזקנים בים? לחברה שלי יש מטי אנ טי נראה לי מה שתיארת... זה יותר חום מכתום, או שזה אחר.

lior297

New member
אגב הבאתי אותם מכאן....

אין לכם מושג כמה זמן לקח לי למצוא. אתר לפוקס לא מצאתי... (יש להם?) טי אנ טי... "יפתח בקרוב" אממ.. סתם חיפשתי בלי קופר וגם אין להם... ועוד כמה שלא היו שם תחתונים בכלל. הקישור הכללי לאתר: http://www.urbn.com קישור ישיר לתחתונים (שימו לב יש שם כמה זוגות ממש גרוזיניים!: http://www.urbn.com/cgi-bin/sgdynamo.exe?CODIV=0201&UID=2003050807002410&HTNAME=womens/keyword.html&GEN0=panties&GEN2=Panties

למעלה