תופעה ממארת...

אלמרה

New member
תופעה ממארת...

אני מבחין לאחרונה ביותר ויותר מכוניות בעלות תווית ישראלית המגיעות מלאות בצעירים ערבים, עם נרגילות, רמקולים רבי עוצמה, בירות ומי יודע מה עוד... ואיתם נערות בלונדיניות (חשודות כרוסיות) אל מרכזי הערים ומקומות הבילוי. החברה הללו מתהוללים ומרעישים במוסיקה ערבית במקומות בהם נהוג היה להגיע לנשום אויר נקי מהים - טיילת לאורך החוף למשל, כעת האוויר מזוהם!!! והבנות התמימות שאין להן כנראה יותר מדי שכל ו / או קשר ליהדות שלא לדבר בכלל על זיקה למדינה- עומדות להיות חטופות לכפרים בהם הן תהפוכנה לשפחות, קרבנות התעללות והעולם כמנהגו נוהג. משפחות שלמות של ערבים מתנחלות לי מול העיניים על מדשאות ירוקות ומותירות אחריהן רק זוהמה ולכלוך - כך גם בחוף הים ותקצר היריעה להכיל את כל המקומות בהם פשטו הערבים... כדי לקבוע נוכחות! כדי להרדים את השמירה! כדי יום בהיר אחד לפוצץ שוב אוטובוסים וקניונים. צריכים להפסיק את הנהירה שלהם לאיזורי הבילוי ולחסום אותם בכפריהם... אחרת יבולע לנו... ואל תגידו שלא הזהרתי אתכם.

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

היו כמה שטויות שרשמת אבל באמת כל הפעמים ששמעתי באילת שאיזה נערה הוכתה וכאלה דברים זה תמיד היה ע"י ערבים לנוער שלהם אין כבוד אתה בחיים לא תראה נער ישראלי מרביץ במטרה להכאיב לנערה..

אלמרה

New member
התופעה מתפשטת על כל הארץ

ואני לא אתייחס להערה המאד לא חכמה שלך - כל מה שכתבתי אמת ונכון ולא שטויות.

StrengthHonor

New member
ומה שהם עושים בבת-ים בסוף הראמאדאן

מה שמעצבן שבבתים ( פרט לפלישה לצפון בתים) הם בכלל לא גרים והם באים מיפו

kapoya

New member
כן, זה קורה

וזה עוד אחת מבעיות העלייה הארורה של ה"לא יהודים" מרוסייה. השלטון היה כל כך "חם" להעלות לפה את יהודי רוסיה שהם העלו גם 1/16 יהודים, שמנותקים מיהדותם ומהאהבת המדינה והחארות האלה עושים לנו רק צרות. כמו למשל, לצאת עם ערבים וחלאות אחרות. הערבים מרשים לעצמם לחלחל לתוך האוכלוסייה היהודית יותר מדיי, וזה דבר שצריך למנוע ע"י סלקציה חזקה יותר בכניסות למקומות עם קהל יהודי רב. ואני בטוח שגם היפי נפש לא ממש אוהבים לראות את הנוער העברייני הזה של הערבים מסתובבים ביננו.

StrengthHonor

New member
לצאת עם ערבים = צרות?

ממ חשבתי יותר לכיוון של סחיטת בתי עסק ומאפייה.........

wakka1

New member
גם אני שמתי לב

שערבים מפגינים יותר נוכחות בחופי הים. לא מפריע לי לכשלעצמו, הם לא עושים צרןת, אבל הם נוטים להשאיר אחריהם הררי אשפה. זה כבר כנראה עניין של תרבות מזרחית, כי גם יהודים השייכים לאותה תרבות נוהגים כך. לא רק הם כמובן, אבל הם בולטים. מאוד.

kapoya

New member
עדיין קיימים אנשים כמוך? שונאי עדות המזרח?

pelegs

New member
כן, כי עם ישראל הקדוש ידוע באהבתו הרבה לסביבה

זה לא שבתי המלון בכל אירופה מפחדים מהנוער הישראלי, בכלל לא.

נמאס מזה, זו המצאה של התקשורת ותו יותר לא

הנוער הבריטי הצרפתי וכל נוער אחר בעולם אותו דבר ויש הרבה שיותר גרועים פשוט הם שואלים במדינות המועדפות ע"י ישראלים ופחות ע"י בריטים הצרפתים ושאר המערב. אז באים יותר ישראלים אז שמים לב עליהם.. הנוער הבריטי למשל הרבהההההה יותר גרוע הישראלי הוא כלב נובח לא נושך הבריטים לא נובכים..ישר נושכים..הרבה יותר גרוע ובשתי המדינות זה אולי 5 אחוז מהאנשים שמתנהגים ככה אז צ-א-ו כבר מהסרט הזה.

סלוניק

New member
LOL

אף אחד לא יוריד את הכפפה ויקרא לך אידיוט, מה? ההדרדרות החמורה והמסוכנת של איכות הסביבה במאה השנה האחרונות מיוחסת כמעט באופן בלעדי לתרבות המערב. לרבות זיהום אוויר, בירוא יערות, ועוד.

wakka1

New member
לא שונא מזרחים..

אני אוהב חומוס\ יש לי הרבה חברים מזרחים\ בלה בלה. אבל צריך להיות די עיוור או אובר פוליטיקלי קורקט כדי לא לשים לב שאלה שמלכלכים נוטים להיות ערבים, ספרדים, קווקזים בוכרים וכו'. לא מדבר על זיהום, בירוא וכל הזיהום העקיף, אלא התופעה הישירה של התעלמות מפחי זבל, וזה מתחיל מחינוך מבית.

סלוניק

New member
שוב

הגורם שהחריב כמעט כליל את איכות הסביבה בעולם הוא המערב, ובעיקר ארצות הברית. צריכה להיות קצת (אבל ממש קצת) הבנה בסיסית בתחום בשביל להבין שזיהום אוויר ובירוא יערות הם לא "זיהום עקיף" אלא זיהום ישיר, ואם היית טורח לקרוא את הדו"ח שהבאתי היית גם רואה שמדובר בגורמים העיקריים להתחממות הגלובלית. בטח לא התעלמות מפחי זבל.

חכם גדול

המערב הוא ברובו מדינות תעשייתיות ומפותחות, המפעלים בה רבים. מדינות המערב מתקדמות יותר ממדינות המזרח, והתעשייה שם גדולה יותר ולכן זיהום האויר גודל יותר. אם מדינות המזרח היו יותר מתקדמות, אז שם היה זיהום אויר גדול יותר.

לא ידעת שבשמאלן כזה מסתתרת קמיעה

ענקית לזיהום החי והצומח....לך לטיפול.

למעלה