תופעה מענינת מאוד.....

טומי*

New member
תופעה מענינת מאוד......./images/Emo10.gif

באים אנשים לפורום, שואלים שאלה/ות ...מתכון או אתר,חברות/י הפורום מחפשות/ים מתכונים...אתרים ומצד השואל/ת אין תגובה...איזה מילת תודה מוזר האם זה החינוך או ליתר דיוק החוסר חינוך של אנשים? לפעמים אתה משקיע שעה-שעתיים לחפש מה יתאים יותר לשואל/ת, ו.... נאדה גורנישט... שום תודה שום תגובה. מעניין

פילומנה

New member
../images/Emo54.gifחבל על הכעס

אני מבינה שאתה מתכון אלי אבל מה לעשות........אכן שאתי שאלה על המתכון ויצאתי מהבית. כרגע חזרתי וגיליתי את המתכון ממתין לי. אז התכונתי לענות ולהגיד תודה אבל קיבלתי במקום זה על הראש. אז קודם כל תודה וננסה את המתכון ושנית חבל על ההתרגזות שנה חדשה ונקווה לטובה יותר..........אז לא חבל על העצבים? בעיקר לאור מה שקראנו בקטע העתון ויום ההולדת ? אז תודה

טומי*

New member
פילומנה.......אני לא כועס או מתרגז.

ובכלל לא התכוונתי אלייך, את יכולה לראות בדף הנוחכי שאלות מלפני ימים שאנשים נכנסו ושאלו....ומלא תשובות מכל אחת/ד ואף מילת תודה שנה טובה!

orlu

New member
טומי ומה עם אבוטבול הוא כבר ענה

לישראל על מתכון הגולש?????? לא לקחת ללב, לא תמיד אנשים ליד המחשב וכן גם לא תמיד הם מיחסים חשיבות לנושא העיקר הבריאות

את הסיפור הבא שמעתי לפני שנים

מחבר קיבוץ, ששימש בתפקיד של "מרכז משק". יום אחד התבקש לארח תייר מאמריקה. לאחר לחיצות הידיים והחייוכים, יצאו לסיבוב במשק. התחנה הראשונה הייתה הרפת המודרנית, לאחריה הלול המשוכלל. כאשר הגיעו ללב העמק עם הפרדס, ושדות הכותנה, שאל האורח, וכמה עולה להתקבל כשותף למקום המשגשג הזה? המארח ענה בגאוה צנועה, כל שאתה צריך לעשות, זה לרצות להיות שותף. והאורח המנומס ענה תודה, "ומה שלא עולה כסף, לא שוה כסף" ומיותר להגיד שהאיש איננו חבר קיבוץ. וכנראה יש משהו בעובדה שדבר שלא הזענו בשבילו, או לא שלמנו בשבילו, ערכו קטן יותר, אפילו לפעמים עד כדי ויתור על המלה הקטנה "תודה"

למעלה