תופעה מעצבנת באתר "הארץ": הבעיה אצלי או באתר?

נוף-צלול

Active member
יש לי מנוי על הארץ בדיגיטל.
כשאני בא לקרוא משהו הוא - בניגוד לאתרים אחרים - לא מזהה את המחשב שלי, ו"מתייחס" אליי כאל זר גמור.
ראשית אני צריך להקיש שאני מנוי (תמונה), ואז להכניס כתובת מייל (תמונה), ממש להקליד אותה כולה, אות אות, כי הוא לא זוכר, אפילו כשאני מתחיל להקליד.
כשהוא כבר מזהה אותי לפי כתובת מייל, את הסיסמה הוא כבר מכניס לבד.
אין לי תופעה כזאת אפילו באתרים "סודיים" כמו הבנק או קופ"ח. שם הכל נשמר ונפתח ועליי לקליד רק סיסמה וזהו.
זה סתם קצת מטריד.
האם הבעיה היא אצלי, שלא הגדרתי משהו שהמחשב יזכור? או שהבעיה בתכנון האתר? מישהו יודע?
תודה רבה ושבת שלום!

קבצים מצורפים

• haaretz1.jpg
    haaretz1.jpg
    KB 46.6 · צפיות: 6
  • haaretz2.jpg
    haaretz2.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 6

arseny92

Well-known member
מנהל
יש לי מנוי על הארץ בדיגיטל.
כשאני בא לקרוא משהו הוא - בניגוד לאתרים אחרים - לא מזהה את המחשב שלי, ו"מתייחס" אליי כאל זר גמור.
ראשית אני צריך להקיש שאני מנוי (תמונה), ואז להכניס כתובת מייל (תמונה), ממש להקליד אותה כולה, אות אות, כי הוא לא זוכר, אפילו כשאני מתחיל להקליד.
כשהוא כבר מזהה אותי לפי כתובת מייל, את הסיסמה הוא כבר מכניס לבד.
אין לי תופעה כזאת אפילו באתרים "סודיים" כמו הבנק או קופ"ח. שם הכל נשמר ונפתח ועליי לקליד רק סיסמה וזהו.
זה סתם קצת מטריד.
האם הבעיה היא אצלי, שלא הגדרתי משהו שהמחשב יזכור? או שהבעיה בתכנון האתר? מישהו יודע?
תודה רבה ושבת שלום!
הבעיה בתכנון האתר, סוג שדה דוא"ל אינו מוגדר כלוגין מקושר לשדה סיסמה.
גם כאשר זה input type="email", לזהות כצירוף שם וסיסמא ניתן כאשר שתי השדות מוצגות על אותו קוד דף, ללא הסתרה מאחורי "המשך" ששולח את הכתובת לשרת לבדיקת קיום חשבון ורק אז מציג שדה סיסמה (הדף משתנה מהשרת) או מעביר להרשמה אם חשבון לא קיים
סיסמה מכניס לבד ממה שזוכר הדפדפן - זיכרון סיסמאות עבור אתרים אינו חייב לכלול שם משתמש.

לגבי אתרים "סודיים" - אילו הם היו באמת סודיים, הם לא היו משתמשים בסיסמאות כלל, אלא באימות מספר-שלבי בלבד

נערך לאחרונה ב:
למעלה