תופעה מעצבנת בפנייה ימינה

If6Was9

New member
תופעה מעצבנת בפנייה ימינה

מכירים את הסיטואציה הזאת שאתם מתחילים לחצות כביש, ואז איזה נהג, לא חושב מאיזה עדה, שפונה ימינה פשוט חותך אותכם? אז היום אני מבסוט שהצלחתי לגרום לאחד כזה, שלא יכאב לי אם המשטרה תחרים לו את הרכב-שטח, לבלום בחריקת בלמים קלה פשוט כי חציתי מספיק מהר.

RAMI TA

New member
אתה מבסוט ../images/Emo35.gif

ואם הנהג, שלא חשוב מאיזו עדה, לא היה מספיק לבלום את הרכב בזמן
אתה מסכן את עצמך רק בשביל ללמד נהגים אחרים תרבות נהיגה, זה לא נראה לי שווה את זה.

If6Was9

New member
גם ככה אי אפשר לחזות את הנהג

הפונה ימינה, אתה מתחיל לחצות ופתאום בא איזה נהג כזה וחותך, כך שאתה מסתכן בכל מקרה. אז הפעם במקרה הלכתי מספיק מהר בשביל שיעצור.

פרטנר

New member
בפעם הבאה הוא לא יעצור!!

ואתה תפסיד יותר! במיוחד אם יש לו "מגן חזירים " מלפנים. איך אומרים? בכביש אל תהיה צודק -תהיה חכם!!

If6Was9

New member
הדרך היחידה בה הולך הרגל יהיה

בטוח היא שאם התחיל לחצות את הכביש, הנהג שפונה ימינה על אותו מעבר חציה יעצור ויאפשר לו לעבור, ולא ינסה לגנוב זכות קדימה. אם התחלתי לחצות את הכביש על מעבר חציה ובאור ירוק, ונהג הפונה ימינה פוגע בי זו אשמתו בלבד. תוכל לבדוק מה המרחק של מעבר החציה מצומת בו כאשר נהג הפונה ימינה צריך לתת זכות קדימה להולך הרגל, ותראה שעבור הולך הרגל הנהג החותך אינו צפוי. לי אין מהירות הליכה מומלצת כשאני חוצה כביש - אם פנוי אני חוצה מהר, אך לא בריצה. כך שאם איזה נהג מנסה להתחכם ונאלץ לעצור, אני יכול רק לשמוח.

למעלה