תופעה עתיקת יומין: בטלנים עושים ילדים

תופעה עתיקת יומין: בטלנים עושים ילדים

והם דורשים שאחרים יממנו אותם.
הכותרת: משפחה בת 12 נפשות נזרקה לרחוב כי אין להם כסף לשכר דירה.

א. אני ספרתי 14 ילדים ולא 10, משמע 16 נפשות.
ב. באיזו חוצפה מישהו עושה ילדים, לא עובד ומתלונן שהציבור צריך לממן אותו ?
ג. איך הוא רצה שהרשויות יעזרו לו כשהוא לא מטריח את עצמו לעבוד. כעת הוא מוכן לעשות טובה וכביכול לצאת לעבודה.

http://news.walla.co.il/?w=/90/2657826

יוליקה

Member
מנהל
צודק!! ראה את דבריו של שר השיכון

על פי נהלי משרדנו לסיוע בשכר דירה זכאית משפחה שלפחות אחד מבני הזוג ממצה כושר השתכרות, דהיינו עובד בעבודה במשרה מלאה (100% משרה או 165 שעות עבודה בחודש). המשפחה אינה עונה לכללים המזכים ולכן אינה זכאית לקבלת סיוע בשכר דירה.

י מ י ת 2

New member
נכון שזה מעצבן וכולם צודקים

אז מה הפתרון? לראות משפחה בת 14 או 16 נפשות מתגוררים ברחוב?

יוליקה

Member
מנהל
אם רוצים עזרה מרשויות הרווחה

הילדים ילקחו למשפחות אומנה!!

עד שהאבא יצא לעבוד!!
כי זה לא רק התעללות בילדים - זו התעללות בראש ובראשונה באשתו!!!!

אבל הוא כמו אחרים מסרבים לקבל

שבעצם האשה עובדת, מאוד עובדת עם 14 ילדים , אבל בלי משכורת.
אז הוא צריך ללכת לעבוד בלי לעשות טובות כדי לפרנס את הבית, ולא להטיל את האשמה על הרשויות.
גם עצלן וגם בטלן.
אם הוא יעשה חצי ממה שאשתו עושה ביום-יום, הוא היה מתמוטט מעייפות.
שילך לעבוד.

מעצבן אותי שכל העצלנים הללו מתרצים את חוסר רצונם לעבוד במחלות שונות.
כשנטפלים אלי מבקשי נדבות למינייהם שהפכו מזמן את הנדבות למקצוע, אני אומר להם ישר "לכו לעבוד", אז אני מקבל תשובה שיש לו בעיה כזו או אחרת, התגובה שלי: "אני חולה לב ואם אני יכול לעבוד, אז גם אתה, לך לעבוד , פרזיט".
אתמול פונה אלי בחור צעיר ומספר לי שהוא ושני אחיו יתומים ואין להם כסף אם אני מוכן לתרום. שלחתי אותו לעבוד, והוא טען שיש לו בעיות גב (הטיעון הקבוע אצל פרזיטים, גב) מענין שלעמוד כמה שעות במרכז ולנסות לכנע אנשים לתרום לו כסף, לזה לא כאב לו הגב.....

עמיקם10

New member
רחמונס-רחמים על הילד.

יש ארגונים של המדינה לטיפול ברווחה.
- זה לא תפקיד במשרה מלאה של כל המדינה וכל הזמן לטפל רק בעוני.- אולי לא יקציבו כספים לתיאטרון- לא יתעסקו כל כך הרבה עם הבטחון- ולא עם חיפושי גז. ולחברי הכנסת בכלל לא יתנו משכורת. במילא חלקם מקבלים שוחד..
יש שחושבים שכל תפקידה של המדינה זה שכולם יהיו שבעים ואכולים ויהיה להם דירות גדולות ואוטו גדול. ושהכל יהיה מושלם. אבל..ותמיד יש אבל..כמו שנכתב למעלה, לעשות 10 ילדים כל אחד יודע..סליחה כמעט כל אחד- ואם זהו תפקידה של המדינה-שיחוקקו חוק שמעל שני ילדים המדינה תדאג ליתר. בינתיים מה שקורה אם יש הרבה ילדים במשפחה זה מה שקורה במצרים. בסין, ובעוד מדינות עולם שלישי- שם העוני מקיף אחוזים גבוהים מהאוכלוסיה..ולא דואגים להם-שנאמר יהודים רחמו רחמו..ובאידיש זה

עמיקם10

New member
בסין גם הדגים לא פותחים את הפה

הנושא שלי היה מה תפקיד המדינה בענייני רווחה. כמה היא צריכה לתמוך בחסרי כישורים וקשרים. לתמוך באנשים שלא רוצים לקחת את עצמם בידיים. חוץ מלמנות שר לענייני הגליל והנגב. בזמנו רפול דאג לפתוח בית ספר ל'תיקון' צעירים. סטף וורטהיימר מדבר על זה שנים..שאין מספיק חינוך צקצועי. שמי שלא יכול ללמוד עיוני..חבל"זמנו. פעם היו תנועות נוער והישיבה על הברזלים היתה בושה מסוימת. היום כל יום שומעים על קטטה בחבורות של צעירים. ואני מתפלא על הצעירים שמסכימים להשתמטות של בני גילם מהצבא. גם שר הבטחון הזה אין לו ביצים לתקן את זה. נותנים לכל מיני ועדוות לבדוק את נושא הגיוס של המשתמטים שקוראים להם תלמידי ישיבות. החוקרים הממונים לא מכירים את הנושא ועד שהם לומדים אותו ראש הממשלה שחושש מהחרדים מעיף אותם. מכמה אלפים נהיו עשרות אלפים..שהמדינה גם תומכת בהם כספית.

למעלה