תופעה שנזכרתי בה היום

תופעה שנזכרתי בה היום

אחרי שלא חזיתי בה מאז ימיי ב CDO. בנות שיודעות להתכסח - נכנסות למצב אולטרא-כסאח כשהן נגד בת אחרת. ב CDO יצא לי להכיר כמה כאלה, והיום לצערי נזכרתי שוב בתופעה. וזה לא שמדובר בבנות שכשהן משחקות נגד בנים הן עדינות ומפרגנות, רחוק מכך - אבל כשיש מולן בת, נדמה שהן מקבלות מבט אחר של רצח בעיניים ומתנהגות כאילו הרגת את אבא שלהן בגלגול הקודם ועכשיו את הולכת למות. לא נותנות לך לנשום מולקולה אחת של חמצן ולא נותנות סנטימטר של מרחב בהודה. אז מה הקטע עם זה? למה בנות אוהבות להיכנס לקרב כסאח דווקא מול בת אחרת? Tanajura שמקווה שהאדרנלין ירד כבר כי צריך ללכת לישון.

ailag

New member
לא ראיתי את זה דוקא../images/Emo12.gif

אולי לא הייתי בהודות הנכונות?

טוב, קהסקה כבר לא נמצאת...

היא הייתה מובילת הטרנד בזמנים ההם. להיכנס איתה להודה היה באמת פחד אלוהים. ויצא לי לראות עוד קטעים כאלה כשראיתי הודות מברזיל בוידאו. בנות שמשחקות בצורה אגרסיבית (שזה לא בהכרח רע), נכנסות למצב טירוף כשיש מולן בחורה שהן מרגישות שהן יכולות להיכנס בה. (שאלת במסנג'ר במה מדובר ואני עונה לך כאן) - היום היו המוקדמות של ה jogos לקטגוריה עד כתום כחול. למשחק השני שלי נכנסתי עם בחורה, ואני הרגשתי שהיא כל הזמן סוגרת את המשחק, בועטת בועטת בועטת ומכסחת לי את הצורה. חברה שלי שלא מבינה חצי דבר בקפוארה אמרה על המשחק הזה, שזה נראה כאילו היא מנסה לבעוט לי בראש מכל מצב אפשרי, ואני בעיקר מנסה לדאוג שזה לא יקרה. בהתחשב בזה שהיא גם הרבה יותר גדולה ממני, אני שמחה שזה לא קרה באמת.

PureTemptation

New member
טוב תראי

שיחקת עם אחת הבחורות היותר אגרסיביות ומפחידות שיש באבדה לטעמי. שיטת המשחק שלה היא התקפה נטו והיא לא ממש משחקת רגוע. לא כל הבנות משחקות ככה. בייחוד לא אחת לשניה. ואם כן זה כבר מסיבה שלא קשורה לקפואירה לטעמי. (מנסיון כואב.) ואם שמת לב, או שלא כנראה, היא שיחקה באגרסיביות גם עם בחור אחר. זה האופי והמשחק של האדם הנתון, לא ספציפית בנות עם בנות. יהייה טוב, בהצלחה..

jennie 00

New member
../images/Emo11.gifאממ מכירהה...

יש לפעמים ת'קטעים האלה של מין
cat fight אני פעם הייתי משחקת די חזק ונוקשה כי ככה חשבתי שמראים עליונות בקפוארה (במקור אני באה מקראטה אז בכלל..) אבל הייתי משחקת חזק גם עם בנות וגם עם בנים גם היום אבל אם יתחילו איתי חזק ולא ירפו וממש ממש יחממו ויעצבנו אותי אני לא אפחד לשלוף ציפורניים

BASQUETE אומר,

יהלי... אם זה חידוש בשבילך שבנות אוהבות להתכסח הינהן אז אני מופתע... ההבדל היחיד שבקפואירה יש ביטוי פיזי לכסח זה ויש כאלה שמשתמשות בו כי הן יכולות.

למעלה