תופעה שצדה את עיני
לאקס פקטור us\uk

amitas5

New member
תופעה שצדה את עיני
לאקס פקטור us\uk

התחלתי השנה לראות ולהתמכר לאקס פקטור
והתחלתי לראשונה לראות את העונה האוסטרלית, האמריקאית והבריטית

בשלושתן עקבתי בדריכות בתחילת העונה ובשלבים המתקדמים קצת הזנחתי את הצפייה
בעיקר בגלל אכזבה מהמתמודדים שמתקדמים לשלבים המאוחרים
(האמריקאית קצת בזויה, הם מעיפים שני אקטים כל שבוע ואי אפשר להתחבר למתמודדים)

התופעה ששמתי לב אליה היא שבכל הגרסאות אף אחת מהבנות לא הצליחה להגיע לחצי הגמר (ארבעת האחרונים)
על אף כשרונות מדהימים כמו ג'ורדן וג'ואל (אוסטרלית) חנה וטמרה (בריטית) כל הבנות האמריקאיות ובייחוד קיה המעולה.
ולא רק זה, הבנות לרוב מצאו את עצמן בבוטום 2 ולעומת זאת בנים בינוניים כמו קרלוס וסם קלהאן למשל התקדמו ללא מפריע.

אשמח לשמוע דעות לגבי התופעה הזו שמפלה זמרות כשרוניות
האם אתם חושבים שזה יקרה גם בעונה הישראלית למרות שכרגע זו נראת הקטגוריה הכי חזקה?

is00

New member
אתה לא היחיד ששם לב לתופעה הזאת השנה.

למרות שממה שקראתי באוסטרלית זה היה בגלל מנטור גרוע(אני לא צופה בה. אני מסתפק בבריטית והאמריקאית). לגבי הבריטית... לטעמי זה בכלל לא היה מפתיע לראות את כל הבנות בו בחוץ, לפני חצי הגמר. לתמירה היה את האקס פקטור, אבל לא הייתה לה אישיות שתגרום לה להתחבב על המצביעים. אבי, לטעמי - עד כמה שאני מחבב אקטים מסוגה- לא הייתה צריכה להגיע להופעות החיות מלכתחילה. הסגנון שלה פשוט לא מתאים לאקס פקטור. ניקול הייתה צריכה לקחת את מלאני, במקומה. והאנה... ההדחה שלה בכלל לא הפתיעה אותי(וגם לא עד כמה מהר היא מצאה את עצמה בבוטום2 העונה וכמה פעמים).

לגבי האמריקאי... לדעתי השוק האמיתי היחיד... טוב שתיים היו ההדחות של רייצ'ל ושל אילונה. לרגע לא חשבתי שלריון ולילי יש סיכויים להגיע לחצי הגמר - על כמה וכמה לגמר. ההדחה המוקדמת של חיה הייתה מפתיעה, אבל גם לא חשבתי שיש לה סיכוי להגיע רחוק מדי בתחרות, כשיש לה את אילונה בדרך.

Uri04

New member
לא מפתיע

בהתחשב בעובדה שמרבית המצביעים הן למעשה מצביעות חרמניות. סטטיסטית אם נבדוק את כל העונות של תכניות השירה ב-10 השנים האחרונות, נוכל לראות מגמה ברורה של הצלחה גבוהה יותר בקרב מתמודדים בהשוואה למתמודדות. האם זה כי בנים פשוט יותר טובים? אני מ-מש בספק.

Bar Ben David

New member
אכן תופעה מטרידה

אני אתמקד בגרסא האמריקאית כי זאת הגרסא אני צופה בה.

ההדחות מעצבנות אבל דיי ברור שההפקה דוחפת את המתמודדים של סיימון נראה שהביקורות המלוקקות אפילו מצויינות בחוזה של השופטות לפחות של דמי ופאולינה.
לקאיה ואילונה היה מגיע להגיע לפחות לחצי גמר זה נראה כאילו ההפקה בכוונה העיפה את הבנות כדי להראות לדמי את הדרך החוצה, כמו שעשו לפאולה בעונה ה1.

אני מרווה שבארץ התופעה הזאת לא צקרה ושתהיה בת אחת בגמר - ענבל ביבי/עדן בן זקן
תמר ממש טובה אבל בהופעות עד כה היא נתנה רק שואו ווקלי ובשביל להתקדם לדעתי צריך גם את השואו של הגוף.

למעלה