תופעה

THC MaN

New member
תופעה ../images/Emo12.gif

מה קורה בארץ בזמן האחרון? המצב נהיה יותר ויותר סאחי... גם פה בפורום.. גם בכלל בכל האזור שלי... מה נסגר?! המשטרה ניצחה?

astral travel

New member
אני לא סאחי עכשיו בכלל חחחחחחחח

and it's good to be back ! איייייייייייייייייי !!!!

astral travel

New member
הגעתי לחפירת יתר ברמות של

המודעות העצמית - נהייתי מודע יותר מידיי למה שקורה בראש שלי יענו במצב רגיל אתה פשוט חושב, ואתה מודע לאופן שבו אתה חושב הגעתי למצב שנהייתי מודע לאופן שבו אני מודע לאופן שבו אני חושב...וזה כבר לא נעים, אז לוקח הפסקה. יכולתי לעשות מזה חפירה אם הייתי רוצה, העדפתי לא לסבך אותך עם הסובייקטיביות של הראש שלי, זה היה גורם לך לאיבוד שפיות.

lefteye1

New member
אתה לא מתחרפן מזה...?

לפעמים אחרי כאלה חפירות אני מרגישה שאני ממש התחרפנתי... כאילו זה מדכא לאללה... הייתה לי פעם חפירה שהייתה על קרטון שפשוט התחלתי להבין את אופי האדם ממש את האופי הפנימי שלו משיחה של 5 דקות יעני אחרי זה הייתי יודעת מה הוא רוצה ממני מתי הוא משקר ובכלל מה הולך לקרות בהמשך אם אני אהיה אם אותו אדם ועכשיו זה ממש מתסכל כי לדוגמה אני פוגשת מישהו ואחרי 5 דקות שיחה אני כבר יודעת למה לצפות ובעקרון יודעת מה צפוי לי ולו... וחייבת להגיד זה מתסכל לגמריי כי זה לא משאיר עניין בבן אדם כאילו זה חפירה מוזרה והזויה אבל זה אחת מבין הרבות שהיו לי וככל שאני חופרת יותר ומבינה יותר ככך זה מדכא יותר ולפעמים אני חושבת שסתם נופל לי איזה בורג בראש ...

lefteye1

New member
אני רואה

חחח... כן זה נשמע מוזן אבל איפשהו אני יודעת למה לצפות וזה באמת קורה... חחחח כן הזוי אבל זה כאילו שאתה רואה מתחת למסכה של האדם את האני הפנימי שלו.... איך אני בטוחה.... אולי סתם השתגעתי

v i o

New member
בכיף...

גם לי זה קורה אבל יכול לקרות מצב שיום אחרי שאני "קולט" מישהו אני "קולט" אותו בצורה אחרת לגמרי... אני חושב שזה בלתי אפשרי לראות ולהכיר מישו מבפנים על הפעם הראשונה שרואים אותו...כאילו בלי שהוא יפתח אליך ויספר על עצמו כן..

astral travel

New member
עכשיו אני מסטול שוב

אני מרגיש סבבה בכללי - ככה היה גם בהתחלה של שתי הסאטלות האחרונות - אבל אז הייתי יותר עייף - נראה לי שלעשן ת'חום הזה כשאני עייף, חסר אנרגייה (ולהגיד ת'אמת לא הרגשתי ככה כבר הרבה זמן, אני פצצת אנרגייה אני, - אבל זה כנראה מההתייבשות שהייתה לי לפני 3 ימים כשהלכתי 15 ק"מ בהרים של ערד-ים-המלח ולא שתיתי כל הדרך, ועוד בלעתי רבע אצבע חום בדרך, וזה הוביל למסע הזוי ויפה שעברתי...פשוט כנראה התייבשתי בדרך והגוף שלי מתאושש עכשיו), אז קיצר אני מסטול עכשיו אש וקיבלתי ריסט לראש אז אני לא זוכר בכלל על מה אני כותב פה עכשיו... - יאללה אני ממשיך מפה לדרכי חחחחח איזה כיף איך אני מרגיש עכשיו מאושר חחחחח הולך להיות כיף...

mUdaFuckAh

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר

אני לא יודע מה זה להיות סחי כבר שבוע שלם

למעלה