תופעה!

בודד17

New member
תופעה!

שמתי לב שרוב המנהלים בפורומים הנוגעים לנושא עם בנות.. עכשיו שמתי לב שכולן נשין מוחצנות (לרוב יפיפיות) שפתוחות לחיים (לא התכוונתי תרתי משמע לא להכניס לי מילים לפה.. אפשר משו אחר אבל לא..) אההממ.. סליחה, למשל ניקח את מישל ורעות פה או את ליהי ומירי בעבוע"ב. ועכשיו לפואנטה, העובדה הזאת עושה אותן לנשים מאוד סקסיות.. עכשיו מעניין לדעת למה? זה לאור העובדה שהם ב"עמדת כוח"?!.. או?

הדרומית

New member
למען האמת../images/Emo80.gif

אני חושבת שניהול פורום הוא במידה מסויימת ביטוי של כושר מנהיגות (אולי לא, ותקנו אותי אם אני טועה). אז נכון שאינטרנט זה אינטרנט וכולנו שונים מאחוריי מסך מחשב. אבל פורום או כמו שתפוז בחרו לקרוא לו "קהילה" היא אשכרה קהילה. קהילה של אנשים שיש להם עניין בנושא משותף. מנהלים מארגנים את הנושא, מכוונים, מסננים את מה שלא צריך ועוד מה שבעצם מעיד על מנהיגות מסויימת. אני לא מנסה להשוויץ במראה שלי, כי אני לא חושבת שאני מתאימה לכל ההגדרות שאמרת קודם. אולי זה נראה כך, באמת בגלל מה שאמרת- עמדת השליטה כיביכול. ויכול להיות שזה רק בראש שלך
אני יודעת שלא הגבתי כמו שצריך... אבל תנסה להבין ת'מוח שלי בכ"ז.

בודד17

New member
חח.

ניסתי ואף הצלחתי לאן מוכך חותר.. אני לא מאמין שזה רק בראש שלי, עמדת כוח מאז ומתמיד נחשבת סקסית בעיניי גברים עם ניקח את "אינסטיקנט בסיסי" ושות' כדוגמא. עם היית פעם מדריכ בצופים או משו בסגנון אני אמורה לדעת, לשמל אני הייתי אחראי כח "נוער מקשיב לנוער" שזו גם עמדה כח מסויימת משו, אז קיבלתי חיזורים מהיושבות תחתי.. (שוב לא תרתי משמע.. גודד!) ולא בגלל שאני כזה יפה אלא בגלל שכך עובד המח האנושי! ולי.. מצטער יש לי ידידה שקוראים לה ליהי אז חשבתי שכך מאייתים את שמך.. סליחה!

בודד17

New member
ידעתי!

ידעתי שאני לא סתםן מדמיין.. חח.. רק חבל שאנו דנים על זה לבד..

lee_1

New member
זה בסדר, חפיףףףף...

אתה לא הראשון ולא האחרון שטועים עם השם שלי ככה שכבר התרגלתי

בודד17

New member
בעע..

שמתי לב שיש לי המון אבל ממש הרבה שגיעוט כתיב! רבאק.. כאילו מה נסגר.. זה מה שקורה ששותים וודקה מרטיני ושמים לך פלינדיה במקום אבסולוט! פאקינג קווייר טנדר!

למעלה