תופעה

תופעה

שמתי לב שבזמן האחרון תופעת ההורים הגרושים הולכת ומתפשטת. הורים יקרים, האם פעם חשבתם על הנזק הרב שאתם גורמים? אני למזלי כי רב הורי האוהבים חי באושר כבר 18 שנה יחד אבל אתם!! הילדים שלכם סובלים!! ממי הם ילמדו לקחת דוגמא? אתם לא תמיד שם כשצריך אתכם ובכלל קשה לי לתאר חיים כשייש לי שני בתים... יש לי חברה טובה מיזה שש שנים והוריה גרושים וכל דבר קטן בעיה מסוימת אין לה את אמא שלה לצידה ואבא שלה לפעמים מכה אותה... אז הורים יקרים חישבו על עתיד ילדכם...

ח י ה

New member
אניטה... מנקודת מבט של הורה גרוש

כל בית והזוגיות שלו: מריבות, שתיקה רועמת, התעלמות זה מזו, ולא עלינו, אלימות, התעללות... אף אחד עוד לא מצא מתי הנזק רב יותר כילד חי בבית בו ההורים מנוכרים זה לזה או שהוא חי בין שני בתים. מה טוב יותר לילד? לחיות בבית עם שני הורים אומללים ומאמללים זה את זו או לחיות בשני בתים עם הורים שלמים עם עצמם? מה טוב יותר לילד? ללמוד מההורים שעליו לוותר על עצמו העיקר לשמור על מסגרת או שמה שחשוב זה האדם ולא המסגרת וללמוד ללכת עם מה שטוב לו? הסיפור האישי שאת מספרת בו , קיצוני. אלימות של הורה כלפי בנו/בתו לא שייכת למצב המשפחתי. הורה מכה אותה? ולא משנה אם הוא נשוי, גרוש, אלמן שתדווח!!!!!!!!!!!!!!!

כמישהו שהיה בסיטואציה של מריבות

בבית אני חייב לציין אחרי הגירושים היה ממש יותר טוב ..!!! ואני רואה את אבא שלי פעמיים בשבוע (שישי שבת) חייב להגיד ששני בתים זה לא כזה רע ....

אולי זה באמת לא כזה נורא

אני מודה שלא כל זוג הורים שמתגרשים באמת המצב נהיה יותר גרוע.אני לקחתי דוגמה של חברה טובה שלי שממש אין לי מושג איך לעזור לה בזמן האחרון למרות שההורים שלה גרושים עוד מגיל קטן... אשמח לקבל עצות כדי שאוכל לעזור לה כי בזמן האחרון היא ממש התדרדרה בלימודים וחוץ ממני אין לה עוד חברות שאפשר לסמוך אליהן.

ש ק ד ב ת

New member
?what is your ideal family

what we thoght in the past was that only families with mother and father were called families.Now it´s not like that.I know from experience that in some families,the parents are divorced and lead separate lives and family is definitely not "broken".On the other hand,I know families where the parents live together and the children are miserable(like it was me),and I think it would be better if the parents lived separately,for them and for the security of their kids.If I try to say it simple,love and care are importent things, not only the "completeness" of the family. my definition of a family is probably not your definition ,and certainly not the definition of someone else.

למעלה