OK, יצא המרצע מן השק...
בניגוד למה שאת חושבת, הגעת ממש למקום הלא נכון. אנחנו לתומנו, וכך גם ד"ר קרני, חשב שההתעניינות שלך נובעת ממחלה שלך או של מישהו מהקורבים אליך. אבל מסתבר, שאת בסך הכל מחפשת תירוץ "רפואי" כביכול (ועוד באמצעות האינטרנט, לא פחות!) בשביל להיפטר ממורה (שמא של אחד מילדיך?! או שותפה לעבודה?!) שהתנהגותה אינה משביעה את רצונך. ענו לך כאן מתוך הבנה והתחשבות, בעוד שאת הקלפים שלך שמרת מוסתרים. אין כאן שום עניין של "אנושיות וכל מה שמסביב" על פי התבטאותך. יש כאן ניסיון גס ובוטה לעקוף את מערכות החינוך ולהביא טיעון שאינו ממין העניין על מנת להיפטר ממורה שאינה נראית לך. למיטב ידיעתי, ישנן דרכים מקובלות לפעול על מנת להתלונן על מורה, ומצבה הרפואי הוא בלתי רלוונטי לצורך העניין. יש אפשרות לפנות למנהל בית הספר בצורה מסודרת, להעלות את בעיית ההתנהגות של המורה ולהפעיל את מערכות הפיקוח של משרד החינוך. אגב, בילדותי היו לי מספר מורים, וגם מורות (ואני מתארת לעצמי שגם לך) שלא היו חולים בשום מחלה שהיא, ובכל זאת נהגו באופן בלתי סימפטי כלפי התלמידים. היתה להם קביעות, היה להם ותק, ואנחנו בלענו והמשכנו הלאה (בתוספת הרבה הומור...) ושום אסון לא קרה. אני לא באה לשפוט מרחוק, דרך האינטרנט, את התנהגותה של מורה שאני לא מכירה. זכותכם כהורים להתלונן עליה. אבל אל תחפשו תירוצים. תמצאו, לצערי, עוד מורים רבים שלא ימצאו חן בעיניכם, וסביר להניח שלאיש מהם לא תהיה טרשת נפוצה. בתלונות מהסוג הזה, לא ד"ר קרני ולא הפורום הזה שניסית להתחנף אליו במשפט האחרון בהודעה שלך, יוכלו לעזור לך. פני בדרכים המקובלות. כל התכתובת הזו היא בהחלט עלבון למה שאת מכנה אנושיות. חולי טרשת נפוצה הם בני אדם בדיוק כמוך. חלקם נחמדים יותר וחלקם נחמדים פחות. המחלה לא עשתה אותם כאלה. עובדה, גם את לא כל כך נחמדה ואפילו אין לך טרשת נפוצה. איך את מסבירה את זה???