תופעות לוואי לטיפול הומאופטי?

batatoo

New member
תופעות לוואי לטיפול הומאופטי?

האם ייתכן שבעקבות טיפול הומאופטי החלו אצלי כאבים בחלק העליון של הבטן, אשר אובחנו ע"י רופא משפחה כאפשרות לדלקת בקיבה?

הומאופט יצטרך לענות על זה..

מצטערת אין לי מושג..

כן ברור

אני יכול להגיד מי שמקבל טיפול יש מה שנקרא משבר החלמה שהוא יכול לחוש בכאבי ראש , בכאבים בכל חלקי הגוף רק שהל מודע בעיני המטפל אני אישית גם מציין היכן יהיה לאדם כאב מסוים כי אני יודע על איזה מערכת אני עובד אני גם ממליץ לא לקחת כדור כימיכל מסוים מהסיבה הפשוטה שזה שווה לסם כי את צריכה לעבור את משבר ההחלמה לבד וכדורים זה כמו סמים מאחל לך המון בהצלחה ושיהיה לך יום קסום עדי קצמן

batatoo

New member
אני לא כ"כ בטוחה שזו הסיבה,

כי הכאבים פוסקים ברגע שאני מפסיקה את הטיפול. ההרגשה היא, שדומה שהטיפות מאד חומציות וגורמות לי להתכווצות מאד גדולה וכאבים באיזור העליון של הבטן, בערך באיזור הסרעפת. כמו שאמרתי, לאחר הפסקה של הטיפול למשך יום, הכאבים חולפים, ואם הבנתי נכון, נראה שהם לא היו פוסקים אם היה מדובר בתהליך של משבר החלמה. אני צודקת?? אני קצת בדילמה אם להמשיך את הטיפול, ואת המטפלת שלי אני אפגוש רק בעוד חודש. אני אשמח לשמוע דעות! תודה!
הילה

לדעתי עליך להתקשר למטפל שלך

אחת מאחריויותיו של המטפל היא להשאיר בידי המטופל את האפשרות לחזור אליו בשעת הצורך. אם את מסתובבת עם תהיות ושאלות לגבי הטיפול הספציפי אותו את מקבלת ממטפל מסויים אני ממליצה קודם כל לחזור אליו בשאלה. קימים היום הרבה מטפלים וכל אחד עושה את השילובים שלו, ולכן התשובה המדויקת תהיה בידי המטפל שלך. אם את אינך מרגישה טוב לחזור אליו אולי תשאלי את עצמך למה? אני באופן אישי לא הייתי הולכת למטפל שאני לא מרגישה נוח לחזור אליו בטלפון ולשאול אותו שאלות. שיהיה לך רק אור עינת

למעלה