תופעות לוואי מהסינרל

יעל@

New member
תופעות לוואי מהסינרל

אני כבר שבוע מסניפה, מרגישה תשושה כל הזמן, בחילות.... מה קורה לי? זו כבר פעם שניה עם הסנירל אבל אני לא זוכרת את זה ככה. האם זו תופעה מוכרת?

רוני@30

New member
גם אני עם סינרל

ואני באמת עייפה יותר בשבוע האחרון, וגם יש לי תחושת איכסה כללית. איכשהוא לא חשבתי שזה קשור לסינרל (אולי בגלל שההסנפה עצמה כ"כ פשוטה ולא כואבת או מורגשת) - אבל עכשיו כשאת אומרת - אני חושבת שאולי זה מה שזה... - למרות שכמו שראית בהודעה הקודמת שלי אני בכלל בסוג של ג´ננה גופנית מתקדמת... אני פעם ראשונה עם סינרל ככה שאין לי מושג, ואין לי למה להשוות. תחזיקי מעמד !
רוני

עמית@

New member
אוי הסינרל הסינרל...

אני הייתי שבועיים שלמים עם בחילה מגעילה כזו, שלא עוזבת ומזדחלת לכל מקום. וגם העייפות, אבל ביום שמפסיקים, זה עובר. בהצלחה

איילת.

New member
ואני מודאגת ../images/Emo5.gif

כי אין לי שום תופעת לואי.אולי אני לא עושה את זה נכון? יש לי הרגשה שהחומר מגיע לדופן של הנחיר ולא נשאף פנימה עמוק. מה לעשות?

יעל@

New member
איילת

בפעם הראשונה שהסנפתי לא היו לי בכלל תופעות לוואי. ולכן הפעם הופתעתי מכל התופעות הללו. כל עוד עד מכניסה את הצינורית לאף, ולוחצת פעם אחת - הכל בסדר. בהצלחה לכלנו. יעל

רוני@30

New member
למשוך באף כמו כשיש נזלת, ולא לדאוג

הרופא שלי אומר שגם אם יש תחושה שהכל נזל החוצה - זה בכ"ז בסדר, ככה שאם אצלך זה נשאר בדפנות - אז זה בטוח בסדר... בכל מקרה - קצת להטות את הראש אחורה, קצת למשוך באף כמו שלמדו אותנו שאסור, ושאלה יהיו הצרות שלך !

מירבי*

New member
סינרל ותופעות הלוואי

גם עלי הסינרל השפיע רע מאוד בזמנו, בחילות, סחרחורות, תשישות נוראית. אני בעד דיכוי עם צטרוטייד, זהאמנם לא זול אבל נטול כל תופעות לוואי. בהצלחה, מירב.

יעל@

New member
מירבי שאלה

מזה צטרוטייד? זה זריקה או משאף? תודה יעל

נועם@בת

New member
צטרוטייד זה זריקות

זה חומר שניתן רק סמוך לביוץ. ונועד לסתור את פעולת הLH. ראי מאמר. חג שמח נועם

יעל@

New member
נועם תודה, ועוד שאלה אם אפשר ../images/Emo62.gif

אם זה כל כך נפלא אז למה זה לא כל כך נפוץ? וסתם להשכלה כללית, וסקרנות כמה זה עולה? תודה, וחג שמח, יעל

נועם@בת

New member
זה חומר חדש יחסית. ועדיין לא מקובל

רופאים לא ששים לוותר על חומרים שהם רגילים כדי לעבור למשהו אחר. מה גם שהתרופה לא נכללת בסל הבריאות
מה שעושה את העסק ליקר למדי. נדמה לי שחבילה של 6-7 זריקות עולה בסביבות 1300 שקל. למבוטחות לאומית משלים יש 50% הנחה. מתחילים להזריק מהרגע הזקיקים מגיעים לגודל של 14 מ"מ, ועד ההזרעה/שאיבה. נועם

מירבי*

New member
צטרוטייד

צטרוטייד זו זריקה הניתנת בהזרקה לבטן, יש לה כמה יתרונות, ראשית אין לה תופעות לוואי שזה פלוס גדול מאוד מבחינתי לפחות אחרי הסבל הגדול שסבלתי עם הדקפפטיל והסינרל. שנית,הדיכוי ניתן במקביל לגונל או לחומר האחר שאת מזריק, אין צורך לחכות לדיכוי ואז להתחיל טיפול, זאת אומרת שאת מתחילה להזריק ביום 3 לווסת מה שמקצר מאוד את מהלך הטיפול. אמפולה אחת עולה 100 שקל אחרי השתתפות הקופה ( אני במכבי), נהוג להשתמש ב-3-7 אמפולות לכל מחזור טיפול לפי הצורך. בהצלחה.. מירבי

למעלה