תופעות לוואי עוריות של קופקסון

מאומאו

New member
תופעות לוואי עוריות של קופקסון

שלום ד"ר קרני, אני מזריקה קופקסון כ - 4 שבועות, ובשבוע האחרון החלו תופעות לוואי עוריות שלא היו כלל בתחילת הזריקות. תופעות הלוואי מתבטאות בנפיחות ואדמומיות באיזור ההזרקה (ממש נוצרת לי "גבעת קופקסון" בולטת מאד למראה ולמגע), ולאחר כמה שעות גם גרד מציק מאד. תופעות הלוואי קורות בכל מקומות ההזרקה. מה אפשר לעשות עם זה?

dafna965

New member
../images/Emo39.gifאדמומיות

היי מאומאו, יש לי בעיה דומה רק עם הרביף. ממש אודם וגבשושיות שלא תמיד עוברות לגמרי. אני לא ממש מאושרת מזה. אמרו לי לעשות סבב תמיד, וגם לעסות עם שמן זית. אני עושה זאת דוקא עם שמן עץ התה.כמובן גם להוציא את הזריקה שעתיים קודם מהמקרר.מה לעשות או "לעסות" זה הגורל. בהצלחה!!

תגובה

סליחה על שפסחתי עליך, יש מקום לבדוק שאין מדובר בתגובה אלרגית במיוחד לאור הגרד שמופיע ולפיכך להראות את הנגעים העוריים לרופא המטפל. מעבר לכך אם מדובר בתגובה שגרתית לזריקה הרי שכאמור עיסוי ושינוי מיקום הזרקה עשויים להועיל.

מאומאו

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo140.gif

וזה לגמרי בסדר (התעצלתי להקפיץ את השאלה למרות שראיתי שהיא גלשה לה במורד). הראיתי את "גבעות הקופקסון" לאביטל, האחות המקסימה של טבע, והיא עוקבת אחרי העניין. אנחנו מחכות לראות אם זו מין תגובת "הלם" של הגוף שקלט פתאום שמזריקים לו משהו חדש, ובעיקר מחכות שזה יעבור כבר... שוב תודה על המענה וההתייחסות, כמו תמיד.

למעלה