תופעות לוואי

מזי א

New member
תופעות לוואי

אני רוצה לשאול אתכן, שורדות סרטן השד, המטופלות בטמוקסיפן האם יש לכן תופעות לוואי מיוחדות? ידוע ודיברנו כבר על המיגרנה, אבל מה עם דברים נוספים? כגון עצירות וחולשה? תודה, ושנה טובה לכולם

נאן

New member
מה שנקרא כדור קטן וממזר../images/Emo22.gif.....

מה שנקרא כדור קטן וממזר...... הוא הטומוקסיפן יש גם עצירות וגם חולשה וסחרחורות. קשה להיות בפוקוס. אחד משהשניים או שנים לא מודעות למה שהוא מעולל לסימנים ולוקח זמן או שהן מעדיפות לשתוק ולקבל את הטיפול בשקר. לי הוא הופסק עד יבררו מה יש בבטן והומלץ לעבור לארידימדס שהוא ממזר לא פשוט בעצמו הוא יותר פוגע בעצמות יש לו טיסה מהירה לבעיות צפיפות העצם. מהפורום של אחת מתשע יש איזה תרופה שממתן את מה שמעולל הטומוקסיפן. אני לא זוכרת אותה נסי לשאול... נאנוש

נאן

New member
אופס

סליחה חלק מתעתועי גיל המעבר... התכונתי או שנשים ובשקט

יש לי ככה:

בעיות בריכוז נדודי שינה עייפות באמצע היום (פתאום מתחשק לי לקחת איזה נמנום של חצי שעה, בחיים זה לא קרה לי קודם !! מעולם לא ישנתי בשעות היום ) נעלם לי המחזור או שמגיע באיחור של שבועות הגוף מרגישה נפוח ועליתי איזה 2 קילו במשקל, אבל זה יכול להיות בגלל סיבות אחרות, פשוט יש לי הרגשה שאני "מנופחת". וה-תופעה, גולת הכותרת, הדובדבן שבקצפת , שעור הפנים שלי פשוט נראה חרא, ויש לי פצעים שאני לא מצליחה להפטר מהם ! וזה הדבר שהכי הכי מבאס אותי.
--------------------------------

נאן

New member
היי

אמת כל מה שכתבת שכחתי לציין גם נשירה לולו את מקבלת גם את הזריקה?

לא, אני לא מקבלת את הזריקה.

רק כדורי טמוקסי. הנשירה היא מהזריקה אני משערת ? נשירה רצינית ? כמו כימו ? הזריקה היא סוג של כימותרפיה בעצם ? --------------------------------------------------------

מזי א

New member
בהמשך

לנכתב, נפיחות וצבירת נוזלים, זה ידוע כחלק מהפעולה של הטמוקסיפן. אני עליתי מידה בבגדים בגלל נפיחות הבטן, וכמות האוכל שלי פחתה בהרבה , מהתקופה שלפני הטיפולים. לא ברור לי על איזו נשירה אתן מדברות, כי אצלי פשוט השיער צומח, לאחר הכימו' ואני מתחילה להנות ממנו. מה שכן, לפני כל הטיפולים , עשיתי מחט חשמלית בפנים, וכמה שערות התחילו לצמוח. אפרופו, גם נדודי שינה קורה לי הרבה, ישנה איזה חצי שעה בלילה, ומתעוררת עד הבוקר.

למעלה