תופעות מוזרות בעקבות הניתוח

קוביd1

New member
תופעות מוזרות בעקבות הניתוח

האם קרה למשהו תופעה מוזרה בעיקבות הניתוח ,ולמה אני מתכוון אצלי שמשהו נתקע קצת ישר יש לי טיפטוף מהאף ,לא יודע מה הקשר
דבר שני היתה תקופה לפני שנה בערך ששעה אחרי האוכל הבטן היתה מקרקרת לי בצורה חזקה מאוד ,אתם לא יודעים כמה זה מבאס ,ישבתי כמה פעמים בהצגה ובאיזה מונולג שקט של אחד השחקנים הבטן התחילה לקרקר ,ששמעו את זה בכל האולם.
עכשיו הבטן התחשבה בי והפסיקה לקרקר

קובי

מגי63

New member
היי, קובי. אני יודעת בדיוק על מה אתה מדבר...:

לרעשים האלה של הבטן אני קוראת "הסימפוניה לכיור"... והאף - בכל פעם שהאף דולף אחרי אוכל, אני יודעת שניסחפתי... אכלתי יותר מידי, או שלא שתיתי מספיק לפני, או מהר מידי, אז זה נתקע. מניסיון - לקנח את האף עוזר, ואני גם משתמשת בטיפ של אופירה, אני מחכה כמה דקות ואז שותה קצת, בשלוקים מאוד קטנים...

רומי 912

New member
היי קובי גם אצלי אוכל שנתקע גורם לטיפטוף מהאף, כנראה שיש קשר (אף אוזן וגרון, ואצלנו גם קיבה), סתם,,,, אצל כשקוצצים בצל גם מטפטף בעין ובאף, וכנראה שיש קשר.
בקשר לקולות שמשמיעה הקיבה, זה מביך לפעמים, יותר מפריע לי סידרת השיהוקים שמתחילה עם סיום הארוחה.
המצחיק הוא שפעם הייתי מעירה לבעלי שינסה להשתיק גראפס אפילו רק בנכחותי, כיום עם סדרת שיהוקים, אני
נמנעת מלהעיר לו, איזו באסה, אני מנסה להסביר לו שאצלי זה לא גראפס אבל זה בלתי ניתן להסבר.
כך שאנחנו עושים קונצרט אחרי אוכל (אבל רק כשאנחנו לבד, זה דוקא נחמד) אבל הקירקורים,,,,, אולי לאופירה
יש פטנט כיצד להשתיק אותם?
אופירה , את כאן?

אופירA

New member
מנהל
סימפוניות וטפטופים

אצלי האף נוזל כל אימת שהוא מרגיש גירוי כלשהו מכל כיוון. אבק, קור, קושי בעיכול, חיידק, וירוס, עצבים, בצל, שום ועוד מאכלים שונים.
הוא לא מטפטף כי אני צמודה לטישו כל ימי חיי, ומקנחת את האף כל רגע ורגע.

מערכת הנשימה והעיכול מחוברות איכשהו, אז אני מניחה שהקושי בעיכול מגרה את רירית האף. חוץ מזה, הגירוי הזה גורם להתעטשות או לקינוח האף, מה שמקל על מערכת העיכול.
בקיצור - גוף חכם כהוגן.

לגבי הסימפוניה - כנראה שמדובר בתחלופת אוויר אוכל. אני חושבת שלשתות בהזדמנות חגיגית זו יעזור להרגיע את הסימפוניות.
לפיכך, מנותח טבעת חייב להיות צמוד הן לבקבוק שתיה והן לטישו כל ימי חייו (או שיפתח את הטבעת ויגמור עם כל הבעיות
).

למעלה