תופעות פוסט לידתיות

משוש30

New member
תופעות פוסט לידתיות ../images/Emo4.gif

זוכרות את ההריון? אז לי היה כמעט הכל: בחילות, הקאות, צרבות, כאבי גב...לא היו לי בצקות וטחורים זהו. כל השאר היה. ילדתי חשבתי זהו אבל שוב אף תופעה פוסט לידתית חוץ מדכאון אחרי לידה לא פוסחת עלי: כאבי גב, תפרים, פיסורה איומה בתחת שעדיין לא עברה כבר יותר מחודש (סליחה על התיאור המרנין), חוסר חשק מיני, המשקל והצורה ומהיום גם סתימה בשד. תגידו לי ההתפרקות הזאת מסתיימת מתישהו? אני אחזור להיות אני או שזהו מעתה ואילך אני שבר כלי??? די נמאס!! יש עוד משהו שפיספסתי ועוד יגיע???

אור67

New member
מה אין לך נשירת שיער? ../images/Emo12.gif

סתאאאם..... תשאלי את עצמך מה עדיף? 10 חודשים של קרעחצן,או כמה חודשים קצרים של פיסורות וכאבי גב כשהאושר הקטן שלך לידך? האמת היא שאני די מזדהה איתך, אחרי הלידה מרוב לחיצות סבלתי מטחורים מדממים נוראים,כמות השיער שאני משירה מידי רגע פשוט מפחידה. אפרופו שערות-השערה הלבנה הראשונה בחיי ביצבצה בראשי לפני כחודש. העייפות נוראית ומתישה את מערכת החיסון שלי כך שהחוף הייתי חולה כמו שלא הייתי מזה שנים. כאבי גב, חוסר חשק מיני ועוד חוליערות. מה אגיד לך?לא כיף בעליל. אמרו לי שעובר.

פשושולה

New member
אוקיי, אז גם לי יש....

בהריון עליתי כ - 30 ק"ג, ש - 14 מהם עדיין עלי... הבצקות הרגו אותי, כולל בלידה עצמה, בגלל האפידורל. יש לי כאבים איומים בגב, ברגליים, בצוואר. אני מזכירה לך את האלרגיה שחטפתי אחרי הלידה והגירודים האיומים, כמו גם סימני המתיחה המפחידים שיש לי על כל חלקה שהייתה פעם טוב. נשירה - עוד לא, אבל הגוף שלי משתולל - שלשול עצירות שלשול עצירות..... דיממתי שבעה שבועות ואני עדיין עם משהו תקוע ברחם ומונע ממנה להתכווץ, ועוד כהנה וכהנה. תחרות??

wieci

New member
../images/Emo6.gif ומה עם דלקת ביד לתוספת נחמדה?

למעט סתימות בשד וכאלה (כי אני פשוט לא מניקה) יש לי הכל
ולקינוח נחמד כבר כשבועיים יש לי דלקת איומה ביד שמאל (משל שאני ימנית). מתי כל זה עובר ומתחילים להרגיש טוב שוב

לא יודעת אם יש, אבל אותי הזהירו

שקצת אחרי החזרה לעבודה מגיעה המותשות הפיזית האמיתית של הגוף. לי זה הגיע בענק בפסח (כלומר הגיע לי
) אין ברירה, צריך אולי להאט את הקצב. ולגבי הסתימה, התייעצת בפורום הנקה? שולחת בינתיים חיבוק חזק.

משוש30

New member
כן קראתי שם על סתימות ואתמול

עבדתי ערב שלם על השד עם מסאג'ים, מקלחות חמות וכריות חמות וראה לי שזה עבר
(עד לפעם הבאה...)

אמברון

New member
בסופו של דבר הכל עובר../images/Emo24.gif

אל תשכחי שהריון ולידה זו טראומה לא קלה לגוף ולנפש - מכל הבחינות. הגוף מחלים לאט מהטראומה והסימפטומים מזכירים לנו כל הזמן שצריך להאט, לטפל בעצמנו, לא להזניח ולתחזק כמו שצריך. טפלי בעצמך! מה שיכול מאוד לעזור זה טיפולים אלטרנטיביים (שיאצו, רפלקסולוגיה) שמחזירים המון אנרגיה, מרגיעים ולפעמים אפילו מרפאים. שולחת לך המון
ים לעידוד. קפה על הבלקון שלי יעודד אותך? אני מחכה...

משוש30

New member
באמת חשבתי שהמון זמן לא נפגשנו

מה קורה עם זה? מה את עושה היום אחר הצהרים-ערב?

משוש30

New member
כיוון שאני רואה את ההודעה רק עכשיו

ואני באמצע עבודה אני מסכימה לגבי היום אבל גם מחר יום מטורף חמישי?

אור67

New member
שיו, אחותי לתל"מ-לא ראינו אותך

מלאן זמן, איזה כיף לראות את הניק שלך.

אמברון

New member
המחשב בבית התחרפן ../images/Emo3.gif

כך שלא הייתי כאן במהלך החופש. כיף לראות גם אותך

digabu

New member
מצטרפת לשרשור

אני לא נפטרתי מהבצקות.. יש עוד מישהי כזאת? אין לי כבר נעלים נורמליות.. מה עושים? בהריון הלכתי עם נעלים שלוכיות ואמרתי מילא זה ההריון, עכשיו זה מגיע למצב שכולם מעירים לי לקנות נעלים, ואני לא יודעת איך לקנות עם הבצקות האלה שבאות והולכות להן.

עמית@

New member
עובר, באמת.

הדבר היחידי שלא עובר זו מן עייפות תהומית וטשטוש קל, ופגיעה ממשית בזיכרון

משוש30

New member
וואלה זיכרון...(מה זה?)

בעלי טוען שאיבדתי את כל האוצר מילים שלי. במקום חיתול אני מבקשת את ה"לבן" (וזה נכון לכל דבר בצבע לבן שיש בבית) ולפני כמה ימים שאלתי אותו "איפה הזה של הזה" הוא אמר לי "פה" וטעה כי סיכות המהדק היו במקום אחר לגמרי...

sipor

New member
חחחחח, מצחיקה אחת !

זה כל כך נכון, פשוט כל המילים של הדברים נעלמו להם, אפילו אתה לא זוכר איך קוראים להם..

למעלה