תופעת האנוסים בציבור החרדי

תופעת האנוסים בציבור החרדי

לפי דעתכם,התופעה הזו של חרדים שרק בכלפי חוץ הם חרדים אך בתוכם הם חילוניים גמורים היא תופעה רחבה שאמורה להדאיג את ההנהגה החרדית משום התרחבותה או שהיא תופעה שבשוליים? לפי דעתי וידיעתי מדובר על תופעה רחבה שחוצה מחנות בציבור החרדי,נשים וגברים חסידים וליטאים,פשוט ממש מכל הסוגים יותר ויותר מגיעים למסקנה שהכל שקר ונשארים בחברה החרדית כאנוסים בגלל האילוצים הידועים, ומדובר על אברכים או בנות שנחשבו לטובים ולא שבאבניקים בכלל! לפעמים אני נדהם עד כמה התופעה הזו קיימת וגוברת,מה דעתכם?אני צודק או שאני מגזים?

סוג ב

New member
אתה כ"כ צודק

מילא אני שלא מתחבאת בחוץ.. אבל אני מכירה מקרוב מישהו מבוגר אתיאיסט, והוא לא ישנה סידרי עולם ולא יהרוס את משפחתו בגלל השקפתו על תורת האבולוציה. והא חי ככה דווקא די טוב, אבל בשקר גדול..

יהודי31

New member
הגענו ל 4.. אתה ועוד אחד והיא ועוד אחד...

אל תגזים.... זה לא כל כך נפוץ.... ורק לשם הבנה... זה מאוד קשה לחיות בשקר.. צריך המון כוחות הנפש לשקר כל החיים... לא מאמין שיש הרבה שיכולים לחיות ככה..

לא על זה אני מדבר

אני מדבר על אלה שעדיין לא עזבו,אלה שבתוכם הם כחילוניים גמורים אבל ברשמית כלפי חוץ הם חרדים רגילים!

meir859

New member
צדיק אולי לא הבנת אותי

אבל גם אני אנוס חרדי, ויש הרבה כאלה.

meir859

New member
ראיתי את הבלוג שלך לפני כן

אבל לפי ההתלהבות שלך נראה שאת טריה בענין. בכל אופן הניסיון לעשות את זה לתופעה כללית ואחידה לא יצלח, כי כל אחד מהאנוסים יש לו סיפור משלו ותנאים אחרים, ובסופו של יום כל אחד צריך להתמודד בעצמו. אני מדבר מניסיון בכל אופן אני מאחל בהצלחה, ושכל מי שירצה אוזן קשבת יצא אותה פה

למעלה