תופעת הגרד בסרטן מסוג הודגקינס

אופל3

New member
תופעת הגרד בסרטן מסוג הודגקינס

בוקר טוב לכולם! האם ישנה איזו תרופה להקלה משמעותית בגרד הנלווה למחלה? הרבה בריאות לכולנו אופל 3

מיליתו

New member
לא יודעת...

תלוי מה הגורם הישיר לגרד? האם הוא נובע מתפקודי כבד לקויים? בעיות אוטואימוניות? מה אומרים הרופאים? אם לא ברור או שאין משהו ישיר לעשות, ובכל מקרה, ניתן לפנות לטיפולים משלימים שנהדרים בתחומים כאלה.

יש התאמה בין לימפומה לגרד בעור

זה חלק מהאופי של המחלה כי הלימפה מובילה נוזלים לעור והרבה פעמים כאשר יש גושים פנימה במדאסטרנום (בבית החזה בין הריאות) זה מתאפיין בגרד שנראה כמו פטריה ומצביע על חילוף חומרים לא תקין נעשה על זה מחקר ואני הוצגתי כמקרה שתודות לגרד עלו על המחלה שכבר אז גרמה למחיצה של הריאה הימנית , ופוספה ע"י צילומי רנטגן בשלב המוקדם ובהתחלת הטיפולים הגרד והפריחה נעלמה מייד .

לסבתא שלי יש איזה מן חומר בריאת

והיא לא מסוגלת לנשום כניראה שזו דלקת ראות מה עושים עם דברים כאלו?

כן היא מאושפזת בטיפול נמרץ

ואומרים שיש לה חומר בריאות וגוררות לפי מה שהבנתי והיא לא יכולה לנשום וגם אי אפשר לנתח כדי לקחת ביופסיה כי זה מסוכן מאוד והמצב ...כמו שאת רואה

מנחשת

יכול להיות שיש לה נוזלים בריאות שלא מתנקזים החוצה ולכן קשה לה לנשום. במצב כזה בודאי שלא מנתחים כי הגוף פשוט לא יעמוד בהרדמה מלאה.

נכון מאוד

זה מה שהם גם אומרים שזה מסוכן ומסובך ועלול לגרום למוות היא לא יכולה לנשום מה עושים עם כשה דבר והאם מה שיש לה בריאות הם תאים סרטיניים? ומה אפשר לעשות עם זה .. כן החלמה מהירה לסבתא אמן שהם יהייה איתה ואם כולם רק בטוב

אני חושבת ש..

קודם כל מטפלים במה שהכי אקוטי. אם קשה לה לנשום אז זה הדבר הראשון שיטפלו בו. אם יש לה נוזלים בריאות וישאבו לה אותם אז יקחו אותם לבדוק אם יש בהם תאים סרטניים. אחרי שהיא תתאושש עם הריאות והגוף יהיה חזק דיו אז יטפלו לה בסרטן. לילה טוב

גרד בעור

במקרה של הודג'קינס אמור להיות רק באזור הנגוע. ועובר מעצמו עם הטיפולים. אם אני זוכרת נכון, זה נובע מהאנזים שמשתחרר מהתא בגלל היותו סרטני. אם הגרד עד כדי כך מפריע אני מציעה לדווח על זה לרופא. אולי יש לו פיתרון לזה ואולי זה נובע ממשהו אחר, בעיה בעור, אלרגיה או פטריה. בכל מקרה, לא משהו שכדאי להזניח. ולו רק בשביל האפשרות להשיג הקלה ואיכות חיים קצת יותר טובה בלי הגרד. רק בריאות גלי

מקלחת עם מלח וקרם לחות

עשיתי מקלחת עם סבון נוזלי ומלח שעשה פיליגי לעור המת ואחר כך מרחתי קרם לחות שרשמה לי רופאת העור זה עזר מעט

אופל3

New member
נסיכת הכוכב האם יש לך את שם הקרם?

תודה רבה לכולם-עזרתם לי עד מאד. חייבת למצוא מוצא מהגרד הבלתי נסבל של אבי.

תגשי לרופא עור, שם גילו ההוצקין שלי

יש זריקה שהיא נתנה לי שהפסיקה את הגרד לחלוטין אבל זה וגם הקרם היה נדרש מרשם מרופא העור היתי מטופלת בתל השומר - שם גם גילו את המחלה במחלקת עור עירנות של רופאת עור שהקשיבה ושלחה אותי לבדיקות אז גילו את הגוש שהתיישב לי על הריאה והלב, הרופא ביחידה אמר אלרגיה !!!!!ואסמה!!!! היא ליוותה את הטיפולים בעזרה לגירודים ולפצעים שהיו על העור דבר שני תבדקי מה מצב הסוכר שלו , כי סכרת לא מיוצבת עושה גם את הגרד הזה , והקורטיזון גורם להתפרצות הסכרת לפעמים !!!! אז מהר לבדוק רמת סוכר יתכן שזה גורם לגרד

lital_helmer

New member
ואני גירדתי חצי לילה...

וסרטים עוברים לי בראש... אוף אני בלחץ מכל גירוד.

ornusha

New member
מכל הדיבורים התחלתי להתגרד שוב ../images/Emo13.gif

וגם מהביקור הקרוב אצל הרופאה

תגיד לעצמך אני בריא!!!!!

ובשכנוע העצמי הזה אתה אכן תמנע את כל התופעות , מכירה את המתח הפנימי לפני כל ביקור במרפאה עד שהחלטתי אני הולכת לבקר את הרופא לא לביקורת זהו המתחים ירדו והתופעות נעלמו מוכן לאמץ את הגישה שלי ? בעבר פספסתי את הגוף , עכשיו אני בריאה תודה לאל , מה שהיה עבר משאירה בעבר , למדתי את השיעור הקשה בדרך הקשה ועליתי כיתה בבית הספר של החיים . אוכלת נכון , שותה מים טריים וקרים וחיה מהאויר והאהבה לבוראי .

אורנושה..

גם אני.. היתה לי ביקורת לפני שבועיים ואיזה חודש קודם התחלתי להתגרד, מה שכמובן העלה את מדד החרדה. וכמובן כמובן שיום לפני הביקורת זה עבר. (וזה עבר גם קצת קודם, כשידיד שלי הזכיר לי שלפני כל ביקורת אני עושה את התרגיל הזה...
)

למעלה