Looking4CoolName
New member
תופעת הלופ הגדול.
לא, אני לא מתלונן. בעצם אולי קצת. מצאתי אצלי את תופעת הלופ הגדול, ואני ממש בהרגשה מוזרה בזמן האחרון. לקום בבוקר, ללכת לבצפר [לא לפני שאני בודק הודעות במחשב], להקשיב בכל השיעורים, להכין ש"ב, לענות לשאלות של המורים, להיות החננה של הכיתה שכולם לוקחים ממנו סיכומים לכל שיעור וגם לקראת מבחנים... אבל כשמגיע מבחן בביולוגיה - אני מקבל 65.
לחזור הביתה, לשבת מול המחשב עד שעות הלילה הקטנות, ללכת לישון וחוזר חלילה. החיים שלי מרוקנים מתוכן... לדעת שאני הולך לישון, רק בשביל להכין את עצמי לבצפר מחר, ולישיבה ארוכת-הטווח מול המחשב למחרת. אני דתי, מאז ומעולם קיבלתי חינוך של ערך לחיים. אני מאמין שאנשים שמתאבדים מראים שלא היה להם שום ערך בחיים. איןלי שום צורך להראות שאני מיוחד שאני מתאבד או פוגע בעצמי - ואני ממש נזהר שלא לפגוע בעצמי או באחרים, אבל הלופ הגדול הזה עושה לי חור בראש, גורם לי להרגיש רע מתמיד. ריקני מתמיד. ניסיתי לטפל בזה... אני יוצא כל יום שישי עם חברים מהכיתה באופן קבוע, וכ"כ כיף לנו ביחד - שלפעמים אני חושב שאני חי רק בשביל ימי שישי ובשביל הבצפר. אבל מה יקרה כשהבצפר יגמר? וכשחברים לאט לאט יכנסו לצבא והקשר יתרופף? המחשב יהיה מקלט בשבילי. ואני לא רוצה לחשוב ככה. אני נמצא בסביבה של חברים שכל הזמן לומדים. חרשנים קטנים. גמאני כמוהם, ככה שאי אפשר לשכנע אותם לצאת באמצע השבוע להסתובב כדי לשנות אוירה, כי התשובה היחידה שאקבל תהיה: "איפה?! נראלך?! אני לומד ל-_____ [השלם]." אני נואש ומחפש עצות.
לא, אני לא מתלונן. בעצם אולי קצת. מצאתי אצלי את תופעת הלופ הגדול, ואני ממש בהרגשה מוזרה בזמן האחרון. לקום בבוקר, ללכת לבצפר [לא לפני שאני בודק הודעות במחשב], להקשיב בכל השיעורים, להכין ש"ב, לענות לשאלות של המורים, להיות החננה של הכיתה שכולם לוקחים ממנו סיכומים לכל שיעור וגם לקראת מבחנים... אבל כשמגיע מבחן בביולוגיה - אני מקבל 65.
![](https://timg.co.il/f/Emo11.gif)