תופעת העגלה ה"מודחקת"

תופעת העגלה ה"מודחקת" ../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif

סליחה מראש מהאבות המסורים פה, אבל אף פעם לא ראיתי אישה מתנהגת ככה, זה תמיד גבר. בטוח כולם מכירים את התופעה - הוא הולך עם העגלה ברחוב אך דוחף אותה רק עם יד אחת, בריחוק ובזווית ממנו וכל שפת הגוף שלו אומרת אי-נוחות ומבוכה. אז אתמול ראיתי את שיא השיאים - גבר הולך עם עגלת תינוק (עגלת שכיבה כזו) וגורר אותה *מאחוריו*, כמו שגוררים מזוודה. לא יאמן!

ירון ג.

New member
סלחתי ובכל זאת.....

אין ספק שהגרירה הזו פשוט לא תיאמן. אותי מחרידים יותר הדוחפים את העגלה לפניהם בעת הירידה לכביש. עד שהכביש מתגלה לעיניהם הילד כבר חשוף לחלוטין. שימו לב שניסחתי בלשון רבים אם כי רוב דוחפי העגלה הן נשים.... (שוב שובינזם...)

במקרה זה השוביניזם מקורו בשפה....

כי מספיק שגבר אחד יעשה את זה וזה כבר "דוחפים" ולא "דוחפות". אבל זה כבר דיון לפורום אחר. ומה עם אלו שרואים אותך עומדת על שפת הכביש עם עגלה ו/או פעוט שאוחז בידך ולא יעצרו חו"ח על מנת לאפשר לכם לחצות. ואלה שעוקפים את זה שבכל זאת עצר. בקיצור, לא חסר...

לא נכון! האקדמיה ללשון קבעה כי הגוף

נאמר עפ"י הרב. כלומר אם הרב הוא נשים אז יאמר בנקבה ואם הרב הוא גברי אז בזכר.
שירלי.

דיאנה1

New member
אולי ראית אותי? ../images/Emo8.gif

אני הולכת ככה לפעמים כדי שלא תהיה לו שמש על הפרצוף. מה לעשות, הידית לא עוברת לצד השני, הגגון לא מכסה מקדימה והחיתול מורד על ידו בשניה שאני שמה אותו.

מלכה ב.

New member
חברי את החיתול לגגון ע"י אטבי כביסה

ופתרת את בעיית השמש על הפנים. ובכל מקרה עדיפה האופציה של שמש על הפנים למשך מספר שניות, על פני האופציה האחרת, לא?!

רק אם את מאוד גברית ../images/Emo13.gif

כי אין לי כמעט ספק שזה היה אדון...אבל זה רעיון לא רע, משגע אותי שאין אף עגלה שלא חסר בה משהו - או שהגגון קטן מדי, או שהוא לא בצורה הנכונה.

זה דווקא טוב כי אבא של תפארת

דוחף לפעמים את העגלה עם יד אחת כי היד השניה עם הפלפון. חוץ מזה הוא עושה איתה תחרויות ריצה נגד הודיה, וריצה עם עגלה על המדרכה המשובשת של ירושלים ממש לא משמחת אותי....

אז בואו תשמעו איך זה אצלנו

כשאנחנו יוצאים לאנשהו עם העגלה אז בד"כ בעלי הוא זה שדוחף אותה. זו מן התעקשות סמויה כזו מצדו וברור לו שהוא זה שדוחף . כאילו שהוא לא סומך עליי שאהיה זהירה מספיק...
אתמול למשל נסענו להחליף מתנה שקיבלנו והיא היתה די גדולה וכבדה. ותנחשו מי סחב את המתנה ומי סחב את העגלה? והוא כל הזמן "מזכיר"לי איך יורדים עם העגלה לכביש... (כאילו שאני לא יודעת). האם כל האבות הטריים כאלה או שזה עובר להם בשלב מסוים? אני חייבת לציין שהוא מאוהב ביעלי עד מעל הראש אז לא פלא שהוא דואג לה כ"כ.

קרן*~

New member
../images/Emo6.gif בואי תשמעי אך זה הולך אצלנו...

כשרק שתיים מתוך שלושת ילדיי השתחררו מהפגיה ויצאנו מהבית....אז כמובן שהאב הטרי והגאה "סחב" את העגלה....ואני
את כל השאר.... כעת כששלושתם בבית...אין מקום למריבות....אין מתלהב אחד שישאר "מחוסר עבודה"...(ככה גם בהאכלות, מקלחות ובכל דבר אחר) ...אז יש את הגעלה של הTWINS שבה הבנות נמצאות מחוברות לאבא נון סטופ....ויש את העגלה הבודדת המחוברת לאמא...<כמו מימי חבל הטבור>

למעלה