תופעת ה"ליבי-פוביה"

תופעת ה"ליבי-פוביה"

כל צדיקי הדור לדורותיהם עטים מאז הבחירות על ליברמן ותנועתו. זוהי בדיוק תופעת הדמוניזציה, ככלי לחיסול אישי. מה שלא מובן למכפישים, שליברמן מסמל בעצם סוג של תנועת מחאה. מחאה כנגד אזלת היד במלחמה בטרור. מחאה כנגד מערכת המשפט בישראל. זה לא משנה בכלל אם ליברמן חטא או שלא, עצם משיכת חקירות כנגד איש ציבור במשך למעלה מעשור, זו התופעה המקוממת. דוגמא לסוג של חיסול פוליטי. הנושא מטריד פי כמה, היות ורוב המקטרגים כיום ישבו איתו בקואליציה. אז, לא שמעתי מפיהם מילה, גם לא משלי יחמוביץ. אז אנא, נא לא לחשוש מעצם קיומו. ליברמן הוא המראה לכולנו כדי שנפנים כי המערכת השלטונית זקוקה לזעזוע רציני.

אוף ../images/Emo46.gif איך אני שונאת להסכים אתך../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בכלל, כל מה שעשו לתנועה שלו היה קצת מוגזם. כולל העסק עם אסתרינה. באמת שאני מאד מצרה על כך שהיא לא בממשלה. אני לא יודעת אםאתם יודעים אבל ביום הבחירות התבשרתי שבן זוגה לחיים זוכה מכל אשמה שטפלו עליו. סתם קילקלו לאנשים את החיים.
שהתפוצצה ולא היה בה אפילו מים. לא חבל?

בשיטה רגילה - לא מצביעים

בעד אלא נגד. לא רוצים את מה שהיה אז מצביעים הפוך.... ואני מפחדת מליברמן כשר החוץ שלנו. הוא קיצוני מדיי לטעמי. ואני לא רוצה שפרידמן ימשיך להיות שר המשפטים.

ליברמן הוא תעלומה

כלל לא ברור אם הוא ימין או שמאל. אני מכיר הרבה אנשי שמאל ששונאים ערבים יותר מהרבה אנשי ימין. האיש מוכן למשל למסור מחצית מהנגב ואת כל המשולש כדי שחצי מיליון ערביי ישראל יעברו לרשות הפלשתינאית. אז איך מגדירים, זהו עינין של שיטה. לבטח הוא אינו איש של "אף שעל".

גבי 26

New member
אני בכלל לא פוחדת ממנו

למעשה בתקופה האחרונה - לאחר המלחמה, עברתי מהשמאל טיפונת לימין
, מה שאומר כמעט מרכז עם נטיה שמאלה
. אני עדיין מאמינה שרק שיחות בין הצדדים יביאו שלום!!!

דווידו

New member
מי אמר שליברמן ימני?

זה שהוא מוכן לחלק את ירושלים שמעתם? הוא אמר זאת בפיו לא אחת ,אז איני חושב שהוא כה ימני נכון הוא קיצוני שמדובר בהסדר אם העפלסטינאים וגם בקשר לערבים הישראלים אך בזה אני חושב שהוא צודק

למעלה