תופעת "יואבי שלי"

100 שקל ביום! לא רע..

רק מה שלא ברור לי איך זה מה שמפריע לך פה??? יש כאן הודעות על דימומים אחרי לידה למה למשל לא תפתח בהודעה "למה אתן חושבות שהווגינה שלכן מעניינת אותי?" זה בטוח יעורר פרובוקציות. אולי אפילו תקבל בונוס של עוד 100 שקל. בקיצור - אין לי ספק שאתה בחור די משועמם שנהנה להשתעשע איתנו או- מאיתנו. הולכת להציץ על רועיקוש ושנינוש המקסימים והיפים שלי. אגב - שני בת 5 ורועי בן שנתיים. הם כאלה מתוקים. רועי לומד כל יום מילים חדשות וזה כל כך כיף. ושני כזו יפה ומדהימה. היא כל כך דואגת לו. והיא מאוד אוהבת לאכול שניצל תירס. של זוגלובק. ורועי מאוד אוהב בשר. היה לו גם יומולדת לפני 3 שבועות. חגגנו לו בגן והיה נחמד למרות שהוא לא כל כך שיתף פעולה. אה ואתמול גיליתי שהוא כבר יודע חלק מהצבעים וממש התלהבתי. ושנינוש המקסימונת שלי כבר למדה לנפח בלון. אתה יודע למה זה טוב? כי יש לה נוזלים באוזניים ורופא אוזניים אמר לנו שזה טוב לה לנפח בלונים כי זה יאוורר לה את האוזן. אז אחלה נכון?

מעיןבר

New member
ורק שלא תחשדו ביחיאב

אכן, הוא מקבל תשלום, אבל בשל מצבנו הכלכלי הקשה (אפרת מובטלת ואני סטודנטית ב- 1/4 משרה) הוא הסכים לתת הנחה יפה וגם לפרוס לתשלומים
באמת חשבנו שהגיע הזמן שנגייס לכאן קצת רוח חיה ואין מספיק שרשורים ארוכים

יחיאב

New member
מסכים חלקית

אבל לא מול אנשים חדשים. זה יוצר מבוכה. הבעיה היא יותר גדולה לדעתי כאשר המבוכה היא רק אצל הצד השני. ראוי, כמו במקרה שלך, שהמודעות למבוכה תהיה בשני הצדדים.

לא הבנתי../images/Emo163.gifפלצנות יוצרת מבוכה?

דווקא אצלי באופן אישי כשאני נתקלת בהודעות פלצניות למיניהן זה מעורר גיחוך ומאני מתארת לעצמי שגיחוך כזה מתעורר אצל לא מעטות כשהן קוראת איזה הודעה פלצנית שאני חטאתי בכתיבתה.

מעיןבר

New member
עד עכשיו נמנעתי מלהגיב

הדיון התנהל נפלא בלעדי. התובנה היחידה שיש לי היא שזה הסגנון השולט בפורום, לטוב ולרע. הוא מיועד לקהל מאוד מסויים ונוצר על ידו ומעולם לא עלה הצורך להחליף את הסגנון שלנו עד שבאת "מבחוץ". מכיר את האמרה "ברומא התנהג כרומאי"

cookie1

New member
האמת שזה השרשור המעייף../images/Emo1.gif

ביותר שאני ,יובלי שלי, והבעלול קראנו כאן בפורום.

sugerbabe1

New member
גם לא מבינה על מה מתנהל כאן דיון

על צורת התבטאות מקובלת בפורום נשים? או בכלל? ואים זו צורת התבטאות וצריך לעשות לפעמים הקשרים לוגיים ...כי באמת "קשה" להבין מי זה "יואבי שלי"..מה רע בזה?מה מביך? מה פלצני? הרי לכל איש יש שם , ולא שם תואר כמו בכורי, הראשון, וכד'.. דיון לשם הפרובוקציה? לשם השירשור? לשם השם?..(שרק אותו אגב אסור לקרוא לשווא). הרי גם..."יוסי שלי מוצלח" לא?...ובן "...יקיר לי אפריים"

למעלה