תופעת מבוגרים "שחוטפים" צעירות!
ב"ה כל אדם והגיל, לא משנה שנראיים יותר צעירים ביחס לגיל, או מבוגרים, השעון הביולוגי הפנימי הוא החשוב, אותי מכעיס בימים האחרונים, בעיקר שהינני מסיבות שונות נבצר ממני להתחתן, ולהכיר מישהי, וכמעט ולא יצאתי עם מישהי בחיי זה מאוד נדיר, בעיות תעסוקה, החלפת בתי ספר, החלפת דירות, וככה קשה להתחבר לחברה זה התחיל בילדות, ונוצר חוסר אמון, ועכשיו לשורש העניין!
אני עובד במקום עבודה זמן לא מועט, יש אנשים טובים, ויש אנשים מגעילים , ובמיוחד עובד שהוא מגעיל ודוחה, ולא מעט נתקלתי בציניות, שהוא מתערב בעניינים וכן שהוא דחף לי בחורה שאין לי סיכויי איתה, בגלל שהיא מזרם אחר למרות שהינה בת גילי, והוא עצמו לא היה סיכוי לקחת אותה כי הינו גרוש והיא כוהנת, איך זה התפתח, הבחורה ביקשה ממני לעזור לה במחלקתה, אז הוא ראה והחליט לעשות מזה בידור, לא באמת היה אכפת לו, הוא ירד עליה בציניות ובלעגנות הוא ראה שיצאנו למחלקה, והתחיל לצעוק לפני כולם במקהלה החתן והכלה, והפיץ את השמועות, וגרם שיצחקו וידברו עליי ועליה חודשים, למרות שזוגיות לא צמחה מזה, הבכירה הסגנית העתידית ניסתה לחבר!
היא עצמה עזבה את הסניף מאסה בהטרדות שלו, זה הצטברות ראשונה של גועל אומנם היה קטן מאותו איש דוחה, שהשבוע הוא הפך עבורי לסופר דוחה!
בחודשים האחרונים, הגיעה עובדת חתיכה, יפה גם באישיותה, ההבדל היחיד גרושה ואם לילדות, זה לא כל כך הפריע לי, היא התחילה להתקרב אליי קצת קצת היא אמרה לי שאתה אהוב, ואתה יחיד שלא פגעתה בי, בניגוד לכולם, וכן חולמת וכן מקסים, ובמקביל הוא משך אותה הזקן השוטה בשיחות יומיומיות
הוא יודע שאין לי אף אחת, והוא תפס צעירה שיכולה להיות בתו, והפריע לי שאמרתי לה בוקר טוב, ודיברה מה נשמע, ודיברה איתי, והוא התפרץ תעזוב אותה כשהתגלה רשמית שהיא "נחטפה" אני לא רוצה לראותו, ובטח לא לבוא לחתונה שנניח ותתקיים, כי הזוגיות מוזרה מאוד, גם פער השנים הגדול, גם האופי המנוגד הוא ברברי, נוטה לאלימות, חצוף מאוד, לא מתבייש מכלום, חסר גבולות!
גינו אותו בשקט במקום העבודה מבלי שיישמע, שאמרו גועל נפש, לנצל אשה צעירה בשביל לקחת לעצמו, על חשבון המוני צעירים מעוכבי שידוך, לא דאג לסדר אותה לאף צעיר בגילה, אלא לעצמו, טיפוסים כאלה, מסוגלים לקחת אשה חדשה לעצמם בגיל של הבן, עוד לפני שיימצא אשה, דואגים תחילה לעצמם, חוסר התחשבות, מגה אגואיזם!
זה ממש כמעט שוק בשבילי, איך אשה עדינה ומקסימה, מסוגלת להסתובב עם גבר גס רוח וכוחני, מעורר דחייה, ובלי קשר שהוא רחוק מיופי, גם לא נראה חיצונית אחד שיכול להיות בעלה, נראה כמו דמות אב, אז כאן יש פגיעה בסדרי העולם האנושי, אדם נורמלי לוקח אשה, שיש ביניהם פער סביר, עד 10 ו-15 שנה אפשר עוד להתמודד, אבל 20 שנה ומעלה משהו דפוק, זה מונע מצעירים רבים להתחתן כשישנם צעירות שתפוסות ביידי בעלים אבהיים, וככה זה מעכב, כי הטיפוסים האלה תופסים נשים לצעירים, ותלוי מה מימדי התופעה, הזוגיות מדור שונה לא נורמלית!
נ.ב. החתן מגיע לבית של המועמדים לחמו וחמתו, איך זה ייראה?
גבר שבערך גילם יושב איתם, נראה ביחס לגיל, יותר אח או גיס, מאשר חתן אז מה תראה איש שמזכיר את אביה, ואח"כ הוא יהפוך לנטל עליה, רבים ייקפצו כששומעים על אחד שבועל קטינות, נניח בן 30 שמתעסק עם בת 15, או מתחת לזה מקבל כינויי פדופיל, ומתחת לחופה הזוגיות תיראה בלתי נתפסת, רבים לא יירצו לומר את האמת, יגידו מזל טוב וכו', אז אני חושב שלא ללכת לחתונה מגעילה
כשגבר לקח לו בכוונה אשה צעירה, על חשבון חסרי האהבה, שהוא יודע ורואה אותם בסביבתם יומיום, וזה בשם רבים שמתקשים, גם בגלל מפריענים
גבר שלוקח אשה שנראיית ילדה לגילו, פוגע בילדיו, פוגע בצעירים שמתקשים מאוד למצוא אשה, כשרבים מהן תפוסות ביידי השוטים, ובטח אתם תסכימו לרוב שאתם לא תאהבו שהחתן יהיה קרוב לגילכם!