תופרת בגדי התעמלות

רעות1100

New member
תופרת בגדי התעמלות

יש לי הרבה שאלות בזמן האחרון... יש תופרת טובה לבגדי התעמלות שאתן ממליצות עליה? עבדתי עם טורנדו ספורט והם היו ממש ביזיון!

בגדי גוף להתעמלות

הכרתי פעם איזו תופרת של בגדי גוף בהרצליה פיתוח. בגדי גוף כאלה בד"כ נורא נורא יקרים, לא יודעת למה. יש חברה ישראלית נוספת, שנקראת לויטקס, נסי אותם. ויש כמובן גם את ברברה שמייבאת בגדי גוף GK מחו"ל. לגבי טורנדו, הם ידועים באפשרויות החלפה והחזרה של בגדי גוף לא רצויים בלי שום בעייה, אם לא יצא לך יפה הם יתקנו לך או יתפרו בגדים חדשים. כנ"ל לגבי כביסות ושאר מפגעים כאלו ואחרים לבגדי גוף, הם בד"כ גמישים ולא עושים עניין אפשר להחליף בקלות. הייתה לי אפילו מתעמלת שהבגד גוף שלה איכשהו נשרף, ונתנו לה חדש.

Tammie

New member
אני חייבת לשאול נעה-

איך היא הצליחה לשרוף את הבגד גוף????? יש גם את אלי סוסו ברמלה שתופר בגדי גוף לפי הזמנה.

אמא לה3

New member
תמי

לי היתה מתעמלת שבטעות עיקמה את כל הבגד במייבש כסיבה, הוא פשוט סוג של נמס לה..... בסך הכל החוויות שלי אחרי עבודה של שנים רבות עם טורנדו הן חיוביות, פעמיים היו להן "פדיחות" וזה יצא לטובתי, פעם אחת הן עשו לי בגד בצבעים שונים ממה שביקשתי וזה יצא מהמם אפילו יותר ממה שרציתי ...אז הודתי להן מקרב הלב פעם אחרת הן תפרו לי בגד מבד אחר ממה שביקשתי ואז אחרי שהטעות הובנה הן תפרו לי את הבגדים שביקשתי וונתנו אותן מתנה לבנות ואז יצא שלבנות היו שני בגדי גוף, אחד שמש לאימונים והשני _מבד מהודר יותר) שמש לתחרויות...הרווחתי. היחס שלהן אלי תמיד היה הוגן אז אני לא יכולה להמליץ על אחרים... ואני חייבת לציין שאני עובדת עם טורנדו כ15 שנה...

Tammie

New member
להמיס במייבש זה דבר אחד

אבל לשרוף???? בקשר לטורנדו- גם לנו בסך הכל היו חוויות חיוביות, מצד שני הם יכולים להיות מאוד לא אמינים. גם לנו קרה שהזמנו בגד מבד מסוים, ואפילו נתנו מקדמה, ואז כשביצענו הזמנה סופית אמרו לנו שאזל הבד, ויש בד אחר. בסופו של דבר, באמת יצא בגד מהמם, אבל זה לא מה שתכננו בהתחלה. וכמו שכתבת- זה לא מקרה יחיד. הבגדים שלהם בסך הכל טובים, והם מאוד בסדר ומפצים תמיד על טעויות, אבל זה לא מצב תקין של חברה לדעתי.....

אמא לה3

New member
טורנדו חברה צעירה

יש להן תקלות מדי פעם אבל בסך הכל הכללי אני מרוצה מהן, הן משתדלות מאוד ללמוד מהטעויות והם כל הזמן במגמה של שיפור (ולא, אני לא מקבלת אחוזים מהם :) )

אני לא בטוחה עד היום מה קרה

את האמת אני גם לא ממש זוכרת, זה היה לפני הרבה שנים. הילדה הגיעה לאימון וסיפרה בנונשלנטיות שהייתה שריפה בביתה. נורא נבהלתי ודיברתי עם אמא שלה. האמא טענה שלא הייתה שריפה, אלא היא הכניסה את הבגד למייבש ליותר מידיי זמן ושם הוא "נמס". בגלל שהילדה פחדה מהמאנות, היא אמרה שהייתה שריפה... אחרי שהתחלתי לטפל בנושא החלפה/החזרה/הזמנת בגד חדש, נמסרה לי גירסה נוספת, לפיה הבגד יצא מהכביסה, הילדה רצתה לייבש אותו כמה שיותר מהר, אז היא שמה אותו מול התנור בסלון, קרוב מידיי, עד שעלה עשן והיא מצאה אותו שרוף/נמס. היא כל כך התביישה במה שעשתה, שהשביעה את אמא שלה לא לספר, ואז אמא שלה סיפרה את גירסת המייבש. בקיצור, עד היום אני לא בטוחה מה באמת קרה. וסיפור אחר, לא קשור: הכרתי שני ילדים, אחים, שכל הזמן היו משחקים באש. מדליקים גפרורים, שורפים דברים וכו'. אמא שלהם הייתה חוזרת מהעבודה בשעה 4, וישר מבי"ס עד שחזרה מהעבודה הם הדליקו דברים. הענישו אותם, דיברו איתם, הסבירו להם, כלום לא עזר. אז יום אחד, אמא שלהם התקשרה למכבי אש, ואמרה להם שהיא לא יודעת מה לעשות, הילדים שלה כל הזמן משחקים באש והיא פוחדת שיקרה אסון. כמה ימים לאחר מכן, בשעת הצהריים כשהאם לא הייתה בבית (אבל תיאמו איתה מראש), הגיעו לבית 3 כבאים, עם תלבושת כבאי וכובע כבאי וציוד, דפקו חזק על הדלת, נכנסו הבייתה והתחילו לדבר עם הילדים ולהסביר להם. אמרו שהם באו בגלל האש. זה עשה כל כך הרבה רושם על הילדים, שמאז הם הפסיקו לשחק באש...

adi5151

New member
אני גם מאוכזבת מהבגדים ל GK..

אני קניתי 2 בגדי גוף..באחד מהם ?ירדו לגמרי..כל הנצנצים..בגב ולחברה שקנתה את אותו הבגד..נהיו לה כתמים קבועים בבית השחי ..ולא כיבסנו אותם . ! למזלנו היא תחליף לנו אותם..

רעות1100

New member
מי זו ברברה?

לא הצלחתי למצוא אותה באינטרנט. יש לה אתר? או דרך ליצור איתה קשר?

למעלה