תוצאות אליפות ישראל מהיום

Itgs

New member
אני הייתי

נהנתי מאוד.
אין יותר מדי מה להרחיב, אני משוכנע שאנשי התקשורת (שהפגינו נוכחות) ואנשי הפורום (שאני מניח שגם נכחו) יסכמו טוב ממני, אבל רק אגיד שני דברים:

1. היה נהדר לראות את ליאור חסן קמה על הרגליים וממשיכה את התרגיל שלה על הקורה, אחרי הנפילה שמהצד נראתה כואבת במיוחד. כל הקהל עודד אותה גם כשהיא קמה, ולכל המשך התרגיל - תענוג לראות, במיוחד מצדה של המתעמלת. איזה יופי!
2. מכל התחרות, אם לשים רגע בצד את ולריה, התרשמתי מאוד מהדס קורן. גם בקהל מאוד אהבו אותה והראו הרבה תמיכה, ואני חושב שהיא אולי המתעמלת שהכי נהנתי מהתרגילים שלה בכל התחרות. כל הכבוד.

לילה טוב!

Mrpops

New member
גם אני הייתי

הייתה תחרות יפה מאוד. אני מודה שלא ממש עקבתי לעומק בשנתיים האחרונות אחרי מה שקורה בהתעמלות הישראלית אז קצת קשה לי לשייך פנים לשמות אבל מאלו שאני כן מכיר התרשמתי לטובה גם מהדס קורן, הפגינה נחישות ותרגילים יפים מאוד יחסית. גם אני התרגשתי מאוד לראות את ליאור חסן נופלת נפילה כואבת מאוד וממשיכה את התרגיל. מבחינתי זה היה ה"שיא" של התחרות (כן, לא הכל נמדד בניקוד..).
לגבי ולריה: כמובן שיש קצת אכזבה אבל צריך לזכור שיש עליה עומס ולחץ גדול, התקווה והציפיה ממנה נשארה בעינה: גמר אולימפי בקפיצות.
שאלה: האם מישהו יודע מדוע לא מראים על לוח אלקטרוני כלשהו או לפחות בכריזה את הניקוד של כל מתעמלת על כל מכשיר במהלך הרוטציות? (יש מצב שהראו ואני פספסתי?)

Itgs

New member
לא היה לוח או הכרזה, וחבל

בתחרות שבוע שעבר של הגברים היה לוח אלקטרוני, וגם היה קריין שעשה קצת סדר בבלאגן למי שמתקשה קצת לעקוב.
דווקא דברים חיוביים בעיני, חבל שלא אימצו גם לתחרות של הנשים.
צודק, שכחתי לכתוב על זה.

לא הראו ציונים ולא לוח כדי שלא תהיה פוליטיקה

כמו שהיה בשנים שהיו שהקהל התערב ועשה מהומות.

Mrpops

New member
אם זאת הסיבה אז חבל מאוד...

הקהל הוא חלק בלתי נפרד מהתחרות. במיוחד בתחרות כמו אליפות ישראל מתבקש ליידע את הקהל בציונים בזמן אמת וזאת משום שהציונים הם חלק מרכזי בדינמיקה של התחרות. זה שהקהל מגיב בצעקות (ואגב, היו צעקות רבות גם בלי שהראו את הציונים..) - זה לא אומר שצריך למנוע ממנו מידע חיוני להבנת התחרות. היו אנשים בקהל שהביעו תמיהה על כך שלא מראים ציונים וחבל..

podko

New member
בדרגות הנמוכות

הפסיקו להראות ציונים כבר לפני שנים באמת כדי למנוע צעקות ומריבות, וגם כדי לחסוך בזמן..
לגבי תחרות הג'וניור סניור אתמול - קודם כל נראה לי ששכחו לארגן את זה, וקשה לבוא בטענות כשבערך שני אנשים עושים את כל הארגון של התחרות כולל השיפוט וכולל הכל.
ממה שהבנתי, הלוח האלקטרוני שהיה שבוע שעבר אצל הבנים הוא משהו שעולה כסף להפעיל אותו. גם מנחה טוב לתחרות (נראה לי) דורש כסף. ואת זה כמובן שהאיגוד לא מפרגן להתעמלות הנשים אלא רק לגברים.
בעבר היו בהדר יוסף לוחות ידניים - אין לי מושג מה עלה בגורלם - אבל בין השורות הבנתי שהם לא שמישים/אין מספיק או משהו כזה. אולי הם פשוט עם 3 ספרות.
אבל כן, אם רוצים שהקהל יבוא, צריך הנחייה וצריך להראות ציונים.

למעלה