תוצאות בדיקת דם לאחר החזרת מוקפאים-חייבת עזרה
היי,
החזרתי 2 מוקפים (בני 5 ימים).
ביום ה-11 עשיתי בדיקת דם: בטא - 20
ביום ה-13 התוצאות: בטא - 44, פרוגסטרון - 29.2, אסטרדיול - 608
ביום ה-15 התוצאות: בטא - 75, פרוגסטרון 28.9, אסטרדיול 561
אציין שמהיום ה-8 להחזרה יש לי דימומים. בימים מסויימים הדימום היה ממש כבד (יותר מבמחזור רגיל). הדימום נמשך עדיין ובסה"כ נמשך כבר 8 ימים.
אני לוקחת 3 פרוגינובה, ו-4 אנדומטרין. בעקבות תוצאות בדיקות הדם הרופא אמר לי לקחת זריקת גסטון 50 מ"ל כל יום. לאחר שקראתי באינטרנט קצת על הזריקה הזו, החלטתי שאני לא מוכנה לקחת אותה.
לכן, העלה לי את מינון האנדומטרין ל-6 ליום (3 נרות פעמיים ביום).
מההרגשה שלי, זה נראה הריון כימי/הפלה , בכל מקרה משהו לא תקין - גם בטא לא מכפילה וגם דימום שלא נפסק.
האם מישהי היתה במקרה כזה? האם יש טעם להמשיך בכלל עם התמיכה? האם למישהי התפתח הריון תקין עם תוצאות כאלו לא מזהירות?
הרופא אמר לי לעשות עוד בדיקה ביום ראשון ולחכות לתוצאות.
אשמח לעזרתכן/חוות דעתכן. אני ממש אובדת עצות.
היי,
החזרתי 2 מוקפים (בני 5 ימים).
ביום ה-11 עשיתי בדיקת דם: בטא - 20
ביום ה-13 התוצאות: בטא - 44, פרוגסטרון - 29.2, אסטרדיול - 608
ביום ה-15 התוצאות: בטא - 75, פרוגסטרון 28.9, אסטרדיול 561
אציין שמהיום ה-8 להחזרה יש לי דימומים. בימים מסויימים הדימום היה ממש כבד (יותר מבמחזור רגיל). הדימום נמשך עדיין ובסה"כ נמשך כבר 8 ימים.
אני לוקחת 3 פרוגינובה, ו-4 אנדומטרין. בעקבות תוצאות בדיקות הדם הרופא אמר לי לקחת זריקת גסטון 50 מ"ל כל יום. לאחר שקראתי באינטרנט קצת על הזריקה הזו, החלטתי שאני לא מוכנה לקחת אותה.
לכן, העלה לי את מינון האנדומטרין ל-6 ליום (3 נרות פעמיים ביום).
מההרגשה שלי, זה נראה הריון כימי/הפלה , בכל מקרה משהו לא תקין - גם בטא לא מכפילה וגם דימום שלא נפסק.
האם מישהי היתה במקרה כזה? האם יש טעם להמשיך בכלל עם התמיכה? האם למישהי התפתח הריון תקין עם תוצאות כאלו לא מזהירות?
הרופא אמר לי לעשות עוד בדיקה ביום ראשון ולחכות לתוצאות.
אשמח לעזרתכן/חוות דעתכן. אני ממש אובדת עצות.