תוצאות בדיקת דם

saarbox

New member
תוצאות בדיקת דם

קיבלתי תוצאות בדיקת דם, אשמח אם מישהו כאן בפורום יוכל לעזור לי להבין מהבדיקה האם יש הריון או לא. זה חלק מהנתונים (הערות הבדיקה שנראות לי רלוונטיות):
הערות לבדיקותPROLACTIN
206-4420 :‎הריון
Post menopausal: 38-430
‎שים לב!השיטה וערכי הייחוס
29.5.14-‎השתנו החל מTESTOSTERONE- TOTAL
29.5.14-‎השתנו החל מVITAMIN B12
181‎עד ‎85-‎קטן מ :‎Deficient
29.5.14-‎השתנו החל מFSH
Follicular: 2.5-10.2
Midcycle: 3.4-33.4
Luteal: 1.5-9.1
0.8-‎הריון: קטן מ
Post menopausal: 23-116.3
29.5.14-‎השתנו החל מ
:‎גברים
1.4-18.1 :13-70 ‎בגילאיLH
Follicular: 1.9-12.5
Midcycle: 8.7-76.3
Luteal: 0.5-16.9
1.5 ‎עד ‎0.2-‎הריון: קטן מ
Post menopausal: 15.9- 54
1.5-9.3 :20-70 ‎בגילאי
34.6 -3.1 :70 ‎מעל גיל
29.5.14-‎השתנו החל מESTRADIOL (E-2)
Follicular: 71.6-529
Midcycle: 234.5-1309
Luteal: 204.8-786
pausal: 118.2 ‎עד ‎70-‎קטן מ
29.5.14-‎השתנו החל מPROGESTERONE
ollicular:4.45 ‎עד ‎2-‎קטן מ
10.62-81.28: Luteal
14.12-89.14 :Mid Luteal
nopausal: 2.32 ‎עד ‎2-‎קטן מ
35.68-286.2 :1 ‎טרימסטר
81.25-284.29 :2 ‎טרימסטר
153.91-1343.55 :3 ‎טרימסטר

saarbox

New member
...

K/µl 6.5 WBC
M/µl 5.09 RBC
g/dL 14.7 HB
% 42.4 HCT
2.9 HCT/HGB Ratio
fl 83.2 MCV
pg 28.8 MCH
g/dl 34.6 MCHC
% 14.4 RDW
fl 9.2 MPV
K/µl 307.0 PLT
0.4 MACRO%1.9 MICRO %
1.4 HYPER%
0.2 HYPO %
9.50 MICRO%/HYPO%
28.90 CH
% 44.8 NEUT%
% 44.5 LYM%
% 6.4 MONO%
% 1.3 EOS %
% 0.6 BASO %
% 2.4 LUC%
K/µl 2.9 LYMP.abs
K/µl 2.9 NEUT.abs
K/µl 0.42 MONO.abs
K/µl 0.1 EOS.abs
K/µl 0.04 BASO abs
0.15 LUC abs
&nbsp
Normal GLUCOSE - U STRIP
NEG BILIRUBIN- U STRIP
NEG KETONES- U STRIP
1.033 SPECIFIC GRAV-U STRI
mg/dL 20 PROTEIN- U STRIP
NEG NITRITE- U STRIP
Negative LEUCOCYTES - U STRIP
NEG ERYTHROCYTES-U STRIP
Normal UROBILINOGEN-U STRIP
6.5 PH- U STRIP
&nbsp
mg/dL 95 GLUCOSE
&nbsp
mU/L 124.8 PROLACTIN
!at work ANDROSTENEDIONE
!at work 17-OH-PROGESTERONE
nmol/L 2.4 TESTOSTERONE- TOTAL
µmol/L 7.00 DHEA SULPHATE
pmol/L 267.0 VITAMIN B12
IU/L 5.8 FSH
IU/L 11.4 LH
pmol/L 174 ESTRADIOL (E-2)
nmol/L 2.5 PROGESTERONE
mU/L 2.17 TSH

anguly

New member
קודם כל אין פה בטא

ככה שאין פה כלל בדיקת הריון.
שנית הערכים מאד נמוכים ומצביעים על כך שאו שאת בתחילת המחזור, או שאת ממש לפניו (חוץ מהLH שהוא גבוה מה שיכול להצביע על אחד משניים , או שאת לפני ביוץ בדיוק אבל הערכים האחרים לא תומכים בכך או שאת פוליציסטית).
באיזה יום מחזור את?

saarbox

New member
הגיוני מאוד מה שאמרת!

כן הלכתי לבדיקה בעקבות דימומים קלים ואיחור במחזור. חשבתי שהגיוני שגם יבדקו הריון אבל כנראה שבאמת הסיבה לא קשורה להריון אלא לשינויים הורמונליים בעקבות נישואים (לפני כמה שבועות) או משהו כזה.
תודה רבה על התגובה.

anguly

New member
מזל טוב לנישואים

יתכן מאד שהמחזור שלך לא סדיר בגלל הרמות הגבוהות של הLH, זה משהו שמשבש מחזור ולעתים מקשה על כניסה להריון.
כשתחליטי שאת רוצה בהריון, אם המחזור עדיין יהיה לא סדיר, כדאי לפנות לרופא, יתכן ותצטרכי קצת עזרה...

saarbox

New member
מדובר על נישואים שניים

נישואים קודמים הייתי נשואה 6 שנים ולא מנעתי הריון ויש לי רק ילדה אחת. נסיתי גם אז איקקלומין, 4 מחזורי טיפול 4 כדורים ביום ולא עזר. גם אז וגם עכשיו באולטרסאוד שעשיתי התוצאות הם שיש הרבה זקיקים קטנטנים שממש גדלו טיפה עם האיקקלומין.
הבן זוג שלי לא יודע שיש לי בעיה להיכנס להריון ואני מאוד רוצה מייד להתחיל טיפולים אבל הקופ"ח מקשה מאוד. הם רוצים קודם בדיקות גנטיות, ובדיקות שד, שתור פנוי ראשון אליהם זה רק בעוד חודש ואח"כ לחכות לתוצאות עוד חודש לפחות.
חשבתי ללכת לרופא פרטי שישר תתחיל איתי בזריקות. השאלה היא האם זה כרוך בעלויות גבוהות או משהו של כמה מאוד שקלים?
ועוד שאלה, יש לי אחות עם אותה בעיה, היא נכנסת להריון רק עם הזריקות כנראה זה משהו גנטי אצלנו במשפחה,
ויש לי תוצאות של טיפולים קודמים (מנישואים קודמים) מקופ"ח באיקקלומין לפני כמה שנים, אם אני אביא אותם לרופא פרטי האם יש מצב שהוא יאפשר לי ישר להתחיל עם זריקות?
מאוד אשמח לתגובה בנושא. אני ממש ממש רוצה הריון התחתנתי בעיקר בשביל ילד. ואני כבר בת 36 והילדה ממש גדולה.

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
טוב אז קודם כתבתי מאד בזהירות כי לא ידעתי מה בדיוק הסטטוס שלך ולא רציתי להלחיץ סתם בכל מיני מושגים ודברים כשאולי את בכלל לא שם, אבל עכשיו שפירטת יותר אני מבינה שאת כבר בסרט הזה ומבינה קצת מי נגד מי....
&nbsp
אז קודם כל אני לא אוהבת את האיקקלומין, מפני שהוא לא מדויק. יש לו יחסית יותר תופעות לוואי.
בעיקרון ההמלצה היא לנסות 3 מחזורי טיפול באיקקלומין ולא יותר ואם זה לא עבד לעבור מיד לזריקות.
אני דילגתי על השלב הזה והתחלתי ישר בזריקות.
כדי להתחיל ישר בזריקות אני לא צריכה ללכת לרופא פרטי, אבל את צריכה להגיע לרופא המתמחה בפוריות.
בד"כ כדי להתחיל לא נדרשות בדיקות גנטיות, אלא פרופיל הורמונלי שנראה לי שזה מה שצירפת בהנחה שעשית זאת ביום 2-4 למחזור. נדרשת בדיקת שד, ברוב היחידות זה משהו שמתקיים פעם בשבוע והתשובה מגיעה במקום. ובדיקת פאפ שאם עשית בשנתיים האחרונות אז זה מספיק.
סביר שיבקשו בדיקת זרע, לא בטוחה שתוכלי להתחמק מזה (אבל אולי, יש לכך הצדקה כי לעתים מגלים שהבעיה היא בשני הצדדים).
כמו כן נדרשות בדיקות של שני בני הזוק למחלות זיהומיות (איידס, הפטיטיס, סיפיליס) וגם נוגדנים לאדמת וCMV.
שום דבר מהדברים לא לוקח זמן רב במיוחד ובכל מקרה לא מעכב את ההתחלה.
לכן קודם כל חשוב לפנות ליחידת פוריות לקבל את כל ההפניות ולהתחיל בתהליך.
&nbsp
לגבי בן זוגך, את צריכה לחשוב איך את משתפת אותו כי זה לא משהו שאפשר לעשות בלי שהוא ידע...
מאחלת לך המון בהצלחה

&nbsp

saarbox

New member
תודה על התגובה

זהו שכל הבדיקות האלה, והאילוץ לשתף את הבן זוג-שלא אמורה להיות לו בעיה, יש לו ילד מנישואים קודמים,
בשלב זה ממש לא בא בחשבון, התחתנו בעיקר בשביל להביא ילד משותף, ואני יודעת בוודאות שהבעיה היא אצלי, לכן רציתי לברר לגבי רופא פרטי, כי חשבתי שהוא לא כפוף לנהלים של קופ"ח ואם אני אבקש ממנו ישר זריקות על סמך תוצאות האולטרסאונט ובדיקות בעבר אז הוא יסכים להתחיל בתיפול זריקות.

anguly

New member
יכול להיות שרופא פרטי יכול לדלג על בדיקת זרע...

אולי גם רופא ביחידה יסכים להחליק את זה (זה נורא תלוי ברופא).
אבל נראה לי שיהיה לך קשה להתנהל עם זריקות בלי שידע, הן צריכות להיות במקרר (רובן), צריך להזריק בשעה קבועה, צריך לעשות בדיקות יומיות של דם וUS בערך 5-6 פעמים בתקופה קצרה.
אני לא רואה איך אפשר שכל זה יקרה והוא לא ידע.

saarbox

New member
ANDROSTENEDIONE = 11.9

ANDROSTENEDIONE = 11.9
לאישה מה זה אומר? זה מעל הגרף שיש באתר של הקו"ח.
אשמח להבין מה זה אומר

למעלה