shellyland
New member
תוצאות הבחירות ../images/Emo127.gif
ראשית, אני רוצה לברך את כל המשתתפים ולהודות לכם על הקמפיינים המעניינים והמעשירים שהרצתם כאן. לכשאתפנה, אסכם את ההודעות שלכם ואוסיף אותן כמאמרים לדראון עולם. ולתוצאות:
בסך הכל השתתפו בבחירות 39 מצביעים. התוצאות הינן חד משמעיות ומריסה זכתה בניצחון מוחץ. עם 51.28%, שהם 20 מצביעים, היא השאירה את המתחרים הרחק מאחוריה. למקום השני הגיע קאיטנו, עם 25.64%, שהם קולותיהם של 10 בוחרים (מותר לי להגיד שאני בתוכם?). המקום השלישי מתחלק באופן שווה בין שלושת הנותרים, שמקבלים 7.69% כל אחד, שזה בדיוק 3 בוחרים (מישהו שם לב למוטיב חוזר?): אליס רג'ינה המלכה, שלדעתי התוצאה עושה לע עוול איום. עמליה רודריגז, נציגת הפאדו ("שירת הביציות" כפי שהגדירה את זה גנגי). ופרנסישקו ג'י אסיס, נציג של מחווה ורצון טוב. אני מודה לכם שוב על הודעות שגרמו לי להסתובב מנופחת מגאווה ושביעות-נחת מהפורום הזה ומגולשיו. הפרוייקט הבא: קרנבל 2003 מי שמוכן להתנדב לעזור בהכנות מוזמן לפנות אלי במסרים.
ראשית, אני רוצה לברך את כל המשתתפים ולהודות לכם על הקמפיינים המעניינים והמעשירים שהרצתם כאן. לכשאתפנה, אסכם את ההודעות שלכם ואוסיף אותן כמאמרים לדראון עולם. ולתוצאות:
![](https://timg.co.il/f/Emo88.gif)