תוצאות הבחירות :)

Justin Angel

New member
תוצאות הבחירות :)

מה שהיה קודם היה מערכון (מערכון גרוע שנכתב על ידי דיסלקט מטורף, אבל עדיין מערכון). אישית, אני מאוד מרוצה מתוצאות הבחירות. שינוי עלתה ל17 מנדטים מ6. מר"צ ירדה מנדט או שניים. ש"ס גם ירדה מנדט או שניים. הליכוד ניצח לטעמי ביותר מדי, זה מפר אפילו את האיזון התיאורטי שהיה במדינת ישראל בין הימין לשמאל, אבל לי ממש לא אכפת :) קול המצפון קיבלו שניים-שלוש מנדטים וזה דווקא מאוד טוב לטעמי. האכזבה הקטנה שלי שזכויות הגבר במשפחה וגם הירוקים לא נכנסו לפי איך שזה נכנס. אבל זה בסדר בגלל שחירות נכנסו (מה? אתם לא אוהבחים את הרעיון שפאנאט דתי חמוש בחצי-אוטומטי יגיע לבית הנבחרים שלנו?). אני אישית מאחל לשינוי שיצליחו בדרכם בהכל. תחבורה ציבורית בשבת, נישואים אזרחים, וכך הלאה. במיוחד אני מקווה שהם יכנסו לממשלה ויקבלו את תיק המשפטים ואת תיק החינוך. *ג´סטין מקדיש שלוש פעמים עם המטה על הרצפה* ברכת האלים נתונה על כולנו, על נציגנו ועל מדינתנו. מי ייתן ושגשוג, אחווה ואמת יגיעו לכולנו. השמש אינה במרום, אבל אני כבר רואה את הבוקר מפציע בפולטיקה של מדינתנו הקטנה. ברכות זוהרות בשלל צבעים ותקווה עמוקה לגורל מדינתנו

Justin Angel

New member
שמתי לב..

שהמערכון שלי נעלם - לא נורא. אבל עדיין אני פאגאן במדינת ישראל בפורום של פאגאנים במדינת ישראל, לא עשיתי תעמולת בחירות. הבעתיאת דעתי על הבחירות, שאם קצת מזל יהיה להן השפעה אדירה על מעמדנו בארץ מאין ספור סיבות.

Justin Angel

New member
אנשים

מה אתם מצפים שהבחירות האלו יגרמו במדינתנו? לאיזה שינויים? וגם בפרט איך אתם חושבים שזה ישפיע עלינו, עתיד הקהילה הפרוטו-פאגאנית בארץ?

suki da yo

New member
קודם כל

ש"ס ירדו הרבה. ל11 מנדטים, מ-17. דבר שני, מרץ גם ירדו דיי הרבה, מ10 אם אני זוכרת נכון ל6. שינוי היא מפלגת שנאה, טומי לפיד שונא הומואים, מזרחיים, נשים ובמקרה גם את החרדים , שזה מה שקוסם להמון אנשים , שלא טרחו לראות שהמצע לו הוא מצע שנא. בכל מקרה, אני חושבת שאם שרון יצליח לעשות את הבילתי יאומן ויכנס לממשלה כשבקואליציה שינוי עמיר פרץ, ישראל בעליה והמפד"ל יהיה לו רוב קטן אך לא דתי של 63 אנשים. אם העבודה יתקפלו, ויכנסו עם שינוי והליכוד לממשלה, יהיה לו רוב משמעותי הרבה יותר, ולפי הקולות שפרץ ובן אליעזר עושים, זה יכול לקרות. אבל הסיכוי לשני אלה קטן. הסיכוי לממשלה ימנית קיצונית ע ש"ס וליברמן קצת יותר גדול, למרות ששרון לא רוצה שזה מה שיהיה- כי אז הוא לא יכול ללכת לשלום, והוא רוצה להיות זה שהביא שלום לפי ההיסטוריה. אם תהיה לנו מפלגה חילונית בכל הרכב שהוא, יהיה ממש טוב, כי חוקים יהודיים יוכלו להתבטל, אולי יאושרו נישואין אזרחיים, ואולי חוק טל יבוטל. נחזיק אצבעות

למעלה