תוצאות הבחירות:

תוצאות הבחירות:

טוב אז החלטתי לרדת בינתיים מעניין הטקס,אולי אני אחזור אליו בהזדמנות אחרת.אבל בינתיים,הנה תוצאות הבחירות:(הגיע זמן כבר לא?) 1.הכי מצחיקה בפורום:מיכל 2.הכי רצינית בפורום:מיכל(חח מיכל היא גם הכי רצינית וגם הכי מצחיקה,מעניין..חח) 3.למי יש את הרעיונות הכי מקוריים?לירדן. 4.מי מביא לנו הכי הרבה עדכונים?אתי. 5.מי נמצא בפורום בתדירות הכי גבוהה?אורנית,אתי וירדן. 6.מי הכי חברותי בפורום לדעתכם?עם מי אתם מסתדרים הכי טוב?אורנית 7.מי בפורום מביא לנו הרבה דיונים מעניינים?ירדן תודה לכל המשתתפים וברכות לזוכים!ואם לא זכיתם לא נורא,זה לא אומר שאתם פחות טובים.זה רק ספורט.

והזוכה בין ההגרלה בין המשתתפים:

טוב,אז כמו שאמרתי לכם קודם,ערכתי הגרלה בין המשתתפים בבחירות והמביעים והזוכה היא: עדי!!!!!!! כל הכבוד עדי!!!! ותודה גם לשאר המצביעים: סיון שלומית ירדן ואורנית(כותבת שורות אלו) ואני הולכת לעשות עכשיו הגרלה בין כל שאר הפוום,כדי שאף אחד לא יקופח.

ובהגרלה הכללית זכתה:

הילה!!!!! יפה הילה!!!!!! וזה המקום לציין שאני אוהבת את כל חברי הפורום ואני מתה על כולכם!!!!!! תהנו.....

hila tet

New member
../images/Emo9.gif

אני אפילו לא יודעת על מה את מדברת אבל לא חשוב

SofyTofy

New member
יו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ניצחתי (נבחרתי הכי הרבה פעמים - 3)
תודה לכל מי שבחר בי
תודה אנשים

actress

New member
../images/Emo3.gif חח רצינית אני ../images/Emo3.gif נו שווין../images/Emo6.gif

pompii

New member
כל הכבוד לכל הזוכים../images/Emo70.gif עלו והצליחו!

אני אמנם לא זכיתי אבל חפיף
כל הכבוד לזוכים בשבילי כולכם זכיתם!

למעלה