תוצאות הליגה מתחילות לזרום

בעיה בטרקים או בתוכנה - הכל כשר.

צדרבוים טס במהירות 202 קמ"ש בר טוב טס 254 קמ"ש גיא מתנאל טס במהירות שיא של 2913 קמ"ש. הכל על פי האתר של ולנסי ! ולנסי אחרי ששפכתם רותחים על עמיר שבסך הכל שתל נקודה בודדת במרחק 399 מטר מנקודת הפניה במקום לשתול 4 נקודות במרחק 100 מטר, כדאי שתפנימו את בעיות הקליטה של מכשירי ה-GPS לסוגיהם השונים. ומי שיקרא את הלינק שחגי שם לשאלתו באוזירפורט כדאי שיסביר לחגי שני דברים: 1. אפשר היה לשאול את השאלות כך שמדינת ישראל לא תראה כל כך רע. 2. ראוי שיתנצל (באיחוד לאור דבריו גם שם). מעניין אגב שחברי הליגה שלחו את הטרקים לולנסי אך עדין לא שלחו לעושי הניקוד באופן רשמי. בכל מקרה ברכות לעמיר על הזכיה. איתי

ג ל נ ט י

New member
מכל הרעש שאתה עושה

אני מבין מדבריך שאתה וחברך מודים ששתלתם נקודה לפני שנמסר הטרק על מנת "לקחת את הנקודה". אתה מקדם אותנו לאיפשהו - על כל המשתמע מכך תודה. נ.ב. הטרקים באתר כדי שמי שמנקד (והוא גם מוזמן לאתר) יוריד אותם. הוא גם מוזמן לתרום את הטרק שלו למדע, מבלי לשנות אותו...

ג ל נ ט י

New member
ועוד

נתוני המהירות המופיעים באתר נבדקו ונמצאו נכונים - האתר לא מנפה/מתקן שגיאות גיפיאס (שבמרקה הזה מופיעות רק בהתחלה). אם הדבר נכון, המעשה שעשיתם חמור ביותר משום שעד לרגע זה לא הוכחתם שעברתם בנקודה, ותיקון ידני של שגיאות גיפיאס כדי שיתאמו את הציפיות שלכם הינה עבירה.

גיא אני מתנצל אל שחגי מפריע את מנוחתך בגללי.

ראשית דבר ברצוני להתנצל בפני גיא מתנאל אשר סובל ברגעים אלו ממתקפה טלפונית. ולנסי וחגי היקרים, ישנן תרופות וישנם טיפולים להרבה בעיות אך טיפולים להשתלת ציניות עדין אין. הדברים נכתבו בציניות ובלעג !!! ולנסי קבל הסבר מפורט למה שלא הבנת (אולי העצבים אל השחיף השבור משבת עדין מפריעים לך לחשוב צלול): כל אשר כתבתי הוא הסבר לכך שלו עמיר היה באמת מבין במחשבים ולו באמת היתה לו היכולת לשנות את הטרק הוא היה שותל כמה נקודות במרחק הגיוני מנקודת הפניה ולא נקודה בודדת במרחק 399 מטר. קפיש? למען ההגינות ראוי שיקראו כולם את הדברים ב-OZREPORT ויבינו שהאנשים אשר ענו לחגי כתבו במפורש שכך מתנהג גארמין 12 ושיש להם מאות טרקים שנראים בדיוק אותו דבר. רק שאת זה לא אתה ולא חגי דואגים לעלות לפורום. ולמען ההגינות יש לציין שחגי הוזמן לביתו של עמיר לצפות בטרק התלת מימדי של כל ליגה אשר יחפץ לראות (מבלי לקבל עותק הביתה כמובן). אני ממליץ לשניכם ללמוד קצת על התנהגות ספורטיבית מגיא מתנאל אשר הפסיד את הליגה בדקה התשעים ולא הלך לחפש את מי להאשים. איתי

חגי

New member
אתה פשוט אומן - אלוף - פרופסור !!!

להטעיות. בפרוש כתבתי (וגם שמתי לינק ואעשה זאת שוב) שנמצא הסבר לחורים. ועל הגינות - חפש אצל החבר שלך ותבדוק את עצמך לגבי הכתמים (מדבקת הכשירות המפורסמת שאתה מיתמם כאילו היא המצאה שלי). אגב להסבר הזה ל"חורים"היתה הסתייגות מאד מאד מעניינית שהסתיימה במילה WEIRD (מוזר מאד בתרגום פשוט)...אז זה לא בדיוק מאות טרקים והתנהגות נורמלית....(סימוכין:הודעתו של SCARE! מ: Nov 11, 2007 4:58 pm) עוד נאמר שם בהתכתבות ב:Nov 11, 2007 2:36 pm : It is not a valid IGC file without a G record. Get the pilot to download the flight with some software that produces a G record and have him tell you the name of the software. ובתרגום לעברית - הטרק לא לגיטימי. רגע...רגע...אתה רואה כנראה רק מה שמתאים לך , נכון איתיוש? "למען ההגינות" - אל תזיין את השכל - לא הוזמנתי ואין לי כוונה לבא. להזכירך כל שנדרש היה מתחילת הסיפור הוא הטרק השני ועם כל זיוני השכל שלך, השקרים וההטעיות משום מה עד היום לא קיבלנו אותו. למה? הגינות - -- בדיחה טובה. גם שמה של מדינת ישראל מדאיג אותך. אבל שוב אתה מטעה איתיוש- מי שמכתים את שמה של מדינת ישראל זה הלקוח שלך - אין לי כוונה לרדת לרמה הזאת לצערך כי בטח גם בעניין זה יהיה לך מידע הפוך ממה שכולם יודעים. ולסיום - התנהגות ספורטיבית זה משהוא שכנראה אני ואתה מבינים אותו באופן שונה. תשאל את חברי הנהלת האגודה שפסלו אותי בשנת 2000 אחרי שהליגה הסתיימה, אחרי שצברתי פי 3 נקודות ממקום שני, אחרי שכמובן הודיעו לי מראש על הדיון בענייני (זה היה ציני...ציני...ציני...כמובן!). אותו יו"ר באותה שנה יזם ושכנע את חברי ההנהלה להחליט בעניין הפסילה. ההודעה ניתנה באופן מאד ספורטיבי במהלך האסיפה השנתית בטקס חלוקת הגביעים. גם לשלי חסן הוא (אותו יו"ר) עשה תרגיל "ספורטיבי" אחר כדי לחטוף ממנו את התואר וכשהעניין הגיע לפתח דלתו(הערעור הלא ספורטיבי שלי כמובן) - זומנה ועדה מיוחדת (שכמובן עברה שכנוע מסיבי מלווה בהטעיות ממיטב הרפרטואר) אשר החליטה בספורטיביות לחנון את הספורטאי הספורטיבי ולפטור אותו מחובת המדבקה. אם חסרות לך עוד דוגמאות לספורטיביות - תבדוק עם ירון לוין. אבל עזוב.באמת. ירדתי מהעניין. נמאס לי להיות דון קישוט . חברי מעדיפים לא להבין ולא להיות מעורבים. כך גם ההנהלה ויו"ר. ולנסי נשאר הפרייר היחידי שמגיב . בינינו - באמת ניצחת . מיקי וויס כבר הכריע שאני מפלג את האגודה ואני זה שהורס ולא היה פה אחד שחלק על דעתו. לאמת ולעובדות אין ערך בעולם האמיתי. מה שחשוב זה "המוטיבציה" לא?! מיקי!? לספורטיביות האמיתית אין תגמול - זה שמסתיר מידע ומיוצג פה בעזרת תמרוניך הלולייניים הוא הספורטאי האמיתי שיוצא נרדף כקדוש מעונה. ניצחת איתיוש והלקוח שלך זכה בגדול. בעתיד לא נראה שתהיה לך תעסוקה נוספת בעניין לצערי. פרשתי. מסתבר שיש עוד כמה דברים לעשות חוץ מללחום בתחנות רוח. ולכם חברי מהליגה - עייפתי מחוסר הגיבוי ומחוסר האיכפתיות. אתם בהחלט ראויים זה לזה ולצורה שהדברים מתנהלים. מאד צר לי לפרוש שוב מהליגות אבל זה המעט שאפשר לצפות מגולש כל כך לא ספורטיבי כמוני. (זה היה הספד ראוי - עכשיו אני יכול לעזוב בשקט).

דבריך מדברים בעד עצמם !

שנאה ונקמה לא ספורט. לפחות אחרי ששמת לינק מי שמבין אנגלית ויש לו כח לקרוא את כל הכתוב רואה מי השקרן והסלפן בין שנינו. גיא אישר שעמיר הזמין אז אולי גם גיא שקרן. שמתי לך תמונה של שני הטרקים כפי שהבטחתי. הכנסת ציטוט של משפט אחד בודד מתוך התכתבות על 4 עמודים - מי פה הסלפן / שקרן ? יפה שאתה מנסה לשכנע את האנשים שעונים לך שכולם טועים כי אתה חושב שעמיר חצה את הנקודה ברוח גב. תסתכל בתמונה ששמתי ותגלה שעמיר חצה את הרדיוס בזמן טירמול. ליל מנוחה (אם תצליח לישון).

השתדלתי להימנע מדיון כזה בפורום(לא מועיל לאף

אחד)אבל אבל בסופו של דבר דברים יצאו משליטה וזה גם נוגע אלי... איתי,אתה חייב להודות שההתעקשות של עמיר לא לחשוף/לפרסם את הטרק לא לעניין. ביקשתי מעמיר שישלח אלי את הטרק במטרה לסגור את הנושא הזה ולמנוע הרבה עוגמת נפש להרבה אנשים(התחייבתי שאני לא מעביר את זה הלאה),הוא סירב. עמיר הסכים לבדיקת הטרק ע"י חגי בתנאי שזה יהיה אצלו בבית(חגי לא היה מודע לזה עד אתמול וכשהתוודע לכך סירב כצפוי...). עמיר באופן מגמתי היה האחרון להעביר את הטרק אחרי כל ליגה וזאת לא כדי "לעבד" את הטרק שלו אלא כדי למנוע פירסום תוצאות באתר של ולנסי לפני התוצאות הרשמיות.ממש לא תקין. ההתעסקויות שלי עם כל המנהלות קשות גם ככה למה להוסיף לי?? הילדותיות והקטנוניות הזאת רק מערימה קשיים... כל אחד מנסה לעשות פרנציפ לשני כשבעצם זה נופל על צד שלישי(אני מדבר גם על ההנהלה שמתמודדת עם אותם בעיות) אנחנו עושים את העבודה בהתנדבות ואתם הופכים לנו את זה למשרה מלאה. אני לא אומר שעירעורים לא יזכו ליחס וכך גם במקרה זה..(עמית הסכים לנסוע לעמיר ולבדוק את הטרק).אני רק מקווה שהעניין הזה יסתיים על הצד הטוב ביותר.

גיא אני לחלוטין מסכים איתך.

לא צידדתי אף פעם בעמיר בנושא אי מסירת הטרק התלת מימדי. אך לאור ההתנהגות וההתנהלות של הגורמים לאי מסירת הטרק אני יכול להבין אותו. אמרתי בעבר ואומר זאת שוב: תשקיעו 1000 עד 1500 ש"ח במחשב נייד משומש וכך תוכלו למסור טרקים מיד בתום הטסק. אנו עושים זאת בליגת המצנחים משנת 1999. במידה ויש מישהו אם בעית איסוף וכו' הוא מקבל אישור ממנהל הליגה למסור את הטרק תוך 48 שעות. בליגות בהן אין לנו בעיות עם נחיתות מרוחקות ושטויות אחרות הניקוד מוכן כבר בשטח 5 דקות לאחר מסירת הטרק האחרון. לאור הבלאגן שהנושא עושה באגודתכם אולי מין הראוי שתחליטו באסיפה כללית על ניצול חלק מהתקציב לצורכי קניית מחשב נייד. את המחשב הנייד שלנו אגב מימנו קלוב התעופה והטוטו (והא אכן כבר ישן). למי שמכיר איך זה עובד כל שאליכם לעשות הוא לרכוש מחשב באופן מסודר עם חשבונית ולדווח על כך כציוד ליגה. שנה לאחר מכן הכסף חוזר כפי שישנו החזר עבור תחרויות בחו"ל. בהצלחה איתי

ג ל נ ט י

New member
גיא, בסופה של ליגה רציתי לשבח אותך.

בסופו של דבר ניהלת את הליגה בהוגנות ובהגינות. התדיינת וניהלת משברים, אם לא על הצד הטוב ביותר אז לפחות על הצד החברי ביותר (לשני הצדדים) ואם שני הצדדים לא יצאו מרוצים זה אומר שעשית את העבודה. מאחר ואתה מתחרה בליגה אני מניח שקיימת לך בעיה להתמודד מול מתחרה זה או אחר ולדקדק איתו מאחר והדבר נראה לא טוב (זו הוגנות, למי שלא הבין את הרמז). למרות האמור, חבל שלא היקפדת על משמעת (הגשת טרקים במועדם ופירסום ב 24 שעות הראשונות) זה היה כנראה מונע חלק נכבד מהאווירה העכורה. ההנהלה צריכה לצאת עם הלקח הזה לשנה הבאה כי לדעתי היא כשלה בטיפול בכל הסימפטומים של הליגות הקודמות: נוסחת הניקוד לא נבדקה לעומק (ואני מניח שלא תיבחן חלופה ראויה כמו OZGAP), לא הוגדרו במפורש קנסות על איחורים, ולא חויב טרק עם חתימה דיגיטלית ממתחרה בעל אמצעים בטענה מפגרת שזה לא שוויוני. קצת חבל לי שהליגה הסתיימה באופן עכור, אני דווקא פינטזתי על "שתיה" בגול לכל המתחרים עם מצב רוח טוב וסיפורים, אבל לא היתה שתיה ולא גול, לא מצב רוח טוב ולא נעליים - וחבל.

מצטרף לשבחים

במבט מהצד גם לנהל גם להמנע מויכוחים גם להדריך וגם להתחרות. הכל מתנקז לסוף השבוע, לא פשוט . כל הכבוד ואגב הליגה האחרונה הייתה יכולה להיות יותר מעניינת, לא הייתה רוח עד הערב, היה ניתן לטוס לכל כיוון כולל החוף למשל משולש אתגרי לחיפה זיכרון תבור. למי ששם לב היה רחוב קבוע מהתבור לכיוון מערב והמצנחים חגגו עליו, מריה הגיע ליקנעם ב 1200 מטר וחזרה למנחת מגידו(כשהיא הגיע הביתה גרט ואני עסקנו בקיפוליי גלשנים בכינרת).

תודה,המסקנה שלי השנה מניהול הליגה

זה קודם כל לא לנהל אותה שוב..
שנית אני מציע למנהל הפורום להתחיל למחוק הודעות שמעכירות פה את האווירה. ולא משנה אם מדובר בליגה או בכל נושא אחר... עניינים רישמיים מקומם בהנהלה. בנוסף יש לי כמה רעיונות ל"שיפוץ" התקנון כך שמיקרים כאלה לא יחזרו,אבל על כך אני אדבר כבר עם המנהל הבא. סה"כ כל הכבוד לכל המשתתפים,אין ספק שהשנה מספר המשתתפים הוסיף לעניין ולכיף וכמובן גם לרמה... אני מקווה ששנה הבאה יהיו אפילו יותר מתחרים(נימי,עכשיו עם הגלשן החדש???),ויותר עניין(חיובי כמובן...)

גיא באמת כל הכבוד.

אין ספק שזה לא תענוג לנהל ליגה בישראל, עשיתי זאת מספר שנים. מעבר לעצה שנתתי לכם לגבי המחשב הנייד , ניתן גם לקבוע (אצלנו בתחרויות בחו"ל זה קיים כבר שנתיים) שחובה לטוס עם GPS בעל מד גובה ברומטרי. על מנת למנוע בלאגן ברגע האחרון כדי לשנות את התקנון כבר עכשיו. שינוי מוקדם יספק למעוניינים להשתתף בליגה מספר חודשים לרכישת מכשירים ולא יהיה לאף אחד תירוץ (תקציב זה לא תירוץ ישנם מכשירים שעולים 120$). בהצלחה בשנה הבאה. איתי בהצלחה

לחברי ההנהלה, האם מצפונכם אינו מייסר אותכם

לקבל כל הזמן יעוץ בחינם? הגיע הזמן לשלם לאיתי שכר ייעוץ. לא ככה?

למעלה