תוצאות המצעד בגלגל"צ

גרמה

New member
תוצאות המצעד בגלגל"צ

26 - The long and winding road 25 - Love me do 24 - The fool on the hill 23 - All my loving 22 - She loves you 21 - Hard day's night 20 - Lucy in the sky with diamonds 19 - With a little help from my friends 18 - Across the universe 17 - Here comes the sun 16 - In my life 15 - Michelle 14 - Penny lane 13 - A day in the life 12 - Something 11 - Strawberry Fields Forever 10 - Here, There and Everywhere 9 - All you need is love 8 - While my guitar gently weeps 7 - We can work it out 6 - Help 5 - Hey Jude 4 - Yellow Submarine 3 - Eleanor Rigby 2 - Let it Be 1 - Yesterday מקווה שאין פה טעויות...את שלושת המקומות הראשונים ניחשתי נכונה..:)

Siriusnip

New member
אחלה מצעד- אני צמוד לרדיו../images/Emo15.gif

כבר שעה..... וזה נדיר.... אבל אכזב אותי שYESTERDAY זכה ראשון......... אלינור ריגבי היה צריך לזכות....

Anna Karenina

New member
המקום הראשון לא היה מפתיע כלל..

אבל המצעד עצמו, היה מעולה, באמת. אני נהניתי ממנו.

Oasis Girl

New member
תגובה על מצעד הביטלס בגלגל"צ

דבר ראשון צל"ש לגלגל"צ. מצעד חביב ומהנה, ידעתי משהו כמו 90% מה"טריוויה". היו דברים צפויים- help! מקום חמישי ו- yesterday המנצח שוב לקח מקום ראשון, let it be מקום שני. צפוי צפוי צפוי... אבל eleanor rigby מקום שלישי? אני מורידה את הכובע בפני הבוחרים. אפילו here there & everywhere מקום 10 או 11.. כל הכבוד, שני שירים מריבולבר במקומות מכובדים!!! בקיצור יוזמה יפה, שיעשו מצעד אואזיס !!

מה?../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

here come the sun מקום 17???? לוסי מקום 19??? a day in my life מקום 13? מאיפה הם נפלו דאמט? (אגב שמתם לב ששירים של פול זכו ב3 המקומות הראשונים?)

מצעד הביטלס בגלגל"צ

שלום לכולם, אני מקווה שכאן אני אוכל למצוא תשובה. אתמול (יום חמישי) שודר בגלגל"צ מצעד שירי הביטלס. מישהו יודע איפה אוכל למצוא את הדירוג הסופי (השירים והדירוג שלהם)? תודה רבה.

Another Girl

New member
שלום לך

אם היית מביט כמה הודעות למטה היית מוצא שרשור בנושא (שאליו אגב תשורשר הודעתך בהמשך) ובו,בין היתר,פירוט של דירוג השירים בהודעתו של גרמה.

אוופס...

זה צריך להיות יותר בולט!! : - ) מצטער, אך חשוב לי לציין שאכן חיפשתי לפני שהזדרזתי לכתוב ההודעה.

נצל"ש דחוף להיום!!! ../images/Emo62.gif

היום יום ו', ה-20.2.04, מתקיימת ב"בארבי" בכפר סבא, הופעה של ה"מג'יקל מיסטרי טור". ההופעה מתחילה בחצות. כרטיס כניסה עולה 50 ש"ח, ואפשר לרכוש קופון הנחה של 10 ש"ח באתר שלהם. בכל אופן- אני אהיה שם.... מי שבא- שיידע אותי.

גרמה

New member
נצל"ש לנצל"ש...

הידעתם! כנראה שגם צביקה פיק מעריץ את הביטלס..:) באחד מאבלומיו הופיע "שיר לג'ון לנון" מתוך מומה: "בתקופה זו גברה התלבטותו של פיק בין המתוק לרוק. מצד אחד היו "שיר לג'ון לנון" (מ' שם-אור) לזכר הנרצח"

דקלה9

New member
ההתראה באה מאוחר מדי...

יש כאן חיפאים (אהמ, אהמ...) אם את יודעת על הופעה של החבר'ה האלה, אני אשמח לשמוע (אבל קצת יותר משעה לפני תחילת ההופעה)! אמרו לי שהם מוצלחים ועוד לא יצא לי לראות אותם.

אני אברר תאריכים.

בכל מקרה- אני סגורה על זה שבשישי לאפריל הם עושים הופעה רק של "אבבי רואד", כלומר מנגנים את האלבום ב"לייב" מן ההתחלה ועד הסוף.... אדיר לא!?!? לגבי שאר התאריכים אעדכן כאן.

Anna Karenina

New member
אהה, אני כבר אהיה חיילת באותו יום..

מה שאומר, שאני לא אהיה בהופעה. עצוב, אהה.??

דקלה9

New member
אל תתבאסי

זה לא עצוב בכלל. יהיו לך חוויות בצבא, שלא יהיו לך בשום מקום באזרחות, זה שווה כל דבר שתפסידי "בגלל" הצבא.

Anna Karenina

New member
כמובן..!!

אני מחכה להתגייס, בקוצר רוח...אני לא מתכוונת לוותר על זה, בעד שום הון שבעולם...

למעלה