תוצאות הסקר האחרון

Another Girl

New member
תוצאות הסקר האחרון ../images/Emo15.gif

בסקר האחרון נשאלתם "אם אתם,או הייתם יוצרים מוסיקליים, הסגנון שלכם היה או הכי דומה לסגנון של:" והנה התשובות שנתתם: 14 40.00% ג`ון לנון 6 17.14% פול מקארטני 5 14.29% ג`ורג` הריסון 2 5.71% רינגו סטאר 6 17.14% אף אחד באופן ספציפי,מהסגנון הכללי שלהם 2 5.71% אף אחד 0 0.00% אחר סה"כ קולות: 35. כן,ככל הנראה רובנו היינו הולכים על הסגנון של ג'ון. אי אפשר להאשים אתכם. ובתגובה להודעה הזו נראה מה הסקר החדש.

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif לסקר החדש

הסקר החודש יעסוק בנושא מהו שיר הרוק`נרול האולטימטיבי של הביטלס בעיניכם? האם זה Twist and shout,למרות שהוא לא מקורי? כנ"ל לגבי Rockn'roll Music? האם זה בכלל One after 909? ואולי אף אחד מהרשימה אלא משהו אחר?... מחכה לשמוע את דעתכם.

מאור 87

New member
*בוש ונכלם* ../images/Emo9.gif

אני לא מכיר אף שיר מהרשימה, חוץ מ-I saw her standing there. אני מניח שאני לא אצביע.
אח, הבושה.

דקלה9

New member
I'm Down!

אני כ"כ אוהבת את השיר הזה! יש עוד הרבה טובים, כמובן, אבל הוא בהחלט מהמעולים. יופי של סקר!

PeNy LaNe16

New member
sgt pepar

לא יודעת למה אבל ברגע ששמעתי אותו הוא נראה שנורא הקדים את זמנו חוץ מזה גם Polythene Pam רוקיסטי מאד אבל אני עדיין אדבוק בעמדתי הראשונה איך שפולי צועק תחשבו שאתם שומעים פתאום את השיר הזה שמסביבכם רק הסופרינס everly brothers שיגעוןן הטוויסט וחיות אחרות

רוקנרול מיוזיק כ"כ יפה ופשוט וכ"כ..

לא מוערך. ): כנראה בגלל שבאותו אלבום יצאו להיטים יותר גדולים ממנו אז הוא קצת נדחק הצידה. או בגלל שזה לא פול או ג'ון...(דעה של אבא שלי...) ברור שאני אבחר בו, למרות שאני מאוהב גם ב909...

למעלה