תוצאות הסקר האחרון

O Boy

New member
תוצאות הסקר האחרון../images/Emo70.gif

איזו חברת אופנה היא המובילה מבחינתכם? קסטרו וקסטרו מן הם המובילים, אחריהם פוקס בהפרש לא צמוד כ"כ, כצפוי דיזל ולי קופר בשלושת הראשונים. ודעתי... מה עם כאוס
? רק 4 מצביעים? אני התאכזבתי מקסטרו מן השנה, שהפכו לפוקס 2, כל הבגדים אחד על השני, בלאגן (מדובר על חנות קסטרו מן בעזריאלי) והקולקציה לא משהו... המשקפיים שלהם בעעעע. 71 34.63% קסטרו וקסטרו מן 4 1.95% כאוס 9 4.39% נו ניים 6 2.93% רנואר ורנואר מן 44 21.46% פוקס ופוקס מן 21 10.24% דיזל / לי קופר 12 5.85% זארה 5 2.44% קרוקר 3 1.46% אוניל 30 14.63% אחר 205 קולות לכו להצביע לסקר החדש

chicolico

New member
דווקא לדעתי

קסטרו מן הפתיעו לטובה השנה... הקולקציה החדשה ממש מוצלחת בהשוואה לקודמותיה- ואפילו אמרתי את זה אתמול ליוסי קצב... אבל כאוס באמת מצוינים...

../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

אפשר להגיד שאהבתי יותר את הקולקציות האחרות...
גם אני דיי התאכזבתי מהקולקצייה החדשה..

dark eyes

New member
קסטרו מן

מכוערים השנה ולנשים הבנתי שגם הם לא משהו.... אני אישית אוהב את השמרנות השנה של זארה....לבגדים שלהם יש ריח של חו"ל ז"א אופי ישר יפה קלאסי, אך עדין מאוד אופנתי

אבל זארה של הבנים לא הכי יפה...

רגיל כזה, פשוט
למרות שאפשר למצוא שם מציאות אבל עדיין....
בקשר לקסטרו מן - גם צריך קצת לחפש יותר ואפשר למצוא פה ושם דברים
הנה, לפני שבועיים שלוש (פחות או יותר) קניתי משם 3 חולצות וגי'נס. (בררר זוכרת שהראיתי לך
)

O Boy

New member
קסטרו מן וזארה...

זארה בנים - בעעע קסטרו מן - בחנות בקניון הגדול בפ"ת יש ממש דברים יפים, אבל בשני הסניפים בת"א גועל נפש, והחנויות ממש מגעילות שם (מתחם קסטרו תל-אביב, קניון עזריאלי).

dark eyes

New member
זארה לבנים

בעיתי לישראלים הממוצעים.... אם הישראלי מעדיף חולצה צמודה עד מוות וקצת מבריה מכאוס הוא לא יוכל תמצוא בזארה כלוום
כמו שאמרתי המראה של זארה, פול אנד ביר ודומיהם (אופנות ספרד) הוא יותר בסטיל השמרני הצמוד במקומות הנכונים ומי שיש לו מה להראות זה יראה עליו יותר יפה מאשר חולצה מכאוס שהיא סתם צמודה ולפעמים קמת ערסית (לא שיש לי משהו נגד להיפך
)

למעלה