תוצאות הסקר הקודם+סקר חדש!

A t z a

New member
תוצאות הסקר הקודם+סקר חדש!../images/Emo80.gif

תוצאות הסקר הקודם
24 אנשים הצביעו שגם השיר וגם הקליפ של "תמיד אוהב תמיד נפגע" מדהימים
(אני איתכם אנשים
) 4 אנשים הצביעו שהם אהבו את השיר אבל את הקליפ פחות
3 אנשים הצביעו שהם לא ראו את הקליפ ולא שמעו את השיר
(כנסו לקישורים ושם יש קישור לקליפ בY נט וגם לשמיעת השיר) איש הצביע שגם השיר וגם הקליפ הם לא משהו
תהיה בריא.

mic22

New member
הצבעתי..

אין מי שהכי הייתי רוצה.. אהם אבל לדעתי יהיה ממש מעניין דואט עם רונית שחר.. גם פיטר אבל לדעתי הקולות שלהם ישתלבו פחות.. עברי גם יכול להיות ממש נחמד.. את העניין עם חמי כבר מיצו
מירי גם יכול להיות מעניין.. שירי לא קשורה לחיים
זהו

A t z a

New member
כן../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

הוא גם היה בקומונה וחשבתי שזה רעיון טוב להעלות אותו שוב.. בכל מקרה תודה גם לך!

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifלמה אין את פורטיסחרוף?

וול, אני מניחה שאני הייתי רוצה לשמוע את סרחוף עם איגי, אבל זה בטח לא יהיה משהו. המ. אני בעד פיטרוט, שמישהו יצביע בשבילי

A t z a

New member
הממ אני אצביע לך משם אחר../images/Emo80.gif

אני עדיין לא החלטתי למה אני אצביע מפה
.

RTur

New member
זה סקר נעחס! (החדש..)

עם דנה ברגר יכול להיות ממש יפה, עם עברי לידר יהיה מעניין, רונית שחר לא כל כך מסתדר לי האמת אבל זה גם יהיה טוב.. חמי רודנר גם יהיה טוב מירי מסיקה.. הממ.. למרות שאני אוהב אותה, איגי ביחד עם מירי לא כל כך מסתדר.. מירי תאכל אותה מבחינת עוצמה.. פיטרוט אני ממש בעד! זה יהיה פשוט דואט מקסים!!! וגם אפרת גוש אני מאוד מאוד בעד!!! גם בגלל שאפרת גוש פשוט לא רוצה לצאת מהפלייליסט שלי בזמן האחרון.. וגם איגי.. אז שתיים שלא יוצאות מהפלייליסט שלי בשיר משותף - זה אומר להיט ענק אצלי חחח
ובכלל שתיהן ממש מאגניבות אז זה יצא טוב.. יובל בנאי.. אממ זה הסולן של משינה נכון? כי אני לא מבדיל ביניהם חחחח אז בהנחה שזה הסולן של משינה אז אני לא רוצה דואט של איגי איתו.. בזמן האחרון משינה פשוט גרועים נורא (רעות אל תכעסי עליי.. אני הייתי בהופעה שלהם בניצנים וזה היה פשוט זוועה.. ברחתי משם אחרי 4 שירים..) שירי מימון לא.. אני מת על שירי אבל אם אמרתי לא על מירי מסיקה בגלל שמירי תאכל את איגי מבחינת עוצמה, אז במקרה של שירי אז בכלל אין על מה לדבר חחח... ואייל גולן - לא לא לא לא לא לא לאלאלאלא לא לא לא לא לאלאלאלא לא לאלאלאלאלאלאלא לא לא לא לא לא לא לא לאלאלא לאאאאאאאאאאאא!!! אז בעצם אני לא יודע אם לבחור את פיטרוט או אפרת גוש חחח לא יכלת לאחד את שתי התשובות?!?!

A t z a

New member
בואנה אערתור../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

זה סה"כ סקר זו לא החלטה של חיים או מוות
! סתם תבחר את אחד מהם וזהו
אני גם חושבת שעם פיטר זה יהיה פשוט דואט מדהים...
יש לו קול יפה
וגם לה
האמת הייתי צריכה לתקוע שם גם את מאור כהן
לאדעת למה לא שמתי.

נחשו למי אני הצבעתי../images/Emo6.gif

למרות שגם השילוב עם רונית יכול להיות מעניין!

ערן1987

New member
אחרי התלבטות קשה

בחרתי ברונית שחר(בגלל שהשילוב ביניהן יכול להיות מאוד מעניין)

למעלה