תוצאות הסקר לגבי ספר קריאה

sagiberg

New member
תוצאות הסקר לגבי ספר קריאה../images/Emo124.gif

להלן 5 הספרים המובילים בדירוג: "השעות"- 20% "מלאכים נופלים- 13% "המקרה המוזר של הכלב- 13% הרוזן ממונטה קריסטו- 20% בשורות טובות- 13% שרשרו כאן את בחירתכם מתוך הרשימה הנ"ל . הספר שיזכה במירב התמיכה יהיה הנבחר

The Mad Hatter

New member
אני לא מאמינה שפספסתי את הסקר...

בכל מקרה, אני בעד השעות. סיימתי את מרת דאלווי לא מזמן ומסקרן אותי לקרא את זה.:)

mydas

New member
טוב.

האמת שנכנסתי לכאן רק כי חברה שלי (שהיא חברה בפורום) ביקשה אני מבקרת בפורום רק לעיתים נדירות וגם בהם אני אורבנית. אני בוחרת בשבילה אבל זה גם לפי סדר העדיפויות שלי. (אולי אני עוד אשתתף אפילו בדיון) קראתי רק 3 מתוך החמישה: המקרה המוזר, הרוזן ובשורות טובות. אין מה להגיד בשורות טובות ספר מצחיק מצוין אבל.. חרוש מכל הכיונים ע"י גרופי למיניהם של פראצ'ט. המקרה המוזר. טוב.. ספר נחמד.. לא אהבתי במיוחד... לדעתי לא משהו שאפשר עוד לבדוק מצדדים כלשהם. הרוזן ספר מעולה.. בכלל לא חרוש ואם יש כאן אדם שלא קרא שהתבייש וירוץ לקרוא. (בקיצור -> זאת הבחירה שלי)

Lildi

New member
הרוזן ממונטה קריסטו ספר מדהים!

כבר הזכרתי לפני הסקר בשבוע שעבר שזהו הספר האהוב עלי ביות, ואפשר לומר שרק בעקבות קריאת הספר הזה, נכנסתי עמוק לעולם הספרים, וגם בזכות הספר הזה הז'אנר של רומנים היסטוריים וקלאסיקה נהיה הז'אנר המועדף עלי ביותר! אז ההמלצה שלי, לאלה שעדיין לא קראו או מתלבטים חובה לקרוא!!!!!!!!!!!!!!!!!

Britush

New member
אני רואה ש - ../images/Emo42.gif

"הרוזן ממונטה-כריסטו" ייבחר, כנראה. אוף, לא אהבתי אותו.

למעלה