תוצאות הסקר - נפתחות לדיון

תוצאות הסקר - נפתחות לדיון

על הסקר ענו 39 אנשים. 41% בחרו בקושי לקבל את עצמם,גוף,ואופי. בטחון עצמי נמוך. ופחד להתמודד עם חברה. 13% בחרו בקושי לצאת מתוך העבר, דפוסי ההתנהגות שבילדות, אל שינוי מהותי שיכלול דפוסי התנהגות חדשים. אז בעצם אפשר לראות שבאמת חלק עצום מההתמודדות שלנו נובע מתוך חוסר בקבלה ואהבה עצמית, וכמו כן - ישנו קושי גדול לשנות הרגלים שנטבעו בנו אי שם בעבר. איפה הסקר פוגש אתכם. מה הצבעתם (אם בא לכם לחשוף) ולמה? מה עושים כדי להעלות בטחון עצמי או כדי לקבל את הגוף וההשתנות שלו כמו שהוא? אילו הרגלים יש לכם מן העבר, שאתם עדיין תקועים איתם? או שצפים ועולים ברגעים או מקומות מסויימים?

setonr

New member
ללהב- נשלח מסר]- כללית הרגל ניתן---

אולי לעדן, אם הפרטנר מתקשה להשלים איתו... אבל לגבי האופי זה עניין קבוע "מהלידה ועד הפטירה" .. כך דרכו של עולם . בהקשר למשפטך" עולים וצפים רגעים" , זה מתקשר להרגלים שנרכשו בעבר מדעת ושלא מדעת. הרגלים שלפעמים משמשים מעין כרטיס הביקור או הדימוי שלנו. אסיים במשפט מחכמי היהודים שאמרו בעיניין. "בשלושה דברים אדם ניכר - בכיסו, בכוסו ובכעסו, מה דעתך על כך להבה ירוקה....

מדעת ושלא מדעת

נכון. מסכימה מאד, שכך מגיעים אלינו ההרגלים האלה. אבל זה לא אומר שאי אפשר לשנות את שנרכש שלא מדעת. ברגע שעוברים תהליך לפיתוח המודעות שלנו, אני מאמינה שבדיוק את ה"צפים" האלה, אפשר לשנות. האם אתה מרגיש שצפים לך הרגלים כאלה (שנרכשו פעם), ואינך מעריך בעצמך? ולגבי משפט הסיום שלך
אם בכיסו - אז מעדיפה שיהיו שם 5 אבנים (וכך נוכל לשחק במשהו). אם בכוסו - אז מעדיפה להביט בחצי המלאה. אם בכעסו - אז שיהא הכעס סוער לא פחות מן האהבה, מן השמחה, ומן החיים עצמם.

setonr

New member
ללהבה -אני מתכוון להרגלים לא מודעים

שאיש לא מיידע אותך בהן,או הנימוסין מחייבים להתעלם מהן [ מדברי בבלי] . סליחה שאני לא מפרט כי עלי לצאת ביי...

תפרט יותר מאוחר ../images/Emo13.gif

גם הרגלים לא מודעים, יכולים להפוך למודעים - ברגע שאנחנו מתחילים לבחון את הדפוסים שלנו, וההתנהגויות שלנו.

למעלה