תוצאות הסקר

Another Girl

New member
תוצאות הסקר../images/Emo15.gif

הגיע הזמן לפרסם את תוצאות הסקר,לא? בואו נראה מה הטעם שלכם בסגנונות מוסיקליים: (מתוך 25 קולות)
48%(12 קולות) העדיפו את ג'ון(שלוקח בכל הסקרים,אם שמתם לב)וסגנונו המוסיקלי.
36%(9 קולות) העדיפו את השני לטנגו,הלא הוא פול.
16%(4 קולות) הולכים על ה-underdog ובוחרים בג'ורג' שאין לזלזל בו,כמובן.
ו...אף-אחד, באופן מפתיע, לא נתן את קולו לרינגו(מ ק ר ט נ י, מישהו יצטרך לעבוד קצת יותר במרץ על העצומה...
)
אתם מוזמנים לרוץ ולהצביע לסקר חדש, והפעם בנושא סרט הביטלס האהוב.

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif ב../images/Emo43.gif לסקר../images/Emo15.gif

אז מה אתם מעדיפים? נכון שאף אחד מהסרטים לא היה ממש "האזרח קיין" אבל הייתה להם את החביבות הזו... אני נוטה מבין ה-5 לבחור ב-Yellow Submarine שהייתה בו,מלבד אנימציה נהדרת ודמויות שובות לב, גם מידה של הומור עצמי בריא ובכלל- סרט חמוד לאללה...

KoKolita

New member
מממ..

אני אומנם ראיתי רק שלושה מתוך החמש, (ועכשיו בשלבי הורדת Help), והתלבטתי בין לילה של יום מפרך המקסים וצוללת צהובה.... ואני חושבת שאני גם יבחר באפשרות השנייה כי זה סרט כל-כך אופטימי וחמוד ומלא הומור שנון כזה.. וכמובן השירים....

Yellow submarine

קודם כל, אקדים ואומר שללא yellow submarine, לא הייתי אוהד הביטלס לעולם. בזכות הסרט והשירים שבו (בהתחלה eleanor rigby, אחר כך התחלתי לאהוב את השאר) התחברתי ללהקה הטובה אי פעם בעולם. חוץ מזה, הסרט פשוט יפה, ועם השירים הכי יפים ביחס לסרטים אחרים (אולי חוץ מ-magical mystery tour), וההערה האחרונה והחשובה מאד, פשוט לא ראיתי אף סרט חוץ מ yellow submarine.

לא הוגן!

העצומה התחילה רק באמצע הסקר, ולכן היא לא הייתה אפקטיבית. אם תעשי סקר נוסף בהשתתפות רינגו הוא יקבל לפחות קול אחד.

Another Girl

New member
במקרה ולא שמת לב...../images/Emo3.gif

עד עכשיו נערכו לא פחות מ-6 סקרים,כולל הנוכחי,ומתוכם 3 כללו את רינגו,כשאחד הוא בלעדיעליו ועל כשרונו...(
) ככה שאם אתה רוצה עוד סקר עליו,זה לא יקרה בזמן הקרוב.(אבל עדיין,לא אומרת שזה לא יקרה) ואגב-כאילו,שאני אבין-העצומה הזו מופנית כלפי?

אבל, אבל, אבל...

כל הסקרים האלה היו לפני העצומה! ואגב, העצומה לא כאילו נגדך, היא פשוט מופנית אלייך כרגע כי את מכינה את הסקרים.

חחחח... ../images/Emo176.gif

אנשים אולי יצביעו לרינגו בגלל העצומה, אבל בלי העצומה והתעמולה רינגו לא זכה באף קול... כך שמי שחושב שרינגו שווה ל - 3 האחרים, יצביע לו גם בלי העצומה. מסקנה - העצומה לא תעזור להעדפת רינגו. (למרות שאני בעצומה!)

אבל זה לפחות ייראה ככה ../images/Emo8.gif

מטרת העצומה היא לגרום לציבור להבין את גדולתו (?) של רינגו סטאר, ולגרום למי שלא הבין את גדולתו (?) להבין אותה.

ושכחתי גם...

יום לפני הסקר הבא שיעסוק ברינגו, אני מבקש לפרסם הודעה בפורום, כדי שאני (או מישהו אחר מעצומת רינגו) יוכל להזכיר לחברי הפורום על איזה כפתור ללחוץ.

ובנימה רצינית יותר...

ההסבר ל"להזכיר": אני מתכוון להזכיר, כלומר להזכיר לחברי העצומה את העובדה שהם חברים בה, והם חייבים להוכיח את חברותם בהצבעה למען רינגו ולא למען החיפושית שהם באמת מעדיפים (אלא אם הם באמת מעדיפים את רינגו, אופציה שאני אחשיב כבלתי אפשרית)

Miss CB

New member
מממממ..

סרט ביטלז אהוב? תנחשו. זה קל. את הלפ! לצערי לא ראיתי (איפה אני ואיפה האוזן השלישית), כנ"ל לט איט בי (לנסוע עד ת"א פעמיים ביומיים רק בשביל סרט???), גם את מג'יקל מיסטרי טור עוד לא הספקתי (צ'מעו זה גם יקר, חייבים לעשות שם מינוי אם אני לא טועה). ועם כל הכבוד (ויש, תאמינו לי, יש) לצוללת הצהובה - סרט מקסים, משעשע, ציורים חמודים לאללה וקטע סיום מתוק, אני פשוט מתה על לילה של יום מפרך. המתמידים בפורום גם יכולים להגיד למה, כל כך הרבה פעמים ייבשתי אותכם עם הסיפור הזה...

blackbird22

New member
מממממ2

אני חושבת שאבחר ב-"לילה של יום מפרך" או "help". הראשון באמת שנון, הכי אהבתי את הקטע של ג'ון באמבטיה. מצד שני ב-help אהבתי למשל את הקטע שהם שרים you've go to hide your love away...נורא חמוד. ובכלל מצאו לרינגו מקום נורא חמוד לישון בו ב-help.

Miss CB

New member
כן...

באמבטיה באמת היה קטע ענק! עם הצוללת שלו והכובע D-:

למעלה