תוצאות הסקר.

תוצאות הסקר.

הרוב הגיבו כי אם יוחלט על מפגש, הם ישקלו את העניין. אחריהם באו אלה שמעדיפים לדחות את זה למועד מאוחר יותר. מכיוון והרוב אצלינו עומד על 8 אנשים [האמת כואבת..] ואפילו הרוב הזה לא הביע עמדה חד משמעית, אני חושבת שנוותר על המפגש לעת עתה.

דנטל

New member
אבל הסקר היה רק כמה ימים

מצד שני, טוב מאוד שהוא היה רק כמה ימים. זה אומר שיש סקר חדש? תסלחי לי, אבל בין הסטיות שלי ישנה גם הסטיה
חולה על סקרים.

חחחחחחחח

כן, רק כמה ימים, אבל כפי שכולנו יודעים [יודעות..], אין כל כך הרבה נפשות פועלות בפורום על תקן קבוע, כך שאני מאמינה שכל מי ששקל להגיב, הגיב. בכל אופן, גם במידה ויהיה מפגש, אני מאמינה שהוא יהיה בתקופת חנוכה כי חברי הפורום פזורים באיזורים השונים ברחבי הארץ וחנוכה זו הזדמנות לחופשים ולנדידה לאיזורי הארץ. לצערי, אין כרגע סקר חדש מהסיבה הפשוטה שאין לי בראש שום סקר. [אם יש הצעות, את מוזמנת]

Sefy

New member
זה בסדר אני חוזר ביום ראשון ../images/Emo8.gif

רעיון לסקר, איזה פיצה אתן אוהבות

shellush

New member
ספיייי../images/Emo2.gif

אני רק קוראת את המילה דומינוס ואני מקבלת צמיג חדש. לא אומרים מלים גסות כאלו לנשים ששומרות על תזונה נכונה.

Sefy

New member
צמיג שמיג! ../images/Emo3.gif

די כבר עם דיאטות! תהנו מאוכל!

shellush

New member
../images/Emo4.gifאבל אני לא מבינה למה צריך ש...

מפגש יהיה המוני או שלא יהיה בכלל. דווקא יש יתרונות במפגש אינטימי. ככה לומדים להכיר את כולם, ובאוירה הכי כייפית.

../images/Emo124.gifshellush ../images/Emo124.gif

מה קורה בובה ? מה זאת החתימה הזאת ? את חותמת איתה גם על הצ'קים ?

את צודקת לחלוטין. אבל....

כפי שכבר אמרתי [או שלא
], לפי תוצאות הסקר - 8 משתתפים [שהם רוב] כתבו שהם שיקלו את המפגש במידה ויקבע אחד כזה. משמע - אפיל שמונה חב'רה אין לנו על בטוח. ונכון, זה הרבה יותר נחמד, בתור התחלה לפחות, מפגש אינטימי, אבל אני לא יכולה לארגן מפגש ל-4-8 שמגיעים כל אחד מחור אחר....

Sefy

New member
צריכה עזרה לארגן משהו ?

כל זמן שזה לא מפגש סקס, וזה במקום נוח להגיע אליו, אז אני בא. ואפשר ככה באמצא הדרך, חוף פולג. בין אלו שבאים מכיוון תל-אביב וירושלים ובין אלו שמגיעים מחיפה.

voguemaster

New member
ספי אינעל....

כל פעם שאני רואה הודעה שלך יחד עם הצעה למפגש ישר קופץ לי לראש בורגר קינג
סעעמק אני מכור לבורגרים..

למעלה